MistoklaS26 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 400 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Δεν έχω θέμα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Μόνο καινούρια 5) Μέγεθος οθόνης; - 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Να έχει 3.5 mm jack 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; - 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Για όλα Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω καινούριο κινητό γιατί το παλιό (redmi note 5) μας άφησε χρόνους ! Θα ήθελα τις προτάσεις σας πάνω στο θέμα γιατί δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα κινητά τώρα, ποια είναι vfm κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από MistoklaS26
kp1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε σε αυτή την κατηγορία πας σε Huawei p30, xiaomi Mi note 10, realme X2 pro (αν και δεν έχει ΟΙS) και δεν παίρνει τόσο γρήγορα ενημερώσεις και ακόμα καινούριο 18 μηνών εταιρία αν και έχει δείξει καλά δείγματα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από kp1 1
MistoklaS26 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kp1 είπε Καλησπέρα φίλε σε αυτή την κατηγορία πας σε Huawei p30 ή honor 20 pro, xiaomi Mi note 10, realme X2 pro (αν και δεν έχει ΟΙS) Με τα huawei και το store τι ακριβώς παίζει; έχει κανονικά ή έχει το δικό της; το νοτε είναι το μόνο που έχω δει, το realme και το honor θα κοιταξω reviews μιας και δεν τα έχω δει! Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από MistoklaS26
kp1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, MistoklaS26 είπε Με τα huawei και το store τι ακριβώς παίζει; έχει κανονικά η έχει το δικό της; Φίλε δεν έχεις θέμα μέχρι p30 pro κανονικά Google services και όλα είσαι οκ
GeorgeR1_700 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Για μένα δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά με αυτά που θες, μπορείς να τα κάνεις όλα και με το Xiaomi Mi 9t. Αλλά μπορείς να πέσεις ακόμα πιο πολύ στην τιμή και να πας στο Mi 9 lite που τα κάνει και αυτό όλα. Με τα υπόλοιπα που θα σου περισσέψουν χτύπα κανένα smartwatch 😉 1
MistoklaS26 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Για μένα δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά με αυτά που θες, μπορείς να τα κάνεις όλα και με το Xiaomi Mi 9t. Αλλά μπορείς να πέσεις ακόμα πιο πολύ στην τιμή και να πας στο Mi 9 lite που τα κάνει και αυτό όλα. Με τα υπόλοιπα που θα σου περισσέψουν χτύπα κανένα smartwatch 😉 Καλά αυτό ισχύει, πρώτη φορά σκέφτομαι να δώσω πάνω από 250 για κινητό. Θα τα κοιτάξω σίγουρα και τα δυο που είπες!! Σ' ευχαριστώ για τις προτάσεις σου! Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από MistoklaS26 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα