george1807 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Πάρε τις διαστάσεις του ψύγειου, ένα μέτρο και δες αν χωράει ή όχι το ψυγείο στο ασανσέρ. Απλό είναι. Αν πάλι δεν χωράει προτιμάς να διαλύσεις τη μέση σου και πιθανώς να γρατζουνίσεις το ψυγείο για 20€;
acomaedo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, george1807 είπε Πάρε τις διαστάσεις του ψύγειου, ένα μέτρο και δες αν χωράει ή όχι το ψυγείο στο ασανσέρ. Απλό είναι. Αν πάλι δεν χωράει προτιμάς να διαλύσεις τη μέση σου και πιθανώς να γρατζουνίσεις το ψυγείο για 20€; To σύνηθες πρόβλημα (αν δεν είναι δίπορτο ψυγείο) θα είναι το ύψος. Μέτρα το άνοιγμα της πόρτας του ασανσερ και (σε περιπτωση που δεν χωράει για λίγο και πρέπει να το βάλεις διαγώνια) το εσωτερικό ύψος του θαλάμου.
xsterg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 φτηνοι στα πιτουρα και ακριβοι στο αλευρι. οταν κανεις ενα εξοδο για αγορα ακριβου αντικειμενου δεν ειναι τιποτα να ξοδεψεις ελαχιστα παραπανω για να παει κατι σωστα και με ασφαλεια και χωρις απωλειες στον τοπο του. κατι αλλο που δεν ειπε κανεις. αν επιτρεπεται το ανεβασμα απο τις σκαλες τετοιων ογκωδων αντικειμενων. η λογικη ειναι οτι με το ανεβασμα οτι ολο και καπου θα κοπανησει στους τοιχους και θα γινουν ζημιες στους κοινοχρηστους χωρους. δεν θα ξεχασω καποιον αλλον "εξυπνο" που πηγε να γλυτωσει λιγα χρηματα απο τους μεταφορεις και εσπασε τον καθρεφτη του ασανσερ. καταλαβαινετε οτι εδωσε πολυ παραπανω χρηματα για την αποκατασταση απο το εαν ειχε πληρωσει τους σωστους ανθρωπους και ειχε κανει την δουλεια του σωστα. 1
Luxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Ξέχασα να ανανεώσω το θέμα. Μου ανέβασαν το ψυγείο 2 παιδιά, πήγαν να πεθάνουν. Έπρεπε να τους δώσω κάνα χαρτζιλίκι, αλλά δεν.. 1
papoys1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Τελείωσε αλλά εμπειρικά εγώ με ένα τέτοιο καρότσι βαρέως τύπου με απλή βοήθεια από τη σύζυγο ανέβασα ψηλή σόμπα πάνω από 100 κιλά στο 2ο άνετα.Για μη χτυπηθεί θα μπορούσες να το βάλεις πάνω με το κουτί. Το δένεις καλά με σκοινί και πάει άνετα.Το καρότσι το πήρα από φίλο. 1
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, Luxx είπε Ξέχασα να ανανεώσω το θέμα. Μου ανέβασαν το ψυγείο 2 παιδιά, πήγαν να πεθάνουν. Έπρεπε να τους δώσω κάνα χαρτζιλίκι, αλλά δεν.. Αναμενόμενο. 1
Menelaos83 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, Luxx είπε Ξέχασα να ανανεώσω το θέμα. Μου ανέβασαν το ψυγείο 2 παιδιά, πήγαν να πεθάνουν. Έπρεπε να τους δώσω κάνα χαρτζιλίκι, αλλά δεν.. Γυφτια.... Φανταζομαι οτι ξερεις τι μπινελικια απο μεσα τους σου εριξαν,,, 1
soteras Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, Luxx είπε Ξέχασα να ανανεώσω το θέμα. Μου ανέβασαν το ψυγείο 2 παιδιά, πήγαν να πεθάνουν. Έπρεπε να τους δώσω κάνα χαρτζιλίκι, αλλά δεν.. Απο μεσα τους ακομα πρεπει να κατεβαζουν για παρτυ σου οτι καντιλι υπαρχει.Παντως για βαρια αντικειμενα δεν πρεπει να κλαιες τα 50€ που ζηταν για να το ανεβασουν με γερανο ειτε ανθρωποι που ειναι γνωστες πως να κοντρολαρουν ενα τοσο βαρυ αντικειμενο κριμα να κανουμε μια ζημια στη μεση μας για να γλυτωσουμε μερικα ευρω
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, Luxx είπε Ξέχασα να ανανεώσω το θέμα. Μου ανέβασαν το ψυγείο 2 παιδιά, πήγαν να πεθάνουν. Έπρεπε να τους δώσω κάνα χαρτζιλίκι, αλλά δεν.. Και γιατί το γράφεις;Να σου πούμε μπράβο; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Στις 30/3/2020 στις 10:59 ΠΜ, Luxx είπε Καλα και εγω με ενα 20ρικο κανω και κωλοτουμπες. 20 ευρω για 2 λεπτα δουλεια; Ουτε στον παππα! Είσαι μάγκας.Τέλος. Αν και τα παιδιά που σου κουβάλησαν ήταν μάγκες θα σου έδιναν 20€ να το ανεβάσεις μόνος σου.
Luxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Είσαι μάγκας.Τέλος. Αν και τα παιδιά που σου κουβάλησαν ήταν μάγκες θα σου έδιναν 20€ να το ανεβάσεις μόνος σου. Δεν τους υποχρεωσε κανεις να το ανεβασουν. Στην χειροτερη καλουσα εναν φιλο μου και το ανεβαζαμε. 80 κιλα ζυγιζε και ειμαι γυμναστηριακος. Κανενα θεμα.. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από Luxx
Ψιτ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 4 hours ago, Luxx said: Δεν τους υποχρεωσε κανεις να το ανεβασουν. Στην χειροτερη καλουσα εναν φιλο μου και το ανεβαζαμε. 80 κιλα ζυγιζε και ειμαι γυμναστηριακος. Κανενα θεμα.. Η σιωπή είναι χρυσός κάποιες φορές.
gasgounis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Οτι δεν εχει βρεθει ενας να παρει το μερος του T.S. κατι θα πρεπει να του πει, και για την αντιμετωπιση των μεταφορεων αλλα και για τομ χαρακτηρα του γενικα... Υ.Γ. Αγορα ψυγειου ντουλαπας απο το media markt. Ζητησαν €150 για να το μεταφερουν στον 6ο με γερανο, επειδη δεν χωραγε στο ασανσερ
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, gasgounis είπε Οτι δεν εχει βρεθει ενας να παρει το μερος του T.S. κατι θα πρεπει να του πει, και για την αντιμετωπιση των μεταφορεων αλλα και για τομ χαρακτηρα του γενικα... Μα εδώ ακόμα και ο ίδιος στην αρχή παραδέχτηκε ότι έπρεπε να τους είχε δώσει χαρτζιλίκι... go figure...
Προτεινόμενες αναρτήσεις