Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Έτσι κι αλλιώς η καρτοκινητή είναι δέσμευση πλέον, οπότε με πακέτο θα το συγκρίνεις ναι.

Στην ουσία το ίδιο λέμε, και οι δύο διαφωνούμε με το φίλο παραπάνω που αντιλαμβάνεται ως δέσμευση μόνο τα συμβόλαια και όχι τα καρτοκινητά.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ifaist είπε

Στο app γραφει : Με 10€ ,

πακετο , 300 προς ολους   -   300 προς vodafone   -  100 sms  -  600mb   +( 500mb για 15 μερες, σε καθε ανανεωση)

Απο κατω εχει μια επιλογη : Με 3€,

πακετο , 150 προς ολους  -  150 mb.

Για τσεκαρε το, μηπως σε βολεψει. 

Αυτο ειναι για μια βδομαδα.

6 ώρες πριν, txcellas είπε

Υπάρχει κανονικά σε εμενα ολα τα πακέτα και αυτό των 8,5 ευρώ φιλε. 

Δεν ειναι το ιδιο πακετο ομως,απλα ειναι ιδια η τιμη.

6 ώρες πριν, poulinos είπε

κοιτα και σε q.εχει ανανεωση με 6 ευρω καποιες μερες

Θα το ψαξω,αλλα νομιζω οτι δεν εχει καλη καλυψη γενικα η Q.
Και ποτε δε χωνεψα τις διαφημισεις της :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, theoritikos είπε

Υπάρχουν και χειρότερα. Να έχεις καρτοκινητό cu,  να σε καλούνε για να σου προτείνουν συμβόλαιο. Έλα όμως που αυτό που σου προτείνουν έχει μεγαλύτερο πάγιο με λιγότερα λεπτά και mb! Δεν είναι να τους καταγγείλεις μετά στον ΕΕΤ?

Μην σου πω και στην UNESCO...

Επεξ/σία από prometheas
  • Confused 1
Δημοσ.
On 30/03/2020 at 17:22, talibanakos said:

Θα το ψαξω,αλλα νομιζω οτι δεν εχει καλη καλυψη γενικα η Q.
Και ποτε δε χωνεψα τις διαφημισεις της :P

στην wind ανηκει.εχω δοκιμασει διαφορες εταιρειες δηλαδη και Vodafone και wind(q) και δεν βρηκα και μεγαλες διαφορες στην καλυψη.καπου πιανω καπου οχι. τα πακετα κοιτα και ασε τις διαφημισεις να βαζουν οτι θελουν.εγω το εχω ως προσωπικο και με τα 6 ευρω ανανεωση ειμαι μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, poulinos είπε

εχω δοκιμασει διαφορες εταιρειες δηλαδη και Vodafone και wind(q) και δεν βρηκα και μεγαλες διαφορες στην καλυψη

Δεν λεω οτι δεν ειναι ετσι. Απλα λεω ειναι να μην σου τυχει.

Ειχα μεχρι προτινος wind . Στην περιοχη μου και μεσα στο σπιτι μου μια χαρα σημα και data 4g. Αρχισε κατι περιεργες χρεωσεις και μου την βιδωσε και πηγα σε vodafone cu. Το σημα στην περιοχη μου και στο σπιτι μου με το σταγονομετρο.Μια παυλα στις  πεντε..ενεργοποιησα wifi calling για να ειμαι σιγουρος. Αν ανοιξω data στην καλυτερη πιανω ... EDGE :) Και μιλαμε για Ιλιον , Αττικη.
Η πλακα ειναι οτι αν παω πιο "βορεια" απο το σπιτι μου , στους προποδες ενος βουνου , πιανω φουλ σημα και 4g+ . Μαλλον εκει κοντα ειναι καποια κεραια ... καταντια λεμε. Οπως ειπα ... μην σου τυχει. :)

ΥΓ : Η μαλακια ειναι οτι μολις πηγα cu , αυξησανε και τα τιμολογια των πακετων ... καταντια #2 :)

Δημοσ.
14 hours ago, mphxths said:

Δεν λεω οτι δεν ειναι ετσι. Απλα λεω ειναι να μην σου τυχει.

Ειχα μεχρι προτινος wind . Στην περιοχη μου και μεσα στο σπιτι μου μια χαρα σημα και data 4g. Αρχισε κατι περιεργες χρεωσεις και μου την βιδωσε και πηγα σε vodafone cu. Το σημα στην περιοχη μου και στο σπιτι μου με το σταγονομετρο.Μια παυλα στις  πεντε..ενεργοποιησα wifi calling για να ειμαι σιγουρος. Αν ανοιξω data στην καλυτερη πιανω ... EDGE :) Και μιλαμε για Ιλιον , Αττικη.
Η πλακα ειναι οτι αν παω πιο "βορεια" απο το σπιτι μου , στους προποδες ενος βουνου , πιανω φουλ σημα και 4g+ . Μαλλον εκει κοντα ειναι καποια κεραια ... καταντια λεμε. Οπως ειπα ... μην σου τυχει. :)

ΥΓ : Η μαλακια ειναι οτι μολις πηγα cu , αυξησανε και τα τιμολογια των πακετων ... καταντια #2 :)

λογω οτι ειμαι τεχνικος και πηγαινω συνεχεια σε αλλες περιοχες ειτε ειχα wind ειτε vodafone ισχυε το ιδιο.σε μερικες επαιζε η μια Full και η αλλη τιποτα και το αναποδο.σε cosmote δεν θυμαμαι αν ειχα παει(whatsup) για να πω αλλα σιγουρα θα εχει καλυτερη καλυψη πιστευω.τωρα εχω q και σε μια δυο συγκεκριμενες κεραιες ενω εχω Full σημα τα data κολλανε.και με wind και με q αφου ειναι η ιδια κεραια.κλεινω ανοιγω data παιζει για λιγο και ξανα το ιδιο.πολλοι βεβαια διαλεγουν την εταιρεια με βαση το σπιτι και την δουλεια.εγω λογω του εξω το εβλεπα λιγο διαφορετικα το ζητημα αφου καθε μερα πηγαινα αλλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...