Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν σχεδον απο 1.5 χρονο αλλαξα μπαταρια σε αυτοκινητο καινουργιο αγορα του 17..c3, elysee diesel ταξι.και τωρα με τη καραντινα παλι ενω το εβαζα μπροστα καθε 2 μερες παλι δεν ξεκιναγε σημερα..ειναι λογικο;;εχει πανω φορεμενα 175.000 χιλιομετρα.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.5 χρόνο είναι μικρό διάστημα.

Δεν έχεις εγγύηση 2 ετών για την μπαταρία;

Επίσης, γράφεις «πάλι δεν ξεκίναγε σήμερα», πόσες φορές έχει μείνει;

Σου βάλανε την κατάλληλη μπαταρία για diesel?Έχει start-stop?

Επεξ/σία από _BASSstarlet_
Δημοσ.

Τότε ήταν μάλλον μάπα η μπαταρία.

Και εμένα μου έχει τύχει με μια Mitsuba.

Πήγαινε άλλαξε την αλλά για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο τσεκαρε και το δυναμό σου. Πολύ δύσκολο βέβαια να έχει πρόβλημα το δύναμο αλλά για σιγουριά τσεκαρες το.

Δημοσ.

τωρα σκεφτομε η για varta η για bosch μπαταρια..αυτος ο φορτιστης αξιζει??

https://www.e-shop.gr/fortistis-mpatarias-aytokinitoy-einhell-ce-bc-4-m-1002225-p-TLS.051676

τελικα ειχε γινει επισκευη δυναμο.πριν 1 χρονο και οχι αντικατασταση μπαταριας..μαλλον για δυναμο ειμαι παλι γιατι κανει ακριβως τα ιδια οπως τοτε.Αναβουν ολα τα φωτακια στο τσμπλο οταν παω να το βαλω μπροστα ακομα και τα βελακια του φλας ολα μαζι αλλα δεν δινει ρευμα στη μιζα..και κανει και ενα ηχο μπιπ μπιπ.βγαζει ενδειξη σερβις μετα.και το ραδιο να ανοιξω παιζει.

Δημοσ.

Eπειδή τα σύγχρονα αυτοκίνητα, έχουν πολλά ηλεκτρονικά που είναι ευαίσθητα σε αυξομειώσεις τάσεων (που ανεβοκατεβάζουν και τα amper) όταν η μπαταρία πνέει τα λοίσθια, συμβαίνουν πολλά παράξενα.Δεν είναι όπως τα μοντέλα της δεκαετίας μέχρι του '90 που και με μισο-πεθαμένη μπαταρία μπορούσαν να λειτουργήσουν για αρκετό καιρό.

Πήγαινε σε ηλεκτρολόγο για έλεγχο.Δεν είναι εποχές τώρα για να μένεις στο δρόμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Πριν σχεδον απο 1.5 χρονο αλλαξα μπαταρια σε αυτοκινητο καινουργιο αγορα του 17..c3, elysee diesel ταξι.και τωρα με τη καραντινα παλι ενω το εβαζα μπροστα καθε 2 μερες παλι δεν ξεκιναγε σημερα..ειναι λογικο;;εχει πανω φορεμενα 175.000 χιλιομετρα.

Είναι λίγα τα χιλιόμετρα αλλά μην βγάζεις έξω και τη μίζα. Τη έχω πατήσει .Κόλλαγε τομπουτόν της και μου ξελίγωνε τη μπαταρία . Επισκεύασα τη μίζα καρβουνάκια και καθάρισμα, και μετάαπο 6 μήνες με άφησε το δυναμό. 15 χρόνια δέν είχαν πειραχτεί . Το αμάξι είχε απο 1ο χέρι 500.000. Η μπαταρία επανήλθε με αργή φόρτιση 

Πήγαινε σε ηλεκτρολόγο όπως και να έχει 

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.

Καλός ο φορτιστής αλλά δεν έχει νόημα. Αφού τα έφαγε τα ψωμιά της άλλαξέ τη για να σαι ήσυχος. 

Πάρε μια κλειστού τύπου με μεγάλη εκκίνηση. 

Από μάρκα θα σου πρότεινα tab. Τις έχω σε όλα τα αμάξια και είμαι ευχαριστημένος. Μακριά από Bosch που παίζει και πολύ απομίμηση. 

Δημοσ.

Exide & Banner ειναι top. Oι γνήσιες Bosch δεν ειναι κακές αλλά ειναι υπερτιμημένες.

Εννοείται κλειστού τύπου.

Εγώ δεν θα έβαζα τιποτα άλλο...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/3/2020 στις 2:54 ΠΜ, panatha1369 είπε

τωρα σκεφτομε η για varta η για bosch μπαταρια..αυτος ο φορτιστης αξιζει??

https://www.e-shop.gr/fortistis-mpatarias-aytokinitoy-einhell-ce-bc-4-m-1002225-p-TLS.051676

τελικα ειχε γινει επισκευη δυναμο.πριν 1 χρονο και οχι αντικατασταση μπαταριας..μαλλον για δυναμο ειμαι παλι γιατι κανει ακριβως τα ιδια οπως τοτε.Αναβουν ολα τα φωτακια στο τσμπλο οταν παω να το βαλω μπροστα ακομα και τα βελακια του φλας ολα μαζι αλλα δεν δινει ρευμα στη μιζα..και κανει και ενα ηχο μπιπ μπιπ.βγαζει ενδειξη σερβις μετα.και το ραδιο να ανοιξω παιζει.

Varta πάρε. Bosch πληρώνεις όνομα .  Για φορτιστή πάρε έναν σοβαρό και αξιόπιστο . Top of the Top είναι οι Ctek φορτιστές . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
4 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Για φορτιστή όχι κάτι λιγότερο από ctek mxs 5.. Εγώ μετά από  έρευνα κατέληξα σε victron.

Τον Ctek Mxs 5.0 έχω χρόνια . Εκτελεί χρέη συντηρητή αγροτικού.  8 μήνες το έτος μονίμως στην πρίζα . 

Δημοσ.
Στις 30/3/2020 στις 12:40 ΠΜ, panatha1369 είπε

Για πόση ώρα είχες σε λειτουργία το αυτοκίνητο?Πολλοί κάνουν το λάθος να βάζουν το αυτοκίνητο μπροστά για 5 λεπτά και νομίζουν ότι φορτίζουν την μπαταρία αλλά στην πραγματικότητα την αδειάζουν πιο γρήγορα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, moure είπε

Για πόση ώρα είχες σε λειτουργία το αυτοκίνητο?Πολλοί κάνουν το λάθος να βάζουν το αυτοκίνητο μπροστά για 5 λεπτά και νομίζουν ότι φορτίζουν την μπαταρία αλλά στην πραγματικότητα την αδειάζουν πιο γρήγορα.

γυρω στα 10-15 λεπτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...