scorpioss Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδάκια φτάνει πια Έχω μια philips 46αρα Full HD με ambilight τα τελευταία 9 χρόνια, δεν λέει να χαλάσει αλλά και εγώ θέλω να προχωρήσω και να αναβαθμιστώ σε Smart και 4κ φυσικά μιας που έχω και ps4 και ασχολούμαι. Δεν θα πάω σε oled διότι λόγο οικογένειας η τηλεόραση θα περάσει δύσκολα εδώ! δεν έχω χρόνο για την φροντίδα που θέλει μια oled. Έτσι τώρα κοιτάω την q80r σε 55 ίντσες στα 899 και νομίζω έχω καταληξει σε αυτήν. Έλα που σήμερα είδα ότι η q80t μοντέλο του 2020 υποστηρίζει hdmi 2.1 το οποίο είναι απαραίτητο για το Ps5 (που θα πάρω τα Χριστούγεννα) Έτσι έχω μπει σε δίλημμα, αξίζει να περιμένω να πέσει η τιμή της q80t μέχρι τα Χριστούγεννα (1799)διπλή τιμή για το hdmi 2.1 η να παραγγείλω της q80r και να μείνω με αυτήν και το Ps5 Ευχαριστώ παιδιά Είναι το πρώτο μου θέμα so be Kind Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από scorpioss 1
paragontikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 κοίτα η q80r είναι πολλή καλή για gaming, ωραία χρώματα, χαμηλό input lag, καλό motion κτλ, αν σε ενδιαφέρει κυρίως το ps5 καλό είναι να περιμένεις, νομίζω είναι νωρίς ακόμη, hdmi 2.1 θα έχουν και τα πιο χαμηλά μοντέλα λογικά ωστόσο οι τιμές στα high-end θα αργήσουν να πέσουν κάτω απο 1000€, μπορεί όμως στο blackfriday να βγεί τίποτα, αλλιώς θα περιμένεις μέχρι του χρόνου τέτοιο καιρό να αλλάξουν τα μοντέλα κτλ 1
tilaverboy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Να πας στην t. Εγώ που πήρα την 80R δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. 1
warewolf Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/3/2020 στις 2:37 ΜΜ, tilaverboy είπε Να πας στην t. Εγώ που πήρα την 80R δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Ισως δεν θα δηλωνες το ιδιο με την "Τ" οταν ανακαλυπτες οτι οι ζωνες απο 96 εγιναν 48, οτι τα φιλτρα καλυτερης γωνιας θεασης αφαιρεθηκαν και οτι το κορυφαιο anti reflective φιλτρο αντανακλασεων αντικατασταθηκε με ενα της σειρας. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από warewolf
tilaverboy Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, warewolf είπε Ισως δεν θα δηλωνες το ιδιο με την "Τ" οταν ανακαλυπτες οτι οι ζωνες απο 96 εγιναν 48, οτι τα φιλτρα καλυτερης γωνιας θεασης αφαιρεθηκαν και οτι το κορυφαιο anti reflective φιλτρο αντανακλασεων αντικατασταθηκε με ενα της σειρας. Σοβαρά; Δεν το ήξερα θεώρησα ότι αναβάθμισαν και όχι υποβάθμισαν.
warewolf Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Ολες οι φετινες σειρες της samsung υποβαθμιστηκαν. Η Q70 ειχε 48 ζωνες----φετος δεν εχει. Η Q80 ειχε 96 ζωνες----φετος εχει 48. H Q90 ειχε 480 ζωνες----φετος εχει 96. 4Κ με 480 ζωνες (ναυαρχιδα δηλαδη) φετος δεν υπαρχει. Πρεπει να αγορασεις την 8Κ για να παρεις τις 480 ζωνες. 2
graphist83 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δεν υποβαθμιστηκαν. Απλα τα μοντελα εκαναν ενα step down σε σειρα. Η 80Τ ειναι αντιστοιχη με την 70R. Αυτο εγινε γιατι πλεων η Q90R μπηκε στην κατηγορια 8K. Οι τιμες θα ειναι πιο χαμηλες φετος. (φυσικα δεν συγκρινουμε με τις τωρινες που ειναι στο χωμα λογω παλαιοτητας) Παντα οταν βγαινει ενα line up ειναι μια α τιμη η οποια φθινει χαμηλοτερα οσο περνανε οι μερες. Στην ερωτηση του TS εννοειται χτυπα την Q80R που ειναι σε τιμη χωμα και ειναι ελαφρως πιο καλα εξοπλισμενη. Οπως ειπαν και πιο πανω δεν ειναι σε σντιστοιχια τα νεα με τα παλια. 2
warewolf Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η διαπιστωση οτι τα φετινα μοντελα ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ σε specs με τα περσινα ενος σκαλοπατιου κατω, υποδηλωνει ποση υποβαθμιση υπαρχει, οχι οτι δεν υπαρχει υποβαθμιση. Οικονομικη δεν ειναι, αλλα τεχνικη υποβαθμιση ειναι. Η Q90R δεν μπηκε πουθενα σε κανενα 8K. Δημιουργηθηκαν νεα ονοματα για τις 8Κ. (Q800T, Q900T, Q950TS) Yπαρχει και φετος 4K Q90(T) και αυτη ειναι ο διαδοχος της Q90(R) εχοντας 96 ζωνες αντι για 480. Αφου πριν ειχες 4Κ ναυαρχιδα με 480 ζωνες και τωρα το μοντελο διαδοχος εχει 96 ζωνες δεν ειναι υποβαθμιση. ? Ομοιως συμπαρεσυρε και τα υπολοιπα μοντελα που τωρα εχουν το ονομα αλλα οχι τη χαρη. Επρεπε να ειχαν αφαιρεσει φετος τα ονοματα Q95Τ/Q90T και τα υπολοιπα θα παρεμεναν μια χαρα ως ειχαν και με το παλιο τους ονομα. Τωρα υπαρχει ο κινδυνος, ο καταναλωτης να νομιζει οτι αγοραζει ανανεωμενο το περσινο μοντελο. Άλλα ισως δεν ηθελαν ο καταναλωτης να εστιασει στο οτι πλεον ναυαρχιδα 4Κ δεν υπαρχει. (ασε που το μπερδεμα με την ονοματολογια θα τους βγει σε καλο αν ο αλλος νομιζει οτι αγοραζει π.χ. μια Q80 στην τιμη μιας Q70, αγνοωντας οτι βασικα Q70 παιρνει) Απο τιμες δεν βλεπω διαφορές στις τιμες εκκινησης. 32 ευρω φθηνοτερη η Q80T απο την Q70R. Αρα οταν ελεγαν φθηνοτερα, ισως εννοουσαν οτι θα πληρωσεις μια Q80Τ στα λεφτα μιας Q70R, αλλα στην ουσια 70R θα παρεις. (με αλλο ονομα) Θα δειξει εν καιρω στις τιμες που θα παγιωθουν. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από warewolf 2
blackcrow21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 καλησπέρα και από μένα κάτοχος 1 μήνα Q80R Αλλά δυστυχώς μου έβγαλε πρόβλημα με ολόκληρο σταυρό στη μέση της οθόνης πιθανών μπορεί να έτυχε αλλά έγινε Ετσι τώρα πρέπει να αντικατασταθεί αλλα ο Κωτσόβολος δεν την έχει στην αποθήκη του και μου πρότειναν τις νέες αλλά από ότι καταλαβαίνω μάλλον θα πρέπει να το απορρίψω τι προτείνετε ??? ευχαριστώ για το χρόνο σας
tilaverboy Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, blackcrow21 είπε καλησπέρα και από μένα κάτοχος 1 μήνα Q80R Αλλά δυστυχώς μου έβγαλε πρόβλημα με ολόκληρο σταυρό στη μέση της οθόνης πιθανών μπορεί να έτυχε αλλά έγινε Ετσι τώρα πρέπει να αντικατασταθεί αλλα ο Κωτσόβολος δεν την έχει στην αποθήκη του και μου πρότειναν τις νέες αλλά από ότι καταλαβαίνω μάλλον θα πρέπει να το απορρίψω τι προτείνετε ??? ευχαριστώ για το χρόνο σας Η 90T πόσο παραπάνω βγαίνει;
tilaverboy Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, blackcrow21 είπε πολυ παραπάνω στα 2200 ευρώ την έχουν Πάνε στην 85R είναι καλύτερη από την 80R και δεν ξεφεύγει τόσο.
blackcrow21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 υπάρχει η δυνατότητα να πάω σε LG OLED B9 που υπάρχει ετοιμοπαράδοτη γιατι η 80R ή 85R τις έχουν στα καταστήματα και θα μου ις παραδόσουν όταν ανοίξουν αξίζει να περιμένω η να πάω σε άλλη λύση??
tilaverboy Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, blackcrow21 είπε υπάρχει η δυνατότητα να πάω σε LG OLED B9 που υπάρχει ετοιμοπαράδοτη γιατι η 80R ή 85R τις έχουν στα καταστήματα και θα μου ις παραδόσουν όταν ανοίξουν αξίζει να περιμένω η να πάω σε άλλη λύση?? Εγώ σε oled δεν θα πήγαινα. Η τηλεόραση μου παίζει 6-7 ώρες και αρκετό Netflix όποτε δεν θέλω να το ρισκάρω το burn in
blackcrow21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 οπότε αναγκαστικά πρέπει να περιμένω να ανοίξουν τα καταστήματα .. αξίζει να ζητήσω να πάρω την 85R και να δώσω περίπου 200 ευρώ διαφορά ? ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα