Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμή εμφανίζεται στο καλάθι
https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-qe65q85ratxxh-1221525.html

Skroutz από 1290 αλλά χωρίς διαθεσιμότητα. 

ένα βήμα πριν από την flagship σειρά του 2019 (q90). Την πήρα πριν ένα μήνα 1549 😞 αλλά τουλάχιστον τότε έδιναν δώρο 5ετή εγγύηση. 

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τραγικά πράγματα, ούτε στο diselgate τέτοιο παραμύθιασμα...

https://www.athinorama.gr/digital/homecinema/article/samsung_katigoreitai_kai_gia_tileoraseis_fake_4k!-2538751.html

Δίνεις ένα σκασμό λεφτά και δεν ξέρεις τι παίρνεις. Διαβάστε, δείτε το βίντεο και αποφασίστε. Προσωπική μου άποψη είναι οχι μόνο να την κρατήσουν, αλλά να την βάλουν εκει που ξέρουν την tv... 

• Like 7
  • Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, aissaris είπε

Η τιμή εμφανίζεται στο καλάθι
https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-qe65q85ratxxh-1221525.html

Skroutz από 1290 αλλά χωρίς διαθεσιμότητα. 

ένα βήμα πριν από την flagship σειρά του 2019 (q90). Την πήρα πριν ένα μήνα 1549 😞 αλλά τουλάχιστον τότε έδιναν δώρο 5ετή εγγύηση. 

Eξήγησέ μας τι εστί 250€ στο καλάθι μας. 

Αφαιρούνται αμέσως;

2 ώρες πριν, Innersense είπε

https://www.athinorama.gr/digital/homecinema/article/samsung_katigoreitai_kai_gia_tileoraseis_fake_4k!-2538751.html

Δίνεις ένα σκασμό λεφτά και δεν ξέρεις τι παίρνεις. Διαβάστε, δείτε το βίντεο και αποφασίστε. Προσωπική μου άποψη είναι οχι μόνο να την κρατήσουν, αλλά να την βάλουν εκει που ξέρουν την tv... 

contrast στο 19;......

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lgre_p είπε

Όχι. 

2 ώρες πριν, Innersense είπε

Ανοησίες 😂

Η τηλεόραση έχει ένα φίλτρο για θέαση από γωνία, το οποίο δουλεύει εκπληκτικά! Υποτίθεται πως υπάρχει μια απώλεια στο contrast λόγω αυτού, την οποία εγώ δεν μπόρεσα να αντιληφθώ αν και, εν τέλει, ευχαρίστως θα θυσίαζα για τόσο καλές γωνίες θέασης. 

η διαφορά που δείχνει το video μεταξύ των δύο μοντέλων οφείλεται αποκλειστικά στις ρυθμίσεις που αυθαίρετα επέλεξε να εφαρμόσει ο τυπάς. Έχω συνδέσει pc με 4k ανάλυση στην τηλεόραση και τα μικροσκοπικά γράμματα φαίνονται πεντακάθαρα. Ο,τιδήποτε λιγότερο από αληθινό 4κ θα τα έκανε θολά ή και μη αναγνώσιμα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aissaris είπε

Ανοησίες 😂

Η τηλεόραση έχει ένα φίλτρο για θέαση από γωνία, το οποίο δουλεύει εκπληκτικά! Υποτίθεται πως υπάρχει μια απώλεια στο contrast λόγω αυτού, την οποία εγώ δεν μπόρεσα να αντιληφθώ αν και, εν τέλει, ευχαρίστως θα θυσίαζα για τόσο καλές γωνίες θέασης. 

η διαφορά που δείχνει το video μεταξύ των δύο μοντέλων οφείλεται αποκλειστικά στις ρυθμίσεις που αυθαίρετα επέλεξε να εφαρμόσει ο τυπάς. Έχω συνδέσει pc με 4k ανάλυση στην τηλεόραση και τα μικροσκοπικά γράμματα φαίνονται πεντακάθαρα. Οτιδήποτε λιγότερο από αληθινό 4κ θα τα έκανε θολά ή και μη αναγνώσιμα. 

Sorry φίλε, προφανώς ο καθένας κρίνει με τα μάτια του.
Εμένα αυτά που φαίνονται στο βίντεο δε μου φαίνονται ανοησίες αλλά πολύ σημαντικά κατά τη γνώμη μου. Ο άνθρωπος προσπαθεί και δοκιμάζει όλες τις ρυθμίσεις για να φέρει την εικόνα στα ίσα της και δεν έρχεται.
Όπως είπαμε, δημοκρατία, ο καθένας βλέπει και κρίνει. Θεώρησα ότι ήταν σωστό να αναφερθεί πριν κάποιος προβεί κατενθουσιασμένος σε αγορά της "ένα βήμα πριν από την flagship σειρά του 2019 (q90)" 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Innersense είπε

Sorry φίλε, προφανώς ο καθένας κρίνει με τα μάτια του.
Εμένα αυτά που φαίνονται στο βίντεο δε μου φαίνονται ανοησίες αλλά πολύ σημαντικά κατά τη γνώμη μου. Ο άνθρωπος προσπαθεί και δοκιμάζει όλες τις ρυθμίσεις για να φέρει την εικόνα στα ίσα της και δεν έρχεται.
Όπως είπαμε, δημοκρατία, ο καθένας βλέπει και κρίνει. Θεώρησα ότι ήταν σωστό να αναφερθεί πριν κάποιος προβεί κατενθουσιασμένος σε αγορά της "ένα βήμα πριν από την flagship σειρά του 2019 (q90)" 

Εννοείται. Βέβαια στα σχόλια του video που ανέβασες γίνεται πάρτυ με το πόσο biased είναι το «ξεμπρόστιασμα», αλλά καλό είναι να αναφερθεί, όπως λες.

Υπάρχουν εκατοντάδες side by side comparison videos μεταξύ της samsung και πολλών άλλων τηλεοράσεων. Η διαφορά που δείχνει αυτό το video δεν υπάρχει πουθενά. Αλλά τι να μας πει το rtings και όλοι οι άλλοι μπροστά στον τυπά που ανέβασε την αποκάλυψή του με τα 11000 views 😂

Επεξ/σία από aissaris
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lgre_p είπε

Αφαιρούνται αμέσως;

contrast στο 19;......

Οσον αφορα το βιντεακι απο FOMO.. στα comments γινεται ενα παρτακι

Σχόλιο 2020-03-30 111704.png

Δημοσ.

Η Προσφορα είναι πολύ καλη το θεμα είναι αντε βγαλε ακρη με τα mediamrkt που θελουν προπληρωμή και προφανως αντε βγαλε ακρη μετα ποτε θα παραλαβεις ...

στο τηλεφωνο δεν απαντανε καν , και η express παραδοση δεν υφίσταται ...

ημουν ετοιμος να παρω την 65Q70r αλλα φρεναρα λιγο με αυτή την προσφορα , από την οποια βεβαια δεν βλεπω να βγαινει ακρη.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Blacktan είπε

Η Προσφορα είναι πολύ καλη το θεμα είναι αντε βγαλε ακρη με τα mediamrkt που θελουν προπληρωμή και προφανως αντε βγαλε ακρη μετα ποτε θα παραλαβεις ...

στο τηλεφωνο δεν απαντανε καν , και η express παραδοση δεν υφίσταται ...

ημουν ετοιμος να παρω την 65Q70r αλλα φρεναρα λιγο με αυτή την προσφορα , από την οποια βεβαια δεν βλεπω να βγαινει ακρη.

Πήρα bf την 65Q70 στα 960€. Αν είχα ως επιλογή του θέματος τότε με +200 θα την προτιμούσα. 

Δημοσ.

OLED 65 σε αυτά τα χρηματα ?

και κεφαλι ησυχο τι εννοεις ? πως πρεπει να εχεις τον νου σου να μην μεινει ανοικτη πανω από 3 ωρες σε παγωμενη εικονα ?

φυσικα και είναι ότι καλυτερο η OLED αλλα θες τουλάχιστον 1800€ για 65αρα και φυσικα δεν μπορεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ….

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannislas είπε

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ....

Με αυτα τα χρηματα περνεις OLED και εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Παίρνεις OLED την οποία φροντίζεις να κλείνεις κάθε 4 ώρες.
Επίσης αναγκάζεσαι να την δουλεύεις με μειωμένη φωτεινότητα, ενώ απαγορεύεις την χρήση της στα παιδιά που παίζουν fortnite με στατικά στοιχεία στην εικόνα. 
Α ναι, επίσης ζουμάρεις την εικόνα όταν βλέπεις ταινία για να μην έχει μαύρες μπάρες και χάνεις το μισό πλάνο. 
Και το καλύτερο, απενεργοποιείς και τους υπότιτλους 😂

και σε αυτή την τιμή παίρνεις 55 ίντσες, όχι 65  

Αλλά τουλάχιστον έχεις ωραίο μαύρο

όχι ευχαριστώ!

• Like 6
  • Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, aissaris είπε

Παίρνεις OLED την οποία φροντίζεις να κλείνεις κάθε 4 ώρες.
Επίσης αναγκάζεσαι να την δουλεύεις με μειωμένη φωτεινότητα, ενώ απαγορεύεις την χρήση της στα παιδιά που παίζουν fortnite με στατικά στοιχεία στην εικόνα. 
Α ναι, επίσης ζουμάρεις την εικόνα όταν βλέπεις ταινία για να μην έχει μαύρες μπάρες και χάνεις το μισό πλάνο. 
Και το καλύτερο, απενεργοποιείς και τους υπότιτλους 😂

και σε αυτή την τιμή παίρνεις 55 ίντσες, όχι 65  

Αλλά τουλάχιστον έχεις ωραίο μαύρο

όχι ευχαριστώ!

Τους πετσοκοψες άγρια, αλλά πάλι για τόσα λεφτά δε δίνω για αυτό το μοντέλο.Μόνο για Q8/9.κάτοχος ks8000, θα έπαιρνα ολεδ

• Like 2
Δημοσ.

Καλα απο την μια το Αθηνοραμα (κλαιω) και απο την αλλη οι τυποι του Rtings (που και καλα οτι τεσταρουν το αγοραζουν απο την τσεπη τους - κλαιω ακομα περισσοτερο) πραγματικα δεν θα βγαλει κανεις ακρη.

Εγω λεω να κοιταξετε καλυτερα τις βαθμολογιες στο Αμαζον, περισσοτερο εμπιστοσυνη δειχνω σε αυτες απο τα προαναφερθεισα.

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γραφω τωρα που εξαντληθηκε. Το βιντεακι ειναι 14 λεπτα χαμενα. Η σταχτοπουτα ειναι καλυτερη.

Σε 14 λεπτα θα μπορουσες να δειξεις πολλα πραγματα. Αυτος δειχνει ενα τιποτα. Με ρυθμισεις που γελας προσπαθει να ξεγελασει, να οδηγησει καπου. Μια oversharped εικονα στην TCL και μακρυνα πλανα για να μην εκτεθει το oversharping, κοντραστ στο 100 στην TCL και μολις 19 στην samsung. Πιο fake και πιο ηλιθιο βιντεο, δυσκολα βρισκεις. Ενα θυμαμαι, εκεινο που λεει "γιατι οι 4Κ τηλεορασεις ειναι για ηλιθιους". Εκεινο ναι, ειναι πιο ηλιθιο και παρακμιακο κατα τη γνωμη μου βιντεο απο αυτο. :D 

Οσο για τις κριτικες στο αμαζον που λες salvation, τις περισσοτερες φορες ειναι για τα πανηγύρια επισης, λιγοι ξερουν τι γραφουν.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...