Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απενεργοποιήστε το Timeout της περιόδου αναμονής

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω δρομολογητή ZTE OTE-Speedport Entry 2i (COSMOTE), από τον Αύγουστο του 2018. Θέλω να απενεργοποιήσω τη λειτουργία αυτόματου χρόνου σύνδεσης. Δυστυχώς, φαίνεται ότι μπορώ να θέσω μόνο ένα χρονικό όριο 30 λεπτών, αντί για 5, αλλά όχι να το απενεργοποιήσω εντελώς.

Ελπίζω ότι αυτό έχει νόημα, έχει μεταφραστεί από αγγλικά στα ελληνικά με google translate.

ENGLISH: I have a ZTE OTE-Speedport Entry 2i (COSMOTE) router, from August 2018. I want to switch off the automatic login timeout feature. Unfortunately, it seems I can only put a timeout time of 30 minutes, instead of 5, but not completely deactivate it. 

Ευχαριστώ πολύ !!

spacer.png

Δημοσ.
On 29/03/2020 at 19:06, greenortor said:

Απενεργοποιήστε το Timeout της περιόδου αναμονής

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω δρομολογητή ZTE OTE-Speedport Entry 2i (COSMOTE), από τον Αύγουστο του 2018. Θέλω να απενεργοποιήσω τη λειτουργία αυτόματου χρόνου σύνδεσης. Δυστυχώς, φαίνεται ότι μπορώ να θέσω μόνο ένα χρονικό όριο 30 λεπτών, αντί για 5, αλλά όχι να το απενεργοποιήσω εντελώς.

Ελπίζω ότι αυτό έχει νόημα, έχει μεταφραστεί από αγγλικά στα ελληνικά με google translate.

ENGLISH: I have a ZTE OTE-Speedport Entry 2i (COSMOTE) router, from August 2018. I want to switch off the automatic login timeout feature. Unfortunately, it seems I can only put a timeout time of 30 minutes, instead of 5, but not completely deactivate it. 

Ευχαριστώ πολύ !!

spacer.png

αυτο ειναι για το login page.γιατι να θελει καποιος να το απενεργοποιησει τελειως και δεν νομιζω να γινεται εκτος αν δεχετε τιμη 0 που οπως βλεπω δεν το εχει αφου δινει 1 εως 30

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...