DimitrisVita Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Καλησπερα στην ομάδα. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν μπορούσα να δω youtube στο backround και ενας ξαδελφος μου συστησε το Youtube Vanced το οποίο εκανε γιαυτη την δουλειά. Ωστόσο πριν τρεις τεσσερις μερες μου βγαζει, όταν ανοιγω την εφαρμογη η οποία δεν ειναι app, οτι δεν εχω wifi, δεδομένα, ιντερνετ στην ουσία. Εχω σπάσει το κεφαλι μου τι στο καλό γινεται. Εψαξα και στο νετ για κατι αντίστοιχο αλλα για να σας προλαβω δεν μου κάνει αυτο που λεει να το γυρισω απο mobile σε windows... Ειχα την Megan Fox, θα παω με τη Βασιλειάδου τωρα? Γίνεται? Εμ, δε γίνεται (δε θελω ου) Ευχαριστώ εκ των προτερων
abAeterno Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/3/2020 στις 2:25 ΜΜ, DimitrisVita είπε Καλησπερα στην ομάδα. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν μπορούσα να δω youtube στο backround και ενας ξαδελφος μου συστησε το Youtube Vanced το οποίο εκανε γιαυτη την δουλειά. Ωστόσο πριν τρεις τεσσερις μερες μου βγαζει, όταν ανοιγω την εφαρμογη η οποία δεν ειναι app, οτι δεν εχω wifi, δεδομένα, ιντερνετ στην ουσία. Εχω σπάσει το κεφαλι μου τι στο καλό γινεται. Εψαξα και στο νετ για κατι αντίστοιχο αλλα για να σας προλαβω δεν μου κάνει αυτο που λεει να το γυρισω απο mobile σε windows... Ειχα την Megan Fox, θα παω με τη Βασιλειάδου τωρα? Γίνεται? Εμ, δε γίνεται (δε θελω ου) Ευχαριστώ εκ των προτερων Για αρχή τι κινητό εχεις και τι android version έχει? Το έχω πάνω από 6 χρονια σαν βασικό youtube app σε android κινητά αλλα και σε android τηλεορασης και ποτε δεν είχα θέματα. Δοκίμασε παλιότερη version του youtube vanced και το microg. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από abAeterno
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα