koystado Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, εδώ και περίπου μια ώρα έχει πέσει το ίντερνετ και δεν συγχρονίζει (περιοχή Καρδίτσα). Επίσης στις βλάβες ούτε καν χτυπάει... Δεν έφτανε που 3 βδομάδες τώρα υπολειτουργει το ίντερνετ τώρα δεν έχουμε καθόλου...
dimitriskanaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Η περιοχή σου μαλον εχει θεματακια. Εγώ ειμαι μια χαρα (περιοχή λαγκαδά/θεσσαλονικης). και ουτε πτωση ταχυτητας. ρώτα και κανεναν αλλον απο την γειτονειά σου εαν εχει το ιδιο προβλημα
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Χαμός γίνεται στο FCB άλλοι γράφουν 4 μέρες χωρίς Ιντερνετ τα ίδια και η διαχειρίστρια μας.. εγώ μέχρι στιγμής είμαι οκ στην ίδια πολυκατοικία φτου φτου ..
Klausx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Αθήνα νότια, downtime κάνα 40λεπτο, ίσως κάποιο maintenance....όλα οκ τώρα.
Tzane Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Ηλιούπολη Αττικής,εδώ και μια ώρα περίπου έχει πέσει.
koystado Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) τελικά δεν είχα μόνο εγώ θέμα https://www.ethnos.gr/tehnologia/97113_epese-panelladika-diktyo-tis-forthnet-problima-sto-internet Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από koystado
pantsax Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Αχαρνές,από τη μία το μεσημέρι έχει πέσει.Μίλησα μαζί τους από το chat και μου είπαν ότι είναι γενικό το πρόβλημα άι κάνουν ότι μπορούν για να το επαναφέρουν.Επίσης δεν γνωρίζουν πότε θα είναι αυτό....
Klausx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, pantsax είπε Αχαρνές,από τη μία το μεσημέρι έχει πέσει.Μίλησα μαζί τους από το chat και μου είπαν ότι είναι γενικό το πρόβλημα άι κάνουν ότι μπορούν για να το επαναφέρουν.Επίσης δεν γνωρίζουν πότε θα είναι αυτό.... Δοκιμάστε και κανένα ρεσταρτ ρουτερ γιατί να επανέλθει από μόνο του δύσκολα
chrisdevilx3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Αθήνα κέντρο με 24αρα σταθερά στα 16 ολο αυτο το διαστημα
Klausx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Αρχίσαμε πάλι...τα μεσάνυχτα θα έχω πάλι 46-48 χαχα, τραγικά πράγματα.
logvphys Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Προβλεπω καρκινιαρικο thread με 600 σελιδες σε 2 βδομαδες..................
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Λοιπόν για να τα λέμε και όλα ως δίκαιοι άνθρωποι, πριν 3-4 μέρες μου έκανε και εμένα μια μισαωρη διακοπή αργά βράδυ κατά τις μια και ενώ φόρτωσα στην αρχη, όταν επέστρεψε οντας σε 100αρα που συγχρόνιζα 80 συγχρονισα στα 99998 και κατεβάζω και με 11mb/sec Το ίδιο και στην διαχειρίστρια μας που είχε όμως πολύ μεγαλύτερη διακοπή όπως γράφω πιο πάνω αλλά και αυτή συγχρόνισε στα 100 πλέον.
TopicStrarter Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 εγώ λέω απλά θέλουν να κάνουν οικονομία στο traffic προς τα έξω και βγάζουν το καλώδιο σε διάφορα σπίτια τυχαία για λίγη ώρα μετά το ξαναβάζουν και βγάζουν το καλώδιο απο άλλους.. αυτοί που δεν έχουν ιντερνετ για μέρες είναι απλά αυτοί που τα καλωδια τους ξεχάστηκαν κατα την διαδικασία αυτή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα