PatheticMonkey Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα γνωρίζουμε αν υποστηρίζει το Speedport Entry i2 50αρα γραμμη; Έχω το συγκεκριμένο ρουτερ και πιάνω περίπου 30 download speed σε 50αρα.
_Theo_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, PatheticMonkey είπε Καλησπέρα γνωρίζουμε αν υποστηρίζει το Speedport Entry i2 50αρα γραμμη; Έχω το συγκεκριμένο ρουτερ και πιάνω περίπου 30 download speed σε 50αρα. Καλημέρα. Και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. 30 Mbps αντί για 50. Λογικά υποστηρίζει 50άρα αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σου. Αυτή την απάντηση μου έδωσε ο ΟΤΕ όταν τους ρώτησα.
maniacos93 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PatheticMonkey είπε Καλησπέρα γνωρίζουμε αν υποστηρίζει το Speedport Entry i2 50αρα γραμμη; Έχω το συγκεκριμένο ρουτερ και πιάνω περίπου 30 download speed σε 50αρα. Κανονικά την υποστηρίζει την 50άρα γραμμή. Κλειδώνει στα 50down/5up. Έχω το συγκεκριμένο τα τελευταία 2 χρόνια σε 50άρα VDSL και δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα που να ευθύνεται το ρούτερ. Μάλλον, όπως σου έγραψε και ο @_Theo_, δεν υποστηρίζει η περιοχή σου 50άρα ακόμα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από maniacos93
leolipop Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, maniacos93 είπε Κανονικά την υποστηρίζει την 50άρα γραμμή. Κλειδώνει στα 50down/5up. Έχω το συγκεκριμένο τα τελευταία 2 χρόνια σε 50άρα VDSL και δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα που να ευθύνεται το ρούτερ. Μάλλον, όπως σου έγραψε και ο @_Theo_, δεν υποστηρίζει η περιοχή σου 50άρα ακόμα. Παλι καλα που σου δουλευει ενταξει , εμενα κανα χρονο τωρα εχει περιορισμενη δικτυωση αν παρει ip απο DHCP (δεν ανοιγει πχ σελιδες με καταληξη GR μεταξυ αλλων) και η λυση που ειχαν να μου προτινουν ηταν να βαλω στατικες ip (πραγμα που δουλευει αψεγαδιαστα).
PatheticMonkey Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Ίσως έπρεπε να το είχα γράψει νωρίτερα, αλλά μου είχαν πει πρόσφατα από την Cosmote ότι η περιοχή μου υποστηρίζει 50αρα και το κοίταξα και εγώ από το site της Cosmote. θα επικοινωνησω πάλι με τον πάροχο μου, αλλά γνωρίζετε τι άλλο ενδεχομένως να φταίει; ΥΓ : Τώρα τελευταία(εδώ και 2 μήνες) μου πέφτει συνέχεια το internet και μέσα σε 2 λεπτά επανέρχεται, κάποια άποψη σε αυτό; Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον!
_Theo_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, PatheticMonkey είπε Ίσως έπρεπε να το είχα γράψει νωρίτερα, αλλά μου είχαν πει πρόσφατα από την Cosmote ότι η περιοχή μου υποστηρίζει 50αρα και το κοίταξα και εγώ από το site της Cosmote. θα επικοινωνησω πάλι με τον πάροχο μου, αλλά γνωρίζετε τι άλλο ενδεχομένως να φταίει; ΥΓ : Τώρα τελευταία(εδώ και 2 μήνες) μου πέφτει συνέχεια το internet και μέσα σε 2 λεπτά επανέρχεται, κάποια άποψη σε αυτό; Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον! Και σε μένα λέει ότι υποστηρίζει 50άρα το site της Cosmote αλλά...δεν. Όσο για το δεύτερο εξέτασε το ενδεχόμενο να είναι απομακρυσμένο το router και να μην έχεις καλό σήμα. Είχα σχεδόν το ίδιο πρόβλημα (σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα) και το έλυσα αγοράζοντας ένα WiFi extender. Τώρα βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι φταίει αυτό στην δικιά σου περίπτωση...
red7genius Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Έχει πιάσει κανείς το QoS; Θέλω να κάνω λίγο load balacing σε queues γιατί όταν πέφτουν ταυτόχρονα βιντεοκλήση ή/και streaming στην tv ή/και browsing τα παίζει λίγο στις προτεραιότητες. Η γραμμή είναι 50αρα και πάει τραίνο. Το θέμα είναι όταν όλες οι συσκευές τραβήξουν ταυτόχρονα. Εκτός αν ζητάω πολλά από το συγκεκριμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα