Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σημερα συνέδεσα ενα tanix tx3 που αγόρασα και το πρόβλημα μου ειναι οτι οταν ειμαι στο play store , chrome , spotify δεν μπορω να δω (οσο το χειριζομαι με το  τηλεκοντρόλ) που βρισκομαι εκεινη τη στιγμη ωστε να το επιλεξω. Πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ. Εαν κάποιος ξερει τι φταίει ,παρακαλω να βοηθήσει.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπου στο τηλεκοντρόλ θα πρέπει να υπάρχει ένα κουμπί που δείχνει ένα ποντίκι. Το πατάς και αλλάζει σε λειτουργία ποντικιού , οπότε εμφανίζεται κέρσορας τον οποίο κατευθύνεις με το up-down-left-right σταυρό πλοήγησης και οκ. Μετά το ξαναπατάς για απλή πλοήγηση μενού. Εναλλακτικά συνδέεις εσύ ένα ποντίκι για πιό άνετη χρήση. Μόλις το κοίταξα , είναι το τέρμα κάτω αριστερά κουμπί. 

Επεξ/σία από d3v4st4tor
Δημοσ.
Στις 29/3/2020 στις 8:20 ΜΜ, d3v4st4tor είπε

Κάπου στο τηλεκοντρόλ θα πρέπει να υπάρχει ένα κουμπί που δείχνει ένα ποντίκι. Το πατάς και αλλάζει σε λειτουργία ποντικιού , οπότε εμφανίζεται κέρσορας τον οποίο κατευθύνεις με το up-down-left-right σταυρό πλοήγησης και οκ. Μετά το ξαναπατάς για απλή πλοήγηση μενού. Εναλλακτικά συνδέεις εσύ ένα ποντίκι για πιό άνετη χρήση. Μόλις το κοίταξα , είναι το τέρμα κάτω αριστερά κουμπί. 

Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι λειτουργεί με το ποντίκι αλλά είπα μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση να φαίνεται χωρίς το ποντίκι

Δημοσ.

Όχι απο ότι ξέρω. Δυστυχώς το τηλεκοντρόλ είναι δύσκολο να αντικαταστήσει το ποντίκι ή την λειτουργία αφής. Η καλύτερη λύση είναι ένα μικρό multimedia τηλεκοντρολ τόσο για πλοήγηση όσο και γιά πληκτρολόγηση πχ ενός τίτλου ταινίας ή url. https://www.skroutz.gr/s/11316959/Riitek-i8.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...