Giorgos17589 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/3/2020 στις 8:51 ΜΜ, AntiCambeR είπε Σε ποιό κινητό υπάρχει πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας που είναι τοποθετημένος σε λάθος σημείο με αποτέλεσμα να αναβοσβήνει η οθόνη κατά την διάρκεια των κλήσεων, στο Honor 2 Pro ή στο Honor 20 view; Ισχύει; Στο view 20.Εχω το honor 20 pro.. Δεν εχει θεμα με τον αισθητήρα. Ειχα s10+ και επειδη μ την εσπαγαν καποια πραγματα (μπαταρια, θερμοκρασιες) το εδωσα και ημουν αναμεσα σε mate 20 pro και honor 20 pro. Τα εψαξα μεχρι αηδιας καταληγοντας στο honor. Οθονη ναι μεν δεν εχει amoled αλλα δεν μ φανηκε και τπτ τρομερό η διαφορα με το mate η τ s10+ αρα κατα συνέπεια και με το p30. Εχει πολυ καλη lcd...επεξεργαστή οπως ειπες ιδιο... Ραμ +2gb π δν θα δεις διαφορα σε καθημερινη χρηση.. Θα πρέπει ν τ ζορισεις πολύ.. Αλλα αν εχεις σκοπο ν τ κρατησεις χρόνια.. Θα σ χρειαστουν τα 2gb εξτρα (για εμενα ηταν κ ψυχολογικο γτ έβλεπα στο mate (6gb) οσο τ δοκιμαζα κ ειχα ελευθερα 2,5gb+/- ενω sto honor εχω μονιμα 5gb free) μπαταρια και ολα μαυρα να τα βαλεις στο p30 θα σ κραταει λγοτερo απ τ honor. (Παλι σε τεσταρισμα γ λιγες μερες π εκανα με το mate (4200mah) κρατουσε λιγοτερο απο του honor) παμε τωρα στις καμερες. Βιντεο εννοειται πιο σταθερο το honor. Φωτογραφιες τωρα..το mate 20 pro π ημουν αναμεσα με το honor εχει την ιδια ακριβως βασικη καμερα με τ p30. Την ημερα δν θα δεις διαφορες... Στις νυχτερινες ομως προσωπικα οι φωτοφραφιες τ honor μ αρεσαν περισσοτερο..λογω σταθεροποιητη βγαζεις πιο καλες οσο πιο πολυ πεφτει τ φως σε αντιθεση με το mate 20 pro (αρα κ απο το ιδιας καμερας p30)... Επισης πιο φωτεινες λογω διαφραγματος 1,4 εναντι 1,8 στο mate ( και στο p30) και γενικα η καμερα του τα σπάει (δεν συγκρίνω καν με το s10+ π ειχα.. Αρκετα κατωτερο). Η επιλογη ειναι δικη σου.. Αν μπορεις κ εσυ να δανειστεις για ενα διημερο κ τα 2 τηλεφωνα να τα τεσταρεις οπως εκανα εγω με το honor και τ mate ειναι οτι καλυτερο για να καταληξεις. Απο εκει κ περα επειδη ειδα και για το xiaomi note 10...το εχει φίλος μ.. Νυχτερινες εχει καλυτερες τ honor ειτε με ειτε χωρις night mode συν οτι μπορείς ν χρησιμοποιείς τ night mode σε ολους τους φακους π βοηθαει πολυ (αν θες πχ να βγαλεις με ultrawide νυχτα) ενω μ τ xiaomi μονο στην βασικη καμερα. Την ημερα αν κανεις πολυ ζουμ στην φωτο ειναι καλυτερο το xiaomi λογω αισθητηρα. Βιντεο πολυ σταθερο κ το xiaomi αλλα την νυχτα πιο σκοτεινο απο τ εξισου σταθερο του honor. Οθονη παλι amoled π ειναι καθαρα δικη σ η επιλογη. Μπαταρια και τα δυο σ βγαζουν σχεδον δυο μερες (εγω καθε βραδυ φορτιζω το honor με 50%+ μπαταρία) Αλλα θα χασεις σε επεξεργαστη δν θα σ φανει σ απλα πραγματα.. Πχ.. Instagram... Αλλα σε πιο ζορικα θα δεις διαφορα. Συν τα 2 gb ram. Επισης επειδη εχει τυχει να ειχα και xiaomi... Ενα note 5 pro.. Τ οποιο εχει ακομα ο αδερφος... Θα σ ελεγα να μην μπλέξεις μ miui.. Είναι μονιμως με bugs και σε καθε αναβάθμιση ετρεμα να δω τι θα χαλασει.. Που συνηθως χαλουσε η μπαταρία αλλα ειχαν τυχει κ αλλα κουλα.. Γενικα δεν ειναι stable λειτουργικο σε αντίθεση με το emui που ειναι εντελως stable και το δευτερο καλυτερο π ειχα ποτε σ κινητο μου (το one ui της Samsung μ φαινεται τ καλύτερο) Καλες αγορες!! Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από Giorgos17589 1
Giannis Klrs Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Στο view 20.Εχω το honor 20 pro.. Δεν εχει θεμα με τον αισθητήρα. Ειχα s10+ και επειδη μ την εσπαγαν καποια πραγματα (μπαταρια, θερμοκρασιες) το εδωσα και ημουν αναμεσα σε mate 20 pro και honor 20 pro. Τα εψαξα μεχρι αηδιας καταληγοντας στο honor. Οθονη ναι μεν δεν εχει amoled αλλα δεν μ φανηκε και τπτ τρομερό η διαφορα με το mate η τ s10+ αρα κατα συνέπεια και με το p30. Εχει πολυ καλη lcd...επεξεργαστή οπως ειπες ιδιο... Ραμ +2gb π δν θα δεις διαφορα σε καθημερινη χρηση.. Θα πρέπει ν τ ζορισεις πολύ.. Αλλα αν εχεις σκοπο ν τ κρατησεις χρόνια.. Θα σ χρειαστουν τα 2gb εξτρα (για εμενα ηταν κ ψυχολογικο γτ έβλεπα στο mate (6gb) οσο τ δοκιμαζα κ ειχα ελευθερα 2,5gb+/- ενω sto honor εχω μονιμα 5gb free) μπαταρια και ολα μαυρα να τα βαλεις στο p30 θα σ κραταει λγοτερo απ τ honor. (Παλι σε τεσταρισμα γ λιγες μερες π εκανα με το mate (4200mah) κρατουσε λιγοτερο απο του honor) παμε τωρα στις καμερες. Βιντεο εννοειται πιο σταθερο το honor. Φωτογραφιες τωρα..το mate 20 pro π ημουν αναμεσα με το honor εχει την ιδια ακριβως βασικη καμερα με τ p30. Την ημερα δν θα δεις διαφορες... Στις νυχτερινες ομως προσωπικα οι φωτοφραφιες τ honor μ αρεσαν περισσοτερο..λογω σταθεροποιητη βγαζεις πιο καλες οσο πιο πολυ πεφτει τ φως σε αντιθεση με το mate 20 pro (αρα κ απο το ιδιας καμερας p30)... Επισης πιο φωτεινες λογω διαφραγματος 1,4 εναντι 1,8 στο mate ( και στο p30) και γενικα η καμερα του τα σπάει (δεν συγκρίνω καν με το s10+ π ειχα.. Αρκετα κατωτερο). Η επιλογη ειναι δικη σου.. Αν μπορεις κ εσυ να δανειστεις για ενα διημερο κ τα 2 τηλεφωνα να τα τεσταρεις οπως εκανα εγω με το honor και τ mate ειναι οτι καλυτερο για να καταληξεις. Απο εκει κ περα επειδη ειδα και για το xiaomi note 10...το εχει φίλος μ.. Νυχτερινες εχει καλυτερες τ honor ειτε με ειτε χωρις night mode συν οτι μπορείς ν χρησιμοποιείς τ night mode σε ολους τους φακους π βοηθαει πολυ (αν θες πχ να βγαλεις με ultrawide νυχτα) ενω μ τ xiaomi μονο στην βασικη καμερα. Την ημερα αν κανεις πολυ ζουμ στην φωτο ειναι καλυτερο το xiaomi λογω αισθητηρα. Βιντεο πολυ σταθερο κ το xiaomi αλλα την νυχτα πιο σκοτεινο απο τ εξισου σταθερο του honor. Οθονη παλι amoled π ειναι καθαρα δικη σ η επιλογη. Μπαταρια και τα δυο σ βγαζουν σχεδον δυο μερες (εγω καθε βραδυ φορτιζω το honor με 50%+ μπαταρία) Αλλα θα χασεις σε επεξεργαστη δν θα σ φανει σ απλα πραγματα.. Πχ.. Instagram... Αλλα σε πιο ζορικα θα δεις διαφορα. Συν τα 2 gb ram. Επισης επειδη εχει τυχει να ειχα και xiaomi... Ενα note 5 pro.. Τ οποιο εχει ακομα ο αδερφος... Θα σ ελεγα να μην μπλέξεις μ miui.. Είναι μονιμως με bugs και σε καθε αναβάθμιση ετρεμα να δω τι θα χαλασει.. Που συνηθως χαλουσε η μπαταρία αλλα ειχαν τυχει κ αλλα κουλα.. Γενικα δεν ειναι stable λειτουργικο σε αντίθεση με το emui που ειναι εντελως stable και το δευτερο καλυτερο π ειχα ποτε σ κινητο μου (το one ui της Samsung μ φαινεται τ καλύτερο) Καλες αγορες!! Ευχαριστώ πολύ φίλε για την ενημέρωση. Κατέληξα αισίως στο Honor 20 Pro. Σε ένα μήνα θα το έχω στα χέρια μου (περιμένω απαλλαγή Φ.Π.Α)
Giorgos17589 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Giannis Klrs είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε για την ενημέρωση. Κατέληξα αισίως στο Honor 20 Pro. Σε ένα μήνα θα το έχω στα χέρια μου (περιμένω απαλλαγή Φ.Π.Α) Παρακαλω... Θ αποζημιωθεις κ με το παραπανω. Καλορίζικο 2
Giannis Klrs Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 19 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Παρακαλω... Θ αποζημιωθεις κ με το παραπανω. Καλορίζικο Άντε να δούμε ! Πήρα το μπλε, μου έκανε ωραία εντύπωση.
Giorgos17589 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, Giannis Klrs είπε Άντε να δούμε ! Πήρα το μπλε, μου έκανε ωραία εντύπωση. Αν εννοεις αυτο π λεει blue ναι ειναι ωραίο.. Αυτο εχω... Πιο πολυ πρασσινο ειναι 1
Johnhoulio Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Κοιτάζω κι εγώ αυτά τα κινητά. Νομίζω ότι προτιμώ το P30 αλλά γλυκοκοιτάω και το Honor 20 pro. Αυτό που με προβληματίζει έντονα είναι η κατάσταση με τις εφαρμογές τις google. Γενικά τις χρησιμοποιώ αρκετά και στη δουλειά και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μπω σε περιπέτειες να ψάχνω έμεσους τρόπους να τις εγκαταστήσω και να μην ξέρω αν θα συγχρονίζουν σωστά κτλ. Το λέω διότι ειδικά χωρίς το onedrive θα έχω πολλές δυσκολίες στην καθημερινότητα μου. Προσπάθησα να ψάξω τι ακριβώς συμβαίνει αλλά δεν κατάφερα να σχηματίσω μια ξεκάθρη εικόνα. Αρκετοί λένε ότι υπάρχουν υποκαταστατα που κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Δεν διαφωνώ αλλά είναι αλλιώς να έχεις κοινές εφαρμογες που συγχρονίζουν τέλεια και στο κινητό και στον υπολογιστή και να έχεις μια συνέχεια σε αυτό που σε βολευει και αλλιώς να πρέπει να χρησιμοποιείς υποκατάσταστα που δεν ξέρεις αν θα σε βολέψουν. Αν έχετε άποψη για το θέμα, θα με ενδιέφερε πολύ να τη μάθω.
stark Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, Johnhoulio είπε Κοιτάζω κι εγώ αυτά τα κινητά. Νομίζω ότι προτιμώ το P30 αλλά γλυκοκοιτάω και το Honor 20 pro. Αυτό που με προβληματίζει έντονα είναι η κατάσταση με τις εφαρμογές τις google. Γενικά τις χρησιμοποιώ αρκετά και στη δουλειά και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μπω σε περιπέτειες να ψάχνω έμεσους τρόπους να τις εγκαταστήσω και να μην ξέρω αν θα συγχρονίζουν σωστά κτλ. Το λέω διότι ειδικά χωρίς το onedrive θα έχω πολλές δυσκολίες στην καθημερινότητα μου. Προσπάθησα να ψάξω τι ακριβώς συμβαίνει αλλά δεν κατάφερα να σχηματίσω μια ξεκάθρη εικόνα. Αρκετοί λένε ότι υπάρχουν υποκαταστατα που κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Δεν διαφωνώ αλλά είναι αλλιώς να έχεις κοινές εφαρμογες που συγχρονίζουν τέλεια και στο κινητό και στον υπολογιστή και να έχεις μια συνέχεια σε αυτό που σε βολευει και αλλιώς να πρέπει να χρησιμοποιείς υποκατάσταστα που δεν ξέρεις αν θα σε βολέψουν. Αν έχετε άποψη για το θέμα, θα με ενδιέφερε πολύ να τη μάθω. Καλημέρα. Υπάρχει μια σύγχυση εδώ. Τα δύο αυτά μοντέλα είναι παλαιότερα, και μαζί με όλα τα μοντελα που βγήκαν πριν το Mate 30 pro, είχαν και έχουν κανονικά google services, apps, updates, κλπ. Από το Mate 30 pro και μετά (π.χ. P40 κλπ) ξεκινάει το πρόβλημα. Σε οσα βγήκαν από τις 16 Μαίου και μετά. https://support.google.com/android/thread/29434011?hl=en https://www.theverge.com/2019/9/19/20873690/huawei-mate-30-series-phones-google-android-ban-apps-block Τώρα το ίδιο το Android θεωρείται open source οπότε με τα εως τώρα δεδομένα η Huawei μπορεί να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί σαν OS (ακόμα και τα Mate 30 pro, P40 που δεν έχουν google services, κλπ με Android βγήκαν). Για το κατά πόσο η Huawei θα συνεχίσει να δίνει OS updates στα υπάρχοντα, αυτό είναι υποτίθεται ανοικτό, αλλά έως τώρα μια χαρά δίνει και security και feature και version updates ! https://www.huaweicentral.com/emui-10-1-eligible-devices/
Johnhoulio Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, stark είπε Καλημέρα. Υπάρχει μια σύγχυση εδώ. Τα δύο αυτά μοντέλα είναι παλαιότερα, και μαζί με όλα τα μοντελα που βγήκαν πριν το Mate 30 pro, είχαν και έχουν κανονικά google services, apps, updates, κλπ. Από το Mate 30 pro και μετά (π.χ. P40 κλπ) ξεκινάει το πρόβλημα. Σε οσα βγήκαν από τις 16 Μαίου και μετά. https://support.google.com/android/thread/29434011?hl=en https://www.theverge.com/2019/9/19/20873690/huawei-mate-30-series-phones-google-android-ban-apps-block Τώρα το ίδιο το Android θεωρείται open source οπότε με τα εως τώρα δεδομένα η Huawei μπορεί να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί σαν OS (ακόμα και τα Mate 30 pro, P40 που δεν έχουν google services, κλπ με Android βγήκαν). Για το κατά πόσο η Huawei θα συνεχίσει να δίνει OS updates στα υπάρχοντα, αυτό είναι υποτίθεται ανοικτό, αλλά έως τώρα μια χαρά δίνει και security και feature και version updates ! https://www.huaweicentral.com/emui-10-1-eligible-devices/ Stark μιλάς εκ πείρας; Έχεις κάποια από τις τελευταίες συσκευές της huawei πριν τον Mate 30 Pro; Επειδή η κατάσταση αυτή με την Google και τη Huawei ξεκίνησε ακριβώς τις ημερομηνίες που κυκλοφόρησαν το P30 και το P30 pro, υπάρχει πείπτωση κάποια P30 να έχουν φύγει από τα εργστάσια της Huawei με google apps και κάποια να έφυγαν λίγο αργότερα χωρίς google apps;
stark Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Johnhoulio είπε Stark μιλάς εκ πείρας; Έχεις κάποια από τις τελευταίες συσκευές της huawei πριν τον Mate 30 Pro; Επειδή η κατάσταση αυτή με την Google και τη Huawei ξεκίνησε ακριβώς τις ημερομηνίες που κυκλοφόρησαν το P30 και το P30 pro, υπάρχει πείπτωση κάποια P30 να έχουν φύγει από τα εργστάσια της Huawei με google apps και κάποια να έφυγαν λίγο αργότερα χωρίς google apps; Δεν ισχύουν αυτά. Τον Μάρτιο του 2019 κυκλοφόρησαν (τυπικά και επίσημα) τα P30 και P30 pro. Το ban ξεκίνησε τον Μάιο. Εχω το P30, και μάλιστα "τελευταίες παρτίδες" αν σκεφτείς ότι το αγόρασα πριν λιγες μερες. Το σενάριο που παρέθεσες στο τέλος δεν παίζει. Θα είχε βουήξει ο τόπος αν γινόταν κάτι τέτοιο. Είναι εμπορικές συμφωνίες αυτές, η Huawei σε όλα τα προ-ban μοντέλα έχει αγοράσει άδειες, κλπ, δεν μπορεί η Google απλά να αφαιρέσει ξαφνικά τα apps αυτά. Οταν αγοράζεις ένα κινητό το αγοράζεις πακέτο με ότι έχει μέσα, δεν αγοράζεις μόνο το hardware. Να μη δώσει από δω και πέρα - σε ένα και πάλι ακραίο σενάριο - updates ίσως θα μπορούσε - αλλά και αυτό προς το παρόν δεν έχει τεκμηριωθει πουθενά σαν ενδεχόμενο ή πρόθεση. Και το P30 π.χ. ήδη έχει πάρει όλες τις προβλεπόμενες αναβαθμίσεις και σε επιπεδο security και σε λειτουργικό (από το 9 με το οποίο κυκλοφόρησε, έχει πάει στο Android 10). Και στα links που παρέθεσα φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα συνεχίσει να παίρνει updates. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από stark
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα