Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Σκεφτομαι να αγορασω ενα ψυγειο, πηρα στο καταστημα και προτειναν ανυψωτικη, αλλα θα κοστισει 60 ευρω επιπλεον και δεν θεκω να δωσω τοσα. Αλλιως με δικη μου ευθυνη θα το φερουν, αλλα θα πρεπει να χωραει στο ασανσερ. Με τις διαστασεις που εχει χωραει στο ασανσερ, εστω και δυσκολα. Ακομα πιο ευκολο θα ειναι εαν βγει απο το κουτι. Τι λετε να κανω;
Locke_John Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Από το eshop.gr έχει αγορά λευκών συσκευών που αν ζυγίζουν κάτω από 80κιλα, στις φέρνουν δωρεάν εντός σπιτιού. Έτσι αγόρασα εγώ πλυντήριο και ψυγείο πέρσυ.
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δωρεαν θα το φερουν και αυτοι, απλα το θεμα ειναι να χωραει στο ασανσερ, αλλιως θα μου μεινει κατω! Λογικα θα γινεται να βγαλουμε το κουτι του, ωστε να μεταφερθει, ετσι; Κοντα στα 90 κιλα ειναι αυτο που θελω εγω.
Joshua21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Luxx είπε Σκεφτομαι να αγορασω ενα ψυγειο, πηρα στο καταστημα και προτειναν ανυψωτικη, αλλα θα κοστισει 60 ευρω επιπλεον και δεν θεκω να δωσω τοσα. Αλλιως με δικη μου ευθυνη θα το φερουν, αλλα θα πρεπει να χωραει στο ασανσερ. Με τις διαστασεις που εχει χωραει στο ασανσερ, εστω και δυσκολα. Ακομα πιο ευκολο θα ειναι εαν βγει απο το κουτι. Τι λετε να κανω; Να δώσεις τα 60 για να είσαι σίγουρος. 4
andreas1gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, Luxx είπε Δωρεαν θα το φερουν και αυτοι, απλα το θεμα ειναι να χωραει στο ασανσερ, αλλιως θα μου μεινει κατω! Λογικα θα γινεται να βγαλουμε το κουτι του, ωστε να μεταφερθει, ετσι; Κοντα στα 90 κιλα ειναι αυτο που θελω εγω. Φωνάζεις έναν ακόμη φίλο - συγγενή σου ή λες στην σύζυγο... και το κουβαλάτε αν δεν χωρά στο ανσασέρ... πολλές μικρές στάσεις και το ανεβάσατε... 1
stelios18120 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δώσε τα χρήματα να έρθει με ασφάλεια χωρίς κόπο, και το κυριότερο χωρίς χτυπήματα και γρατζουνιές... 😉
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 24 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Δώσε τα χρήματα να έρθει με ασφάλεια χωρίς κόπο, και το κυριότερο χωρίς χτυπήματα και γρατζουνιές... 😉 Γρατζουνιες και χτυπηματα πως ακριβως θα γινουν; Μεχρι το σπιτι μου θα το φερουν κανονικα με φορτηγο, το θεμα ειναι εαν δεν χωρεσει στο ασανσερ. Αν και νομιζω οτι χωραει, εστω και δυσκολα. Του φουστη, 2 οι υπαλληλοι, θα βοηθησω και εγω 3 ατομα.
stelios18120 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Luxx είπε Γρατζουνιες και χτυπηματα πως ακριβως θα γινουν; Μεχρι το σπιτι μου θα το φερουν κανονικα με φορτηγο, το θεμα ειναι εαν δεν χωρεσει στο ασανσερ. Αν και νομιζω οτι χωραει, εστω και δυσκολα. Του φουστη, 2 οι υπαλληλοι, θα βοηθησω και εγω 3 ατομα. Λέω ότι αν δεν χωράει πχ στο ασανσέρ και το βγάλεις από χαρτονια η το πας με τα χέρια πάνω, μπορεί να χτυπηθεί. Κρίμα καινούργιο ψυγείο να κάνει σημάδια.
TechnoState Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 .... υπάρχουν πάμπολλες μεταφορικές, γιατί δεν παίρνεις ορισμένα τηλέφωνα για να πάρεις καλύτερη προσφορά απο τα 60eu (θεωρώ ότι σίγουρα θα βρεις καλύτερη τιμή).
paylidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Το ερώτημα δεν είναι τι να κανείς. Το ερώτημα είναι τι όροφο είσαι, εάν οι σκάλες είναι άνετες και εάν θα χωρέσει σίγουρα στο ασανσέρ. αν απαντήσεις αυτά θα έχεις κ την απάντηση σου. Ότι κουβαλιέται κουβαλιέται παντως το θέμα είναι ποσό είσαι διατεθειμένος να διαλυθείς. γιατι αν είσαι στον 8ο πχ σε παλιά πολυκατοικία με στενή σκάλα και δε χωρέσει στο άσανσερ την έκατσες, εκεί θες επαγγελματία ειδάλλως θα ρημάξεις τη μέση σου (κ ίσως κ το ψυγείο). προσωπικα θα βεβαιωνόμουν ότι χωράει με το κουτί στη ασανσέρ κ θα προχωρούσα έτσι... τα 60 είναι αρκετά (ίσως 10% της αξίας του) 2
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 600 κοστιζει το ψυγειο. Εγω πιστευω οτι θα χωρεσει παντως στο ασανσερ, ακομα και μαζι με το κουτι του. Λογικα με το κουτι δεν σερνεται αρκετα πιο ευκολα;
roughtoof Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 βγάλτο ανθρωπε μου απο το κουτι και βαλτο στο ασανσερ.
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 18 λεπτά πριν, roughtoof είπε βγάλτο ανθρωπε μου απο το κουτι και βαλτο στο ασανσερ. Δεν ξερω εαν οι υπαλληλοι θα ειναι προθυμοι για επιπλεον ταλαιπωρια. Ανετα δεν μπορουν να αρνηθουν; Δεν εχουν να κερδισουν κατι.
roughtoof Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Luxx είπε Δεν ξερω εαν οι υπαλληλοι θα ειναι προθυμοι για επιπλεον ταλαιπωρια. Ανετα δεν μπορουν να αρνηθουν; Δεν εχουν να κερδισουν κατι. ας το αφησουν με το κουτι μπροστα απο το ασανσέρ. βγάλε το κουτι και βαλτο μεσα δλδ ρε παιδια ποσο δυσκολα κάνετα τα πράγματα. στη τελική δώστους και ένα φιλοδώρημα ποιυ συνήθίζεται σε τέτοιες καταστάσεις. είχα ένα τραπέζι μασιφ πολλά κιλά ξυλο 3.5 μέτρα χ1 τους έδωσα στο χέρι ένα 20άρι να μου το ανεβασουν και το έκαναν ευχαρίστως. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από roughtoof
Luxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Καλα και εγω με ενα 20ρικο κανω και κωλοτουμπες. 20 ευρω για 2 λεπτα δουλεια; Ουτε στον παππα! Βασικα ας κλειδωσει καποιος μοντ το θεμα, νομιζω οτι δεν επρεπε καν να το ειχα δημιουργησει εξ'αρχης. Δεν ξερω τι ακριβως επιβεβαιωση εψαχνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις