GeorgeR1_700 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, χθες παρέλαβα το Η-300s από Vodafone (βάζω πρώτη φορά vdsl) και πριν πω τις απορίες μου ήδη σήμερα είχα θέματα. Έπεσε το internet στο pc (μέσω lan) 5-6 φορές, όχι για πολύ ώρα αλλά ένα 5λεπτο το ήθελε να επανέλθει. Ακόμα χειρότερα στο wi-fi. Γενικά τα φωτάκια για lan και wifi αναβοσβήνουν αργά όλη την μέρα (αργά όχι γρήγορα, αυτό σημαίνει ότι προσπαθούν να συνδεθούν). Δεν παρατήρησα κάποιο battery drain (αλλά απενεργοποίησα το 5G, δεν το δοκίμασα καν). Να ζητήσω από τώρα να μου στείλουν άλλο? Και εσείς έχετε τα ίδια θέματα? Αν τους πω για το TP-Link 100v μάλλον θα μου πουν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο (για 50άρα γραμμή που ζήτησα το δίνουν ή μόνο για 100άρα?)... Έχω κάποιες απορίες: 1. Μου λέει μέσα στο μενού του router πως δεν έχει ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση. Πατάω για ενεργοποίηση, με πάει σε κάτι βήματα και τελικά έφτασα σε αυτό το σημείο, και δεν ήξερα τι να επιλέξω (λογικά το pots). Επικοινώνησα στο chat με την vodafone και μου είπε πως δεν πρέπει να κάνω αυτήν την διαδικασία, η ενεργοποίση θα γίνει από αυτούς. Και σε εσάς έτσι ήταν, γιατί μου φαίνεται παράξενο να μου το βγάζει ως προειδοποίηση... 2. Μπορώ να βάλω το προηγούμενο μου ρούτερ ZTE ZXHN H108N που είναι για adsl ή έχει διαφορές, θα μπορούσατε να μου δώσετε μια ιδέα σε τι διαφέρουν? Πληροφοριακά ακόμα δεν έχει γίνει αναβάθμιση σε vdsl, ακόμα έχω adsl (μου είπαν σε καναδυο βδομάδες θα έχω vdsl). Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από GeorgeR1_700
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα