saltofx_v Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, O_Y_K-killer είπε Άρα στην ουσία είναι παράνομο. Και κάτι ακόμα πως Λειτουργεί το site για να δεις αν είναι παράνομη η απόδειξη. Γιατί προσπάθησα αλλά ποιος είναι ο προοδευτικός αριθμός?. Ευχαριστώ παρανομη αποδειξη απο ταμειακη δεν υπαρχει.....μονο αν εχει προγραμμα , με φορολογικο μηχανισμο και εκτυπωτη κουζινας.αν στο κατω μερος της αποδειξης εχει barcode εινια απο ταμειακη οποτε δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να εινια παρανομη! στην αρχη και στο τελος καθε αποδειξης απο ταμειακη αναγεαφεται το "φορολογικη αποδειξη εναρξη" & "φορολογικη αποδειξη ληξη" και στην τελικη τζαμπα ψαχνεσαι , διοτι αν ηταν παρανομη θα ανεγραφε το σωστο ΦΠΑ.....αφου ουτως ή αλλως θα ειχε κανει λαδια και δεν θα το απεδιδε! Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από saltofx_v
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Πρώτα από όλα δεν ψάχνομε όπως λες και δεύτερων εσένα δεν σε νοιάζει αν κλέβει αυτός χρόνια και εσυ σαν καλός μ@λ@κ@ς να πληρώνεις αυτά που έπρεπε να πληρώνει αυτός, με συγχωρείς αλλά τα έγραψα όσο ποιο κόσμια μπορούσα. Για κάποιον που είπε καίγομαι, και να μην κατήγορο χωρίς στοιχεία έχω στοιχεία και γι’αυτο τα είπα αλλιώς δεν θα έλεγα τίποτα, όσο αφορά αν είναι παρανομώ συγουρα είναι γιατί σχεδόν καθε φορά που πήγα εγώ η κάποιος γνωστός Έγραφε 0%. Και ένας άλλος περιπτεράς που πήγα ακριβώς από πίσω από τον πρώτο για αυτόν που εγραφα έκοψε κανονικά με ΦΠΑ. Και ο άλλος κάπου άλλου που πήγα τα έγραψε σαν τσιγάρα ενώ δεν είχα πάρει τσιγάρα. Και όσο για την συμπόνια πάνε αυτά γιατί τώρα τα πληρώνουμε εμείς σαν μ@λ@κ3ς και τα βλέπουμε τώρα αυτά που δεν έβλεπαν παλιά. και δεν προσπαθώ να την πω σε κανέναν όποτε δεν θέλω να παρεξήγηση κανείς αυτά που έγραψα. και στο αρχικό τα έγραψα για να μάθω, γιατί δεν ήξερα δεν προσπαθούσα να κάνω κάτι απλός να μάθω ηθελα, για να ξέρω από που να περνώ. Και αν δεν ενδιαφέρει πλέον το νήμα αν θέλουν ας το κλείσουν.
agamoi-thytai Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, O_Y_K-killer είπε Άρα στην ουσία είναι παράνομο. Και κάτι ακόμα πως Λειτουργεί το site για να δεις αν είναι παράνομη η απόδειξη. Γιατί προσπάθησα αλλά ποιος είναι ο προοδευτικός αριθμός?. Ευχαριστώ Για να λειτουργήσει αυτό θα πρέπει ο άλλος να έχει συνδεμένη τη μηχανή στο ταξις, πράγμα που δεν γίνεται ούτε στο 5%. Ήταν να γίνει αρχές Ιουνίου αλλα δεν το βλέπω να γίνεται καν φέτος.
saltofx_v Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, O_Y_K-killer είπε Πρώτα από όλα δεν ψάχνομε όπως λες και δεύτερων εσένα δεν σε νοιάζει αν κλέβει αυτός χρόνια και εσυ σαν καλός μ@λ@κ@ς να πληρώνεις αυτά που έπρεπε να πληρώνει αυτός, με συγχωρείς αλλά τα έγραψα όσο ποιο κόσμια μπορούσα. Για κάποιον που είπε καίγομαι, και να μην κατήγορο χωρίς στοιχεία έχω στοιχεία και γι’αυτο τα είπα αλλιώς δεν θα έλεγα τίποτα, όσο αφορά αν είναι παρανομώ συγουρα είναι γιατί σχεδόν καθε φορά που πήγα εγώ η κάποιος γνωστός Έγραφε 0%. Και ένας άλλος περιπτεράς που πήγα ακριβώς από πίσω από τον πρώτο για αυτόν που εγραφα έκοψε κανονικά με ΦΠΑ. Και ο άλλος κάπου άλλου που πήγα τα έγραψε σαν τσιγάρα ενώ δεν είχα πάρει τσιγάρα. Και όσο για την συμπόνια πάνε αυτά γιατί τώρα τα πληρώνουμε εμείς σαν μ@λ@κ3ς και τα βλέπουμε τώρα αυτά που δεν έβλεπαν παλιά. και δεν προσπαθώ να την πω σε κανέναν όποτε δεν θέλω να παρεξήγηση κανείς αυτά που έγραψα. και στο αρχικό τα έγραψα για να μάθω, γιατί δεν ήξερα δεν προσπαθούσα να κάνω κάτι απλός να μάθω ηθελα, για να ξέρω από που να περνώ. Και αν δεν ενδιαφέρει πλέον το νήμα αν θέλουν ας το κλείσουν. φιλαρακι σου απανταω με ευγενια.........χαλαρωσε γιατι ο εγκλεισμος δεν σου εχει κανει καλο...στη τελικη μην ξαναπατησεις στο συγκεκριμενο μαγαζι..αληθεια να σε ρωτησω τι δουλεια κανεις εσυ?γιατι αναφερεις οτι εσυ τους "πληρωνεις" 2 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε Για να λειτουργήσει αυτό θα πρέπει ο άλλος να έχει συνδεμένη τη μηχανή στο ταξις, πράγμα που δεν γίνεται ούτε στο 5%. Ήταν να γίνει αρχές Ιουνίου αλλα δεν το βλέπω να γίνεται καν φέτος. οχι αρχες ιουνιου δεν θα λειτουργουσε..δεν εχει ψηφιστει το φεκ....ακομα μια ραδιο αρβυλα των καναλιων.και δεν ειναι επι του παρονοτος να σου πω το γιατι...μονο με πμ αν θελεις.
kontinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Στις 30/3/2020 στις 9:05 ΠΜ, logistoulis είπε Η εγγυοδοσία τη δουλειά έχει με τον τελικό πελάτη; Γιατι, ο τελικος πελατης δεν την πληρωνει? Και του επιστρεφεται οταν επιστρεψει και την φιαλη. Αλλα η εγγυοδοσια δεν εχει φπα, και τα περισσοτερα μαγαζια δεν εχουν προβλεψη για χρεωση εγγυοδοσιας στην ταμειακη τους, οποτε την χτυπανε σε καποιο κωδικο μηδενικου φπα. Οποτε εχουμε πχ. 1,36ευρω στο 24% που ειναι η μπυρα και 0.14ευρω σε καποιο 0%. Εμενα παντως στο μαγαζι μου εχει τυχει αρκετες φορες οταν ειμαι βιαστικος ειτε να χτυπησω καποιο τροφιμο στα τσιγαρα με 0% ειτε τσιγαρα με φπα τροφιμου 13% διοτι ειναι τα κουμπακια διπλα-διπλα. Καποιοι το κανουν εσκεμμενα, καποιοι απο λαθος, το θεμα ειναι να παει κανεις 2-3 φορες και να το διαπιστωσει, ακομα και να ρωτησει αν θελει. Μια συναλλαγη δεν λεει τιποτα.
logistoulis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, kontinos είπε Γιατι, ο τελικος πελατης δεν την πληρωνει? Και του επιστρεφεται οταν επιστρεψει και την φιαλη. Αλλα η εγγυοδοσια δεν εχει φπα, και τα περισσοτερα μαγαζια δεν εχουν προβλεψη για χρεωση εγγυοδοσιας στην ταμειακη τους, οποτε την χτυπανε σε καποιο κωδικο μηδενικου φπα. Οποτε εχουμε πχ. 1,36ευρω στο 24% που ειναι η μπυρα και 0.14ευρω σε καποιο 0%. Εμενα παντως στο μαγαζι μου εχει τυχει αρκετες φορες οταν ειμαι βιαστικος ειτε να χτυπησω καποιο τροφιμο στα τσιγαρα με 0% ειτε τσιγαρα με φπα τροφιμου 13% διοτι ειναι τα κουμπακια διπλα-διπλα. Καποιοι το κανουν εσκεμμενα, καποιοι απο λαθος, το θεμα ειναι να παει κανεις 2-3 φορες και να το διαπιστωσει, ακομα και να ρωτησει αν θελει. Μια συναλλαγη δεν λεει τιποτα. αναφερόμουν στον τελικό πελάτη λιανικής, μιας και μιλάμε για απόδειξη δίνονται χρήματα σε πελάτη λιανικής πίσω;
kontinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε αναφερόμουν στον τελικό πελάτη λιανικής, μιας και μιλάμε για απόδειξη δίνονται χρήματα σε πελάτη λιανικής πίσω; Βεβαιως. Εαν καποιος επιστρεψει τις αδειες γυαλινες φιαλες, και δεν επιθυμει να αγορασει τιποτα, λαμβανει 0,14ερω ανα φιαλη (εγγυοδοσια), αφου την εχει πληρωσει κατα την αγορα του προιοντος, και μαλιστα οχι απαραιτητα απο το καταστημα στο οποιο τις επιστρεφει. Απλα το καθε μαγαζι μπορει να ορισει πχ. οτι δεχεται φιαλες μονο προιοντων τα οποια εμπορευεται. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από kontinos
logistoulis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, kontinos είπε Βεβαιως. Εαν καποιος επιστρεψει τις αδειες γυαλινες φιαλες, και δεν επιθυμει να αγορασει τιποτα, λαμβανει 0,14ερω ανα φιαλη (εγγυοδοσια), αφου την εχει πληρωσει κατα την αγορα του προιοντος. Α δεν μου έχει τύχει να το προσέξω, μόνο για τη χονδρική γνωρίζω αναλυτικά Και έσοδα με μηδέν από ένα περίπτερο πχ δεν έχει τύχει να τα αναλύσω είτε είναι τσιγάρα είτε κάρτες Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από logistoulis
kontinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, MontzOlee είπε ξερεις πολλα περιπτερα φιλε που να εχουν τζιρο κατω απο 10.000 ? Μην λεμε οτι θελουμε τωρα εκτος και αν πουλαει τσιχλες μονο. σωστα τα λες φιλε μου , αλλαο πραγμα το κομμωτηριο και αλλο το περιπτερο οπως ακριβως το λες και συμφωνω πως ειναι δυσκολες εποχες και πως κανουν πολυ καλα οταν τα τσιγαρα-εφημεριδες-καρτες κινητης τηλεφωνιας εχουν μεγιστο ποσοστο κερδους το 3-7% Πολυ λες. Στο περιπου, τα τσιγαρα εχουν 3,5%, εφημεριδες 5-6%, καρτες 1%. Μεσοσταθμικα ολα αυτα εχουν ενα ποσοστο κοντα το πολυ στο 3,5% λογω μεριδιου του καθενος στον τζιρο, και αποτελουν συνηθως τουλαχιστον το 65% του τζιρου ενος τετοιου καταστηματος, με το τελευταιο ποσοστο να ειναι το αισιοδοξο σεναριο, συνηθως και ειδικα στα περιπτερα ειναι πολυ περισσοτερο. Με απλα λογια, σε ενα χιλιαρικο τζιρου τετοιων προιοντων, το μαγαζι/περιπτερο θα εχει κερδος 35ευρω μεικτα. Αν δε, ολα αυτα εχουν πληρωθει με καρτα, με προμηθεια περιπου 1%, το μεικτο κερδος ειναι 25ευρω στο χιλιαρικο. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από kontinos
agamoi-thytai Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, saltofx_v είπε φιλαρακι σου απανταω με ευγενια.........χαλαρωσε γιατι ο εγκλεισμος δεν σου εχει κανει καλο...στη τελικη μην ξαναπατησεις στο συγκεκριμενο μαγαζι..αληθεια να σε ρωτησω τι δουλεια κανεις εσυ?γιατι αναφερεις οτι εσυ τους "πληρωνεις" οχι αρχες ιουνιου δεν θα λειτουργουσε..δεν εχει ψηφιστει το φεκ....ακομα μια ραδιο αρβυλα των καναλιων.και δεν ειναι επι του παρονοτος να σου πω το γιατι...μονο με πμ αν θελεις. Θα το ήθελα αν δεν σου είναι κόπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα