Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα iphone 6s εδω και εναν μηνα (το πηρα καινουριο).Σημερα επρεπε να κανω backup τα αρχεια στο pc γιατι χρειαζομουν κατι φωτογραφιες ,το κινητο εμεινε πανω στο pc 2-3 λεπτα στα οποια η μπαταρια επεσε απο το 100% ηγεια στα 96% χωρις απολυτος κανεναν λογο . Ρωταω μπας και καποιο παιδι του forum ξερει τι γινετε η τι μπορω να κανω γιατι ειναι μεγαλο"shame" να βαζεις καινουριο κινητο και να αντικριζεις μετα αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, koukis hlias είπε

Καλησπερα εχω ενα iphone 6s εδω και εναν μηνα (το πηρα καινουριο).Σημερα επρεπε να κανω backup τα αρχεια στο pc γιατι χρειαζομουν κατι φωτογραφιες ,το κινητο εμεινε πανω στο pc 2-3 λεπτα στα οποια η μπαταρια επεσε απο το 100% ηγεια στα 96% χωρις απολυτος κανεναν λογο . Ρωταω μπας και καποιο παιδι του forum ξερει τι γινετε η τι μπορω να κανω γιατι ειναι μεγαλο"shame" να βαζεις καινουριο κινητο και να αντικριζεις μετα αυτο.

Η υγεία μπαταρίας είναι ένα νούμερο το οποίο βγαίνει κατά προσέγγιση ανάλογα τη χρήση της συσκευής και με βάση κάποια καθόλου αξιόπιστα στοιχεία τα οποία συλλέγει το λειτουργικό. 
Εάν ψάξεις λίγο στο ιντερνετ θα δεις οτι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με το συγκεκριμένο ποσοστό..

Επεξ/σία από Zenor
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zenor είπε

Η υγεία μπαταρίας είναι ένα νούμερο το οποίο βγαίνει κατά προσέγγιση ανάλογα τη χρήση της συσκευής και με βάση κάποια καθόλου αξιόπιστα στοιχεία τα οποία συλλέγει το λειτουργικό. 
Εάν ψάξεις λίγο στο ιντερνετ θα δεις οτι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με το συγκεκριμένο ποσοστό..

ευχαριστω για την απαντηση αλλα και παλι δεν ειναι λιγο περιεργο βλεπω αλλα ατομα να λενε οτι μενουν στο 100% για μηνες

Δημοσ.

είναι όντως λίγο περίεργο, το μόνο που μού έρχεται στο νου είναι ότι το 6s βγήκε πριν αρκετά χρόνια (δηλ είναι στο κουτί του αρκετό καιρό), οπότε ίσως για αυτό να έχει πέσει έτσι απότομα η απόδοση της μπαταρίας?

Δημοσ.
Στις 31/3/2020 στις 12:20 ΜΜ, onelonelystar είπε

είναι όντως λίγο περίεργο, το μόνο που μού έρχεται στο νου είναι ότι το 6s βγήκε πριν αρκετά χρόνια (δηλ είναι στο κουτί του αρκετό καιρό), οπότε ίσως για αυτό να έχει πέσει έτσι απότομα η απόδοση της μπαταρίας?

μπορει αλλα η κατασκευη του κινητου μεσο imeicheck ειχε γινει τελος του 17

Δημοσ.

Coconut battery σύνδεση με καλωδιο σε μακ και έλεγχος στη καρτέλα iOS device..ΜΟΝΟ εκει θα δείς αντικειμενικό οσο γινεται υπολογισμο. 

Η apple  δεν δείχνει πραγματικές τιμες - ο λόγος είτε για κέρδος είτε επειδη ο αλγόριθμος ΔΕΝ υπολογιζει επίπεδο τάσης- ρεύμα αποφορτίσεως και λοιπα.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Coconut battery σύνδεση με καλωδιο σε μακ και έλεγχος στη καρτέλα iOS device..ΜΟΝΟ εκει θα δείς αντικειμενικό οσο γινεται υπολογισμο. 

Η apple  δεν δείχνει πραγματικές τιμες - ο λόγος είτε για κέρδος είτε επειδη ο αλγόριθμος ΔΕΝ υπολογιζει επίπεδο τάσης- ρεύμα αποφορτίσεως και λοιπα.

εχω το 3u tools στο pc μιας και δεν εχω mac και μου λεει τα ιδια

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Αυτό από που προκύπτει;  Τι διαφορετικό κάνει το coconut battery δηλαδή που δεν κάνει το 3utools ή η ίδια η συσκευή; 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, koukis hlias είπε

μπορει αλλα η κατασκευη του κινητου μεσο imeicheck ειχε γινει τελος του 17

Καλημέρα.

Γιατί μπορεί; Σίγουρα είναι αυτό. Μιλάμε για δύο χρόνια και, έτσι; Σίγουρα είναι αυτό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...