Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και περίπου μια ώρα έχει πέσει το ίντερνετ και δεν συγχρονίζει (περιοχή Καρδίτσα). Επίσης στις βλάβες ούτε καν χτυπάει... 

Δεν έφτανε που 3 βδομάδες τώρα υπολειτουργει το ίντερνετ τώρα δεν έχουμε καθόλου... 

Δημοσ.

Η περιοχή σου μαλον εχει θεματακια. Εγώ ειμαι μια χαρα (περιοχή λαγκαδά/θεσσαλονικης). και ουτε πτωση ταχυτητας. ρώτα και κανεναν αλλον απο την γειτονειά σου εαν εχει το ιδιο προβλημα

Δημοσ.

Χαμός γίνεται στο FCB άλλοι γράφουν 4 μέρες χωρίς Ιντερνετ τα ίδια και η διαχειρίστρια μας.. εγώ μέχρι στιγμής είμαι οκ στην ίδια πολυκατοικία φτου φτου  ..

Δημοσ.

Αχαρνές,από τη μία το μεσημέρι έχει πέσει.Μίλησα μαζί τους από το chat και μου είπαν ότι είναι γενικό το πρόβλημα άι κάνουν ότι μπορούν για να το επαναφέρουν.Επίσης δεν γνωρίζουν πότε θα είναι αυτό.... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pantsax είπε

Αχαρνές,από τη μία το μεσημέρι έχει πέσει.Μίλησα μαζί τους από το chat και μου είπαν ότι είναι γενικό το πρόβλημα άι κάνουν ότι μπορούν για να το επαναφέρουν.Επίσης δεν γνωρίζουν πότε θα είναι αυτό.... 

Δοκιμάστε και κανένα ρεσταρτ  ρουτερ  γιατί να επανέλθει από μόνο του δύσκολα

Δημοσ.

Λοιπόν για να τα λέμε και όλα ως δίκαιοι άνθρωποι, πριν 3-4 μέρες μου έκανε και εμένα μια μισαωρη διακοπή αργά βράδυ κατά τις μια και ενώ φόρτωσα στην αρχη, όταν επέστρεψε οντας σε 100αρα που συγχρόνιζα 80 συγχρονισα στα 99998 και κατεβάζω και με 11mb/sec

Το ίδιο και στην διαχειρίστρια μας που είχε όμως πολύ μεγαλύτερη διακοπή όπως γράφω πιο πάνω αλλά και αυτή συγχρόνισε στα 100 πλέον.

Δημοσ.

εγώ λέω απλά θέλουν να κάνουν οικονομία στο traffic προς τα έξω και βγάζουν το καλώδιο σε διάφορα σπίτια τυχαία για λίγη ώρα μετά το ξαναβάζουν και βγάζουν το καλώδιο απο άλλους.. αυτοί που δεν έχουν ιντερνετ για μέρες είναι απλά αυτοί που τα καλωδια τους ξεχάστηκαν κατα την διαδικασία αυτή :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...