Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Γραφω τωρα που εξαντληθηκε. Το βιντεακι ειναι 14 λεπτα χαμενα. Η σταχτοπουτα ειναι καλυτερη.

Σε 14 λεπτα θα μπορουσες να δειξεις πολλα πραγματα. Αυτος δειχνει ενα τιποτα. Με ρυθμισεις που γελας προσπαθει να ξεγελασει, να οδηγησει καπου. Μια oversharped εικονα στην TCL και μακρυνα πλανα για να μην εκτεθει το oversharping, κοντραστ στο 100 στην TCL και μολις 19 στην samsung. Πιο fake και πιο ηλιθιο βιντεο, δυσκολα βρισκεις. Ενα θυμαμαι, εκεινο που λεει "γιατι οι 4Κ τηλεορασεις ειναι για ηλιθιους". Εκεινο ναι, ειναι πιο ηλιθιο και παρακμιακο κατα τη γνωμη μου βιντεο απο αυτο. :D 

Οσο για τις κριτικες στο αμαζον που λες salvation, τις περισσοτερες φορες ειναι για τα πανηγύρια επισης, λιγοι ξερουν τι γραφουν.

Ναι αλλα και παλι τις εμπιστευομαι περισσοτερο απο και τα 2 που αναφερθηκαν (κυριως επειδη το 90% το γραφουν αληθινοι καταναλωτες και οχι ατομα που πληρωνονται).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Καλα απο την μια το Αθηνοραμα (κλαιω) και απο την αλλη οι τυποι του Rtings (που και καλα οτι τεσταρουν το αγοραζουν απο την τσεπη τους - κλαιω ακομα περισσοτερο) πραγματικα δεν θα βγαλει κανεις ακρη.

Εγω λεω να κοιταξετε καλυτερα τις βαθμολογιες στο Αμαζον, περισσοτερο εμπιστοσυνη δειχνω σε αυτες απο τα προαναφερθεισα.

Εγώ λέω να ΜΗΝ το κάνεις αυτό, ούτε εσύ ούτε κανείς!

Το αν θεωρείς αναξιόπιστο το rtings γιατι... έτσι, είναι δικαίωμά σου.
Εγώ δεν έχω βρει άλλους reviewers που να κάνουν τόσο εξονυχιστικό τεστ στα προϊόντα που δοκιμάζουν. Αν θεωρείς ότι μπορείς να αποδομήσεις ένα review τους με επιχειρήματα, εγώ θα ενδιαφερόμουν πολύ να σε παρακολουθήσω! Αν όχι, έχω κι εγώ το δικαίωμα να θεωρήσω την άποψή σου αβάσιμη. 

Αλλά η προτροπή να λαμβάνω υπόψη σοβαρότερα κριτικές του amazon, όπου ο ένας βάζει ένα αστεράκι επειδή έκανε λάθος παραγγελία και ο άλλος βάζει δύο γιατί καθυστέρησε η παράδοση... όχι ευχαριστώ!

• Like 3
Δημοσ.

Η q90 η q80 και η q70 -ακομη και η q60- ειναι πολυ σοβαρες τηλεορασεις και αυτο δεν χωρα αμφισβητηση.

Φυσικα και εχουν ψεγαδια αλλα η καθε μια στα λεφτα της και για τον ανταγωνισμο της ειναι ανω του μεσου ορου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aissaris είπε

Εγώ λέω να ΜΗΝ το κάνεις αυτό, ούτε εσύ ούτε κανείς!

Το αν θεωρείς αναξιόπιστο το rtings γιατι... έτσι, είναι δικαίωμά σου.
Εγώ δεν έχω βρει άλλους reviewers που να κάνουν τόσο εξονυχιστικό τεστ στα προϊόντα που δοκιμάζουν. Αν θεωρείς ότι μπορείς να αποδομήσεις ένα review τους με επιχειρήματα, εγώ θα ενδιαφερόμουν πολύ να σε παρακολουθήσω! Αν όχι, έχω κι εγώ το δικαίωμα να θεωρήσω την άποψή σου αβάσιμη. 

Αλλά η προτροπή να λαμβάνω υπόψη σοβαρότερα κριτικές του amazon, όπου ο ένας βάζει ένα αστεράκι επειδή έκανε λάθος παραγγελία και ο άλλος βάζει δύο γιατί καθυστέρησε η παράδοση... όχι ευχαριστώ!

Θεωρω πως μπορεις να διαβασεις τι λεει ο καθενας στο Αμαζον οποτε το 1 αστερακι που δινει ο αλλος επειδη καθυστερησε η παραδοση μπορεις να το αγνοησεις (δεν μιλησα για αστερια, μιλησα για το τι λενε για το εκαστοτε προιον).

Οσο για το rtings αν ποτε εβγαζαν εξω το ποσα τσεπωνουν απο τις διαφορες εταιρειες (που λογικο να μην γινει ποτε, εδω παλιοτερα - ισως να το λενε ακομα - ελεγαν πως αγοραζουν οτι τεσταρουν, δλδ ενας εκκατομυριουχος μια ωραια πρωια λεει δεν παω να κανω παρουσιασεις; Ειναι να τρελενεσαι ενα πραγμα) θα κοιτουσατε τα παντα ολοι με μισο ματι, και αν (και δεν ειναι μονο το rtings δυστυχως, οι περισσοτεροι λειτουργουν ετσι, δεν κανουν οτι κανουν για να το κανουν η για την ψυχη της μανας τους, τα χρηματα ειναι που κοιτανε).

26 λεπτά πριν, Blacktan είπε

Η q90 η q80 και η q70 -ακομη και η q60- ειναι πολυ σοβαρες τηλεορασεις και αυτο δεν χωρα αμφισβητηση.

Φυσικα και εχουν ψεγαδια αλλα η καθε μια στα λεφτα της και για τον ανταγωνισμο της ειναι ανω του μεσου ορου.

Το αστειο ειναι πως πολλοι απο εκεινους που γρινιαζουν θα παρουν μια απο αυτες για να βλεπουν ΕΡΤ και NOVA.

• Like 1
Δημοσ.

Την τσίμπησα. 

Η πλάκα είναι ότι είναι μόνο 1 κιλό πιο βαριά από την philips 37pfl 9732.  κλαψ bye bye ambilight (προς το παρόν) 

Έχετε να προτείνεται βάση για να έρχεται μπροστά ή κλίση δεξιά αριστερά? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lgre_p είπε

Την τσίμπησα. 

Η πλάκα είναι ότι είναι μόνο 1 κιλό πιο βαριά από την philips 37pfl 9732.  κλαψ bye bye ambilight (προς το παρόν) 

Έχετε να προτείνεται βάση για να έρχεται μπροστά ή κλίση δεξιά αριστερά? 

Ολοιδια ειναι .

Η μονη διαφορα στο πως κρυβει τα καλωδια απο πισω.

Καμια αλλη διαφορα

Ps

Την τσιμπησα και εγω 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Blacktan είπε

Ολοιδια ειναι .

Η μονη διαφορα στο πως κρυβει τα καλωδια απο πισω.

Καμια αλλη διαφορα

Η q80r έχει τα μισά dimming zones από την q85r. 50 vs 98. Είναι σημαντική διαφορά. Μην μπερδεύεστε από την αμερικάνικη q80, πρόκειται για άλλο μοντέλο

Δημοσ.

Δεν το γνωριζα.

Εν τω μεταξυ και ο κωσταβολος την εβαλε στα 1.150.

Η μλκια ειναι πως ειχα χτυπησει και την 65q85r το πρωι αλλα δεν μου την εβγαζε αντικαταβολη και next day παραδοση και απλα ειναι pending αυτη τη στιγμη για πληρωμη.

Ενω τωρα την q80r μου την εβγαλε αντικαταβολη και next day

Δημοσ.

Μολις παρελαβα την q80.

Αψογο το mm αποστολη & παραλαβη σε 18ωρες απο το κλικ μου.

Τωρα μαλλον με ψαχνουν για την q85 που ειχα επισης χτυπησει νωριτερα.

Εν αναμονη.

Εαν καποιος θελει την q80 σφραγισμενη ( δεν θα την ανοιξω εως ξεκαθαρισει το θεμα με την  q85) ας στειλει πμ για να τον εχω υπ οψιν μου εαν προχωρησουν τα πραγμτα με την 85.

• Like 1
Δημοσ.

Επιτοίχια βάση vesa 400 X 300 που υπάρχει, με κλίση και περιστροφή; (65Q80r) 

Hdmi splitter για να δώσω ήχο σε av receiver  που δεν είναι 4k (onkyo 807 λογικά δεν είναι 4κ passthrough), λειτουργεί; ή χρειάζεται κάτι σαν αυτό;  egreat H10

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και εγω δυσκολευτηκα να την καρφωσω στην παλια επιτοιχια βαση γιατι θελει Μ8Χ70 βιδες οι οποιες δεν περιλαμβανονταν στα υλικα συσκευασιας/παρελκομενα.

Παρ ολα αυτα βρηκα βιδες και με μικρη πατεντα την εφαρμοσα στην παλια που ηταν για 300χ300

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...