Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιλογή monitor για programming. Είμαι ανάμεσα στις εξής επιλογές.

1 x Dell UltraSharp U3219Q
2 x Dell UltraSharp U2718Q
2 x Dell UltraSharp U2719D

Με προβληματίζει λιγάκι το γεγονός των windows management και για αυτό στρέφομαι προς λύσεις με δύο οθόνες.

Επίσης οι 27άρες βγαίνουν 4k ή 2k, ο μόνος λόγος για την επιλογή της 4k είναι η μικρή διαφορά στην τιμή με την 2k.

Δεκτές και άλλες μάρκες εκτός Dell με βασική προυπόθεση την ύπαρξη USB-C port.

Δημοσ.

Οι 2 x U2718D είναι μια χαρά επιλογή (και σε πιο οικονομικό monitor και πάλι οκ θα ήσουν). Το 4Κ σε 27 ίντσες θεωρώ πως είναι overkill και δεν θα σου δώσει στο programming τίποτα εκτός και αν θες να βγάλεις τα μάτια σου.

Η 32άρα μόνη της θα έλεγα όχι. Το Dual δεν μπορεί τελικά να συγκριθεί με απλά μια μεγαλύτερη οθόνη.

Δημοσ.

Και εγώ "ψήνομαι" για να πάρω μια 27 2k οθόνη. Το θέμα είναι ότι έχω πάρει την u2419h και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος

Η πρώτη που πήρα είχε τρομερό light bleed και αναγκάστηκα να την γυρίσω σαν DOA. Μου στείλαν καινούργια και αυτή  έχει light bleed, λιγοτερο από την πρώτη, αλλά και σε αυτή τα χρώματα είναι "θαμπά" σαν να είναι ξεθωριασμένα. Μάλιστα επειδή κάθομαι πολλές ώρες το βράδυ ειδικά νιώθω να με κουράζει...

Από την άλλη όμως βλέπω ότι όλοι λένε καλά λόγια για την U2719H. 

Να προχωρήσω με dell ή να πάω σε άλλη μάρκα;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ZauZ είπε

Οι 2 x U2718D είναι μια χαρά επιλογή (και σε πιο οικονομικό monitor και πάλι οκ θα ήσουν). Το 4Κ σε 27 ίντσες θεωρώ πως είναι overkill και δεν θα σου δώσει στο programming τίποτα εκτός και αν θες να βγάλεις τα μάτια σου.

Η 32άρα μόνη της θα έλεγα όχι. Το Dual δεν μπορεί τελικά να συγκριθεί με απλά μια μεγαλύτερη οθόνη.

Απλα το σκέφτομαι λόγο  μικρλης διαφοράς στην τιμή, η αλήθεια είναι πως πάντα είχα 2 οθόνες στο γραφείο οπότε δεν ξέρω πως είναι να έχει κανείς μόνο μια, απλα τείνω να χρησιμοποιώ μόνο τη μια, για αυτό η σκέψη της 32άρας.

6 ώρες πριν, newnick είπε

Και εγώ "ψήνομαι" για να πάρω μια 27 2k οθόνη. Το θέμα είναι ότι έχω πάρει την u2419h και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος

Η πρώτη που πήρα είχε τρομερό light bleed και αναγκάστηκα να την γυρίσω σαν DOA. Μου στείλαν καινούργια και αυτή  έχει light bleed, λιγοτερο από την πρώτη, αλλά και σε αυτή τα χρώματα είναι "θαμπά" σαν να είναι ξεθωριασμένα. Μάλιστα επειδή κάθομαι πολλές ώρες το βράδυ ειδικά νιώθω να με κουράζει...

Από την άλλη όμως βλέπω ότι όλοι λένε καλά λόγια για την U2719H. 

Να προχωρήσω με dell ή να πάω σε άλλη μάρκα;

Γενικα στα review πολλοί παραπονιούνται για τις Dell, απο κει και πέρα δεν με πειράζει αν έχει λίγο light bleed.

4 ώρες πριν, ZauZ είπε

Έχω στο γραφείο 2 x 2719D Ultrasharp . Εξαιρετικές οθόνες απο κάθε άποψη.

https://www.skroutz.gr/s/16277133/Dell-UltraSharp-U2719D.html

Μάλλον προς τα εκεί τείνω.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, leukonas είπε

Απλα το σκέφτομαι λόγο  μικρλης διαφοράς στην τιμή, η αλήθεια είναι πως πάντα είχα 2 οθόνες στο γραφείο οπότε δεν ξέρω πως είναι να έχει κανείς μόνο μια, απλα τείνω να χρησιμοποιώ μόνο τη μια, για αυτό η σκέψη της 32άρας.

Γενικα στα review πολλοί παραπονιούνται για τις Dell, απο κει και πέρα δεν με πειράζει αν έχει λίγο light bleed.

Μάλλον προς τα εκεί τείνω.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Είχα και στο σπίτι 2x27 και τις αντικατέστησα με μια 42άρα 4Κ (monitor).... Τώρα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γυρίσω πάλι πίσω σε 2x27 (2Κ)

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ZauZ είπε

Είχα και στο σπίτι 2x27 και τις αντικατέστησα με μια 42άρα 4Κ (monitor).... Τώρα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γυρίσω πάλι πίσω σε 2x27 (2Κ)

Σκεφτομαι και το ενδεχομενο χρησης της οθόνης του Laptop (Dell) ως δευτερης αν τελικα παω σε μια 32αρα. Πιστευω πως το lid του laptop να μενει ανοιχτο διαφορετικα μπορει να υπαρχει θεμα υπερθερμανσης, φουσκωμα μπαταριας κλπ.

Δημοσ.

Ριξε μια ματια και σε αυτη Dell P2720D, ξερω ειναι σειρα P και αφου δεν σε νοιαζει να κανεις επεξεργασια εικονας και δεν χρειαζεσαι την σουπερ ντουπερ πιστοτητα χρωματων, εισαι μια χαρα, επισης αν δεν σε ενδιαφερει και καμια USB-C συνδεσιμοτητα. Για κωδικα που την θες οπως και εγω ειναι πολυ καλη αγορα. Εχω στο γραφειο 2x24 dell 1080 φτηνη σειρα και δεν εχω κανενα παραπονο.  Σπιτι εχω μια U2515H την οποια μαλλον θα την κανω replace με 2 απο αυτες τις 27αρες.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Amaretos είπε

Ριξε μια ματια και σε αυτη Dell P2720D, ξερω ειναι σειρα P και αφου δεν σε νοιαζει να κανεις επεξεργασια εικονας και δεν χρειαζεσαι την σουπερ ντουπερ πιστοτητα χρωματων, εισαι μια χαρα, επισης αν δεν σε ενδιαφερει και καμια USB-C συνδεσιμοτητα. Για κωδικα που την θες οπως και εγω ειναι πολυ καλη αγορα. Εχω στο γραφειο 2x24 dell 1080 φτηνη σειρα και δεν εχω κανενα παραπονο.  Σπιτι εχω μια U2515H την οποια μαλλον θα την κανω replace με 2 απο αυτες τις 27αρες.

Νομίζω πως η ύπαρξη USB-C port πλεον είναι μονοδρομος στις μέρες μας, ειδικα για όποιους εργαζονται με laptop, απο την αποψη οτι σου παρεχει οτι και ενα docking station.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...