Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους τους insomniak !!!

Τωρα που ειμαστε σπτι εχουμε κανει τρελο ξεκαθαρισμα με αποτελεσμα να εχουμε βρει διαφορα πραγματα

Το θεμα ειναι οτι βρηκαμε ενα καλωδιο απο το iphone 3gs το οποιο και πεταξαμε και χθες βρηκαμε και το κινητο....

Εχω ενα ραδιοφωνο που εχει βαση φορτισης και το φορτησα, ανοιγει κανονικα... ΟΜΩΣ ΔΕΝ θυμαμαι καθολου τον κωδικο. Εχω δοκιμασει με την συζυγο διαφορους κωδικους και τωρα εχει μενει σε μια οθονη που λεει "Το iPhone απενεργοποιηθηκε συνδεση με iTunes". την οποια φυσικα και δεν μπορω να κανω, αφου ΠΕΤΑΞΑ το καλωδιο !!!

Ανοιγοντας την καμερα σου δινει προσβαση στις φωτογραφιες και εχει πολλες φωτογραφιες μεσα που δεν ξερω αν τις εχω κρατησει καπου.

Υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω; ξερει κανεις τιποτα

ΥΓ. ισως μετα που θα επιστρεψουμε στην κανονικοτητα μας να μπορεσω να βρω και καλωδιο αν αυτο βοηθαει καπως...

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Δεν γίνεται τίποτα εάν δεν θυμάσαι τον κωδικό ειδικά τώρα που έγινε disabled η συσκευή εκτός εάν έχεις υπολογιστή στον οποίο να είναι synced η συσκευή που πολύ αμφιβάλλω οτι έχεις μιας και μιλάμε για 3gs..

Δημοσ.

μετα απο ωρα μου βγαζει επιλογη και μπορω να βαλω αλλο ενα pin...τα γραφω σε ενα χαρτι, αλλα τελειωνουν οι ιδεες και πολυ φοβαμαι οτι ειχαμε βαλει κατι ασχετο....

Εχω ενα ipad που ισως να ηταν με τον ιδιο χρηστη και οι δυο συσκευες. 

Δημοσ.

Πάντως για καλώδιο μπορώ να σε βοηθήσω.

Έχω ένα και μάλιστα μαζί και με dock του τηλεφώνου.

Ευχαρίστως να στα δώσω αν αυτό λύσει το πρόβλημα. 

Στείλε αν θες pm για να συννεοηθούμε. 

Δημοσ.

μπηκα στο icloud ... δεν ειναι το 3gs με τον λογαριασμο αυτο...

Αν χρειαζεται το καλωδιο θα το εχω υποψιν μου φιλε Jiakometi

Θα ρωτησω και ενα φιλο που εχει μαγαζι με κινητα μηπως εχει καμια ιδεα αυτος και θα επανελθω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...