Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια οταν λεει η cosmote  double play 50    32.90 e τον μηνα παγιο  εννοει και το φπα μεσα ; 

πηρα  για να δω ποτε ληγει η συνδρομη μου  και μου λεει δεν υπαρχει 30 τωρα  μονο 50αρα  ε λεω ας την κανουμε πενηνταρα    και μου λεει  για σας κατι καλο  37.5  το μηνα   λεω ενταξει επειδη ειναι χωριο και δεν υπαρχει αλλος παροχος εδω  , δεν μπορουσα να φανταστω οτι με κοροιδευε μπαινω στο σαιτ και βλεπω 32.90  το ιδιο πακετο  

Ξαναλεω δεν διαπραγματευομαι γιατι δεν υπαρχει αλλος παροχος και παντα μου δινανε τιμη που εβλεπα ιντερνετ  δεν μπορω να το πιστεψω τωρα τι κανω;  και το βασικο εχουν το φπα μεσα αυτες οι τιμες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν 2 πακέτα με 50mbps,Το πρώτο είναι με 120 λεπτα προς κινητά Ελλάδας και προς διεθνή (σταθερά & κινητά) 29 χωρών και τιμη 32,90 ενω το 2ο ειναι με 420 και τιμή 36,90. Το πιο πιθανο είναι να έχεις πακετο με πολλά λεπτα προς ολους και για αυτο να σου προταθηκε το πακετο με τα 420 λεπτα ως αναβαθμιση. Ναι ολες οι τιμες ειναι τελικες με φπα.

Επεξ/σία από soclvs
Δημοσ.

οχι μου προταθηκε το πρωτο και ηρθε και το εμαιλ με το συμβολαιο   32.90 στο νετ   37.50 σε μενα  λεγοντας μου οτι μουκανε χαρη 50 χρονια πελατης  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εκανα τηλεφωνικα αιτηση πριν καμμια εβδομαδα για να φυγω απο vodafone κ να παω cosmote κ εκανα το πρωτο πακετο στα 31.90 €  vdsl 

Αν ειναι ξαναμιλα μαζι τους εκτος κ αν θελεις τον εξτρα χρονο ομιλιας.

Εμενα στα 31.90 εχει 120 λεπτα σε κινητα κ για εξωτερικο

Επεξ/σία από malias4
Δημοσ.

μιλησα μολις τωρα μαζι τους  και μου ειπαν οτι αυτο που βλεπω  η τιμη δηλαδη στο  https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans/Double-Play-Plans/Double-Play-Fiberspeed-up-to-200Mbps/-/N-81b?Nf=product.recurringSalePrice|BTWN+32+35&No=0   32.90  ειναι για νεους συνδρομητες  , οι παλιοι μαλακες  ειναι 37.50

το γραφει πουθενα ρε παιδια η με δουλευουν; 

Υπ οψιν εγω δεν μπορω να διαπραγματευτω τιποτα  ουτε να τους πιεσω με αλλο παροχο   ειναι χωριο  και σε αποσταση μιλιων δεν υπαρχει τιποτα αλλο απο οτε.

Δημοσ.
Στις 29/3/2020 στις 10:43 ΜΜ, otso είπε

μιλησα μολις τωρα μαζι τους  και μου ειπαν οτι αυτο που βλεπω  η τιμη δηλαδη στο  https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans/Double-Play-Plans/Double-Play-Fiberspeed-up-to-200Mbps/-/N-81b?Nf=product.recurringSalePrice|BTWN+32+35&No=0   32.90  ειναι για νεους συνδρομητες  , οι παλιοι μαλακες  ειναι 37.50

το γραφει πουθενα ρε παιδια η με δουλευουν; 

Υπ οψιν εγω δεν μπορω να διαπραγματευτω τιποτα  ουτε να τους πιεσω με αλλο παροχο   ειναι χωριο  και σε αποσταση μιλιων δεν υπαρχει τιποτα αλλο απο οτε.

Φίλε, δεν είναι σωστό ότι αφορά μόνο νέους συνδρομητές. Αν πατήσεις εκεί για να κάνεις αίτηση, θα δεις που έχει επιλογή και για ήδη υφιστάμενη γραμμή. Κάνε ηλεκτρονική αίτηση για το 32.90 (είναι 1 ευρώ λιγότερο αν έχεις ηλεκτρονικό λογαριασμό στην cosmote) και θα σε πάρουν τηλ. για επιβεβαίωση (δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν οποιαδήποτε ανανέωση χωρίς να σε καλέσουν πρώτα). Το πιο πιθανό είναι να γίνεται κανονικά και απλώς να μην σου το λένε στο τηλ. όταν καλείς εσύ.

...Η μόνη περίπτωση να μην γίνεται ούτε ηλεκτρονικά σε σένα, είναι επειδή, όπως λες, δεν υπάρχει άλλος πάροχος και έχουν την αποκλειστικότητα. Αυτή την περίπτωση δεν την ξέρω, όμως κατά τη γνώμη μου δοκίμασε να κάνεις ηλεκτρονική αίτηση όπως σου έγραψα προηγουμένως, και βλέπεις.

Δημοσ.

φιλε μου ευχαριστω 

μολις εκανα παραγγελια  μεσω νετ . λογικα θα με παρουν τηλ  την επομενη εργασιμη , δευτέρα μαλλον  ,και θα τους δηλωσω οτι κανω υπαναχωρηση   απο την προηγουμενη ως εχω δικαιωμα  

και θελω να ισχυσει η ιντερνετικη παραγγελια   σωστα;

Δημοσ.

Ακριβώς. Προϋπόθεση, βέβαια, για να μπορείς να πας σε φτηνότερο πακέτο από αυτό που είχες, είναι ή να έχει λήξει το προηγούμενο συμβόλαιό σου ή να βρίσκεσαι στον τελευταίο μήνα του προηγούμενου συμβολαίου. Αυτό το έχεις τσεκάρει; Αν 'τρέχει' ακόμα το προηγούμενο (24μηνο)  συμβόλαιό σου και δεν είσαι τουλάχιστον στον τελευταίο μήνα του, τότε σε αφήνουν να κλείσεις μόνο ίδιας αξίας ή ακριβότερο συμβόλαιο. Αυτό πάντως θα σου το διευκρινίσουν ούτως ή άλλως όταν σε πάρουν για επιβεβαίωση (λογικά αύριο ή τη Δευτέρα).

Δημοσ.

το προηγουμενο πακετο εληγε 11 απριλιου  

29 μαρτιου μου εκαναν το νεο συμβολαιο με την 50αρα και τα  37.5€

και σημερα  εκανα την νεα αιτηση  ,  το περιεργο ειναι  ενω ελεγε στο τελος  ελεγξε το εμαιλ σου για να βρεις τα πληρη στοιχεια της παραγγελιας σου  δεν μου εχει ερθει κανενα εμαιλ

και εκπροσωπος μας θα σας καλεσει για την επιβεβαιωση των στοιχειων σου  , ουτε αυτο τιποτα .

ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια 

Δημοσ.

Κοίταξες μήπως έχει πάει στα spams; Μήπως δεν έβαλες σωστά το e-mail σου; (Τσέκαρέ το στα "απεσταλμένα" να δεις τι έβαλες.) Σημασία πάντως έχει να έχεις βάλει σωστά τον αριθμό τηλεφώνου στον οποίο θα σε καλέσουν αυτοί. - Αφού το πακέτο σου έληγε στις 11 Απριλίου, τότε κανονικά πρέπει να σου ανανεώσουν με το 32.90. Και μην ξεχάσεις να φτιάξεις ηλεκτρονικό λογαριασμό, αν δεν έχεις ήδη, ώστε να πάρεις και την έκπτωση του ενός ευρώ.

σόρρυ, δεν υπάρχει αυτό το mail στα απεσταλμένα σου, αφού το στέλνεις από το site της cosmote. Κατά τη γνώμη μου, αν δεις ότι δεν σε πάρουν μέχρι τη Δευτέρα, κάλεσέ τους εσύ να συνεννοηθείτε. Καλή επιτυχία!

Δημοσ.

Για να κλεισουμε το θεμα  , δεν με καλεσαν ποτε , αναγκαστηκα και πηρα τηλεφωνο εγω.  Η απαντηση ειναι οτι ποτε δεν θα με παρουν επειδη ειμαι παλιος συνδρομητης  και οτι η τιμη ειναι 

για νεους συνδρομητες , σε  επισημανση οτι δεν αναφερεται πουθενα   και οτι συνιστα παραπλανηση καταναλωτη και θα πρεπει να ασχοληθουν  οι αντιστοιχες αρχες  η απαντηση ειναι καντε οτι καταλαβαινεται.

Η δικη μου γνωμη  ειναι  οτι θα παρουν τηλεφωνο  να με ρωτησουν για την αιτηση οταν θα εχει τελειωσει το διαστημα υπαναχωρησης για να μπορουν να πουν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι .

Νομιζω οτι δεν εχει πια νοημα  και λογω του οτι δεν υπαρχει αλλος παροχος   , και τα νευρα μου χαλασα και αισθανομαι ηλιθιος  . 

Ευχαριστω παιδια

Δημοσ.

Εμενα με ειχαν καλεσει μετα τις απεργιες απο ενα "συνεργατη" callcenter προσφορων .  Αγενεστατοι και πιεστικοι να ανανεώσουν στα 32.90 ΑΛΛΑ με μολις 30 λεπτα χρονο ομιλιας που δε προβλεπεται πουθενα αφου εχει επισημα καταργηθει ! Κοινως κανουν οτι θελουν . Γιαυτο θα εψαχνα να βρω εγω καποιους που να εχω συνεργαστει ικανοποιητικα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...