3DJIN Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 με 2070 και μεχρι 4800 εχει αρκετο μπουκαλι σε 1080p σε 1440p ανυπαρκτο μπουκαλι,φανταζομαι το ιδιο θα πηγαινει και με 5700
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, LuNaTiC είπε Μέχρι τι κάρτες μπορεί να σηκώσει ο 2600 μέχρι να πιάσει bottleneck ? Το ρωτάω γιατί και εγώ σκεφτόμουν να πάρω μια 5700xt αλλά τελικά έμεινα με την rx580 Έχω δοκιμάσει (δανεική) 1080ti (overkill), χωρις oc (για αρχη) και βασικα η απαντηση ειναι εξαρταται το παιχνιδι. Το AC odyssey που θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν σταθερά 55-60, με την gpu να κανει παρτυ σε utilization. Το DCS χρειάστηκε 4,1 για να μην εχω frame drops στον χαμο. Δεν αναφέρω περισσοτερα (έπαιζαν ούτως η αλλιώς μια χαρά και με τις δυο πάντα μιλάμε για 60Hz monitor ) μιας και ηταν τα μόνα που είχαν θέμα με την τωρινή κάρτα μου (VRAM) που δεν θέλει να εγκαταλείψει τον αγώνα ακόμα. Μου κάνει εντύπωση οτι η 2070 δίνει στον φιλο πιο πάνω μπουκάλι. Προφανώς γίνεται πιο gpu intensive το όσο ανεβαίνεις ανάλυση αλλά και όσο δίνεις details στα 1080 τουλάχιστον απο αυτό που έχω δει το ίδιο ισχύει. Με την κάρτα που έχεις αν δεν έχεις θέματα πιστέυω ότι δεν χρειάζετε να επενδύσεις πιο πάνω έκτος αν κοντοζυγώνει αναβάθμιση και στα υπόλοιπα. Αυτά απο εμένα. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από Dragonlordcv2002
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, LuNaTiC είπε Μέχρι τι κάρτες μπορεί να σηκώσει ο 2600 μέχρι να πιάσει bottleneck ? Το ρωτάω γιατί και εγώ σκεφτόμουν να πάρω μια 5700xt αλλά τελικά έμεινα με την rx580 Μεχρι και την...1080Ti μαλλον, απο κει και πανω εξαρταται! 😁 οπως επισης / και με ποιο επεξεργαστη τον συγκρινεις μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα