Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χθες βραδυ μεχρι σημερα προσπαθουσα να κανω ανανεωση,αλλα επαιρνα σφαλμα "προσπαθηστε ξανα".

Ξυλωσα το app και το ξαναπερασα,και καταφερα να κανω ανανεωση μεσω paypal.

Δυστυχως συνειδητοποιησα οτι για αλλη μια φορα το CU ανεβασε τις τιμες στα πακετα,κατι που ειχε κανει παλι πριν λιγους μηνες.
Πλεον το πακετο των 8.5 ευρω δεν υπαρχει,υπαρχει μονο ενα των 10,με 300 αχρηστα sms,300' προς ολους,300' προς vodafone και 300 mb.

Μηπως μας δουλευουν ψιλο γαζι;

Στο μεταξυ εμενα τα λεπτα συνηθως μου ληγαν πριν τα καταναλωσω,και αν θυμαμαι καλα ηταν και λιγοτερα πριν.

Τι να κανω εγω ενα τετοιο αχρηστο πακετο;

Ειμαι 20 χρονια στο cu,νομιζω οτι εφτασε ο καιρος να παρουν τα @@ μου.

Βολικο το big bang,αλλα οι ανθρωποι δεν εχουν το θεο τους..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί έχεις την εντύπωση ότι κοσμοκάρτα που έχω εγώ με το πιο φτηνό πακέτο των 8,5 θα μείνει 8,5.:D

Καρτέλ φίλε μου.Συζητάμε όλοι μαζί από πριν και αποφασίζουμε όλοι μαζί από πότε θα ανεβάσουμε.Απλά δήθεν για να ξεγελάμε την Επιτροπή να μην μας κατηγορήσει για καρτέλ (σιγά μην την ξεγελάνε και αυτή μιλημένη είναι) ανεβάζουμε όλοι με διαφορά 1-2 μήνες οπότε όλα καλά και όλα ωραία.

Τους προσθέτουμε και μερικά άχρηστα μηνύματα ή μερικά mb για σερφάρισμα (τα οποία σε μένα είναι άχρηστα γιατί δεν σερφάρω με το κινητό ούτε μηνύματα ξέρω να γράφω αλλά αυτοί μου τα δίνουν), ότι δήθεν έκαναν αναβάθμιση πακέτων άρα πρέπει να ανέβουν και οι τιμές.

Και η πλάκα το 8,5 που λέμε δεν 8,5 αλλά κοντά στα 10 αν βάλουμε και το Φ.Π.Α. οπότε τώρα το 10 που δεν είναι 10 σκέψου πόσο είναι;;;;;;

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.

Στο app γραφει : Με 10€ ,

πακετο , 300 προς ολους   -   300 προς vodafone   -  100 sms  -  600mb   +( 500mb για 15 μερες, σε καθε ανανεωση)

Απο κατω εχει μια επιλογη : Με 3€,

πακετο , 150 προς ολους  -  150 mb.

Για τσεκαρε το, μηπως σε βολεψει. 

Δημοσ.

Και σε vodafone καρτοκινητή και σε wind ανέβηκαν επίσης. Πλέον πρέπει να βάλεις 12€ κάρτα για να πάρεις πακέτο.

Εκεί το πήγαιναν, μπορεί σε λίγο καιρό να χρειάζεται και 15. Νομίζουμε ότι έχουμε κάρτα αλλά συμβόλαιο έχουμε τελικά!

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ifaist είπε

Στο app γραφει : Με 10€ ,

πακετο , 300 προς ολους   -   300 προς vodafone   -  100 sms  -  600mb   +( 500mb για 15 μερες, σε καθε ανανεωση)

Απο κατω εχει μια επιλογη : Με 3€,

πακετο , 150 προς ολους  -  150 mb.

Για τσεκαρε το, μηπως σε βολεψει. 

150mb ;;;

2008 εχουμε ;

ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Η μόνη να γραφτούμε σε κανένα Πανεπιστήμιο να πάρουμε κανένα φοιτητικό πακετάκι.Παππούδες δέχονται;;;;;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Εκεί το πήγαιναν, μπορεί σε λίγο καιρό να χρειάζεται και 15. Νομίζουμε ότι έχουμε κάρτα αλλά συμβόλαιο έχουμε τελικά!

Nop, nop, nop. Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε "κάρτα" και "συμβόλαιο" είναι η δέσμευση, όχι η τιμή. Τα συμβόλαια λόγω δέσμευσης θα έπρεπε να έχουν πολύ καλύτερες τιμές από την καρτοκινητή, αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο είναι ακριβότερα. 

:D

Επεξ/σία από Haldol
  • Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Haldol είπε

Nop, nop, nop. Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε "κάρτα" και "συμβόλαιο" είναι η δέσμευση, όχι η τιμή. Τα συμβόλαια λόγω δέσμευσης θα έπρεπε να έχουν πολύ καλύτερες τιμές από την καρτοκινητή, αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο είναι ακριβότερα. 

Συμφωνώ 100% αλλά πιστεύω ότι δεν διαφέρει πολύ η μία λογική από την άλλη έτσι όπως το κάνανε με την αναγκαία ανανέωση εντός 2 μηνών. Για μένα δεν νοείται καρτοκινητή με αναγκαστική ανανέωση. Ουσιαστικά η μόνη διαφορά είναι ότι στην μία περίπτωση έχεις μεγάλη χρονική δέσμευση ενώ στην άλλη, μικρή.
Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς με το Whats Up student αλλά δεν παίζει να γλιτώσει ούτε αυτό από το καρτέλ.

Δημοσ.
7 hours ago, talibanakos said:

Απο χθες βραδυ μεχρι σημερα προσπαθουσα να κανω ανανεωση,αλλα επαιρνα σφαλμα "προσπαθηστε ξανα".

Ξυλωσα το app και το ξαναπερασα,και καταφερα να κανω ανανεωση μεσω paypal.

Δυστυχως συνειδητοποιησα οτι για αλλη μια φορα το CU ανεβασε τις τιμες στα πακετα,κατι που ειχε κανει παλι πριν λιγους μηνες.
Πλεον το πακετο των 8.5 ευρω δεν υπαρχει,υπαρχει μονο ενα των 10,με 300 αχρηστα sms,300' προς ολους,300' προς vodafone και 300 mb.

Μηπως μας δουλευουν ψιλο γαζι;

Στο μεταξυ εμενα τα λεπτα συνηθως μου ληγαν πριν τα καταναλωσω,και αν θυμαμαι καλα ηταν και λιγοτερα πριν.

Τι να κανω εγω ενα τετοιο αχρηστο πακετο;

Ειμαι 20 χρονια στο cu,νομιζω οτι εφτασε ο καιρος να παρουν τα @@ μου.

Βολικο το big bang,αλλα οι ανθρωποι δεν εχουν το θεο τους..

κοιτα και σε q.εχει ανανεωση με 6 ευρω καποιες μερες

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Haldol είπε

Εγώ πάλι έχω παρατηρήσει το αντίθετο, δλδ ότι τα συμβόλαια είναι φτηνότερα. Εκτός βέβαια και αν συγκρίνεις συμβόλαιο με πακέτα καρτοκινητής, τα οποία επίσης είναι δέσμευση.

Δημοσ.

Υπάρχουν και χειρότερα. Να έχεις καρτοκινητό cu,  να σε καλούνε για να σου προτείνουν συμβόλαιο. Έλα όμως που αυτό που σου προτείνουν έχει μεγαλύτερο πάγιο με λιγότερα λεπτά και mb! Δεν είναι να τους καταγγείλεις μετά στον ΕΕΤ?

Δημοσ.

Οι εταιρείες κάνουν ένα κύκλο ανάλογα με την εποχή. Ξεκινήσαμε με συμβόλαια, κάποια στιγμή διαφήμισαν πολύ τις κάρτες και έσπρωξαν τον κόσμο εκεί. Μετά κατροπρογράμματα, μετά πάλι συμβόλαια, τώρα αν πας να πάρεις νούμερο καρτοκινητού σου λένε ότι δεν έχουν σιμ!

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάλι έχω παρατηρήσει το αντίθετο, δλδ ότι τα συμβόλαια είναι φτηνότερα. Εκτός βέβαια και αν συγκρίνεις συμβόλαιο με πακέτα καρτοκινητής, τα οποία επίσης είναι δέσμευση.

Έτσι κι αλλιώς η καρτοκινητή είναι δέσμευση πλέον, οπότε με πακέτο θα το συγκρίνεις ναι.

Δημοσ.

Μόλις το είδα κι εγώ. Εντάξει τραγικοί, μόλις περάσει η απαγόρευση θα επιστρέψω στην Cosmote και μου φαινεται κακώς έφυγα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...