Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω εναν απο τους δυο επερξεργασες, τα ρολογια θα τα εχω σε boost και θελω να ξερω τι θα ηταν καλυτερο. Αν παω σε 3600 τοτε θα αγορασω εναν aftermarket cpu cooler ( 70-90 EUR ) αλλιως με τον 3700x δεν θα αγορασω

Δημοσ.

Θα σου πουν και άλλοι πιο ειδικοί, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεσαι τόσο ακριβή ψυκτρα. Για τον 3600 τουλάχιστον. Προσωπικά έχω την gammaxx 400

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, MessatsuRoku είπε

Θελω να αγορασω εναν απο τους δυο επερξεργασες, τα ρολογια θα τα εχω σε boost και θελω να ξερω τι θα ηταν καλυτερο. Αν παω σε 3600 τοτε θα αγορασω εναν aftermarket cpu cooler ( 70-90 EUR ) αλλιως με τον 3700x δεν θα αγορασω

τι χρήση θα κάνεις ? Γράψε και το υπόλοιπο σύστημα 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

Τον 3700X χωρίς να αγοράσεις κάποια ψύκτρα.

Σε κανένα 6μηνο, μέσα στις ζέστες , βλέπεις αν χρειάζεται και παίρνεις τότε μια , είτε για λόγους OC , είτε για χαμηλότερο θόρυβο.

Και όχι 80-90€.

Με 40 -45€ υπάρχουν διαμάντια.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, leros2004 είπε

τι χρήση θα κάνεις ? Γράψε και το υπόλοιπο σύστημα 

Δεν κανω κατι αλλο περα απο gaming... 

Μεχρι τωρα εχω αγορασει: 

- Sapphire RX 5700XT Nitro+

-  Samsung 970 EVO Plus 1TB

- G.Skill Tridendz 3600Mhz CL16

Θα παρω μια X570 μητρικη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

Δεν κανω κατι αλλο περα απο gaming... 

Μεχρι τωρα εχω αγορασει: 

- Sapphire RX 5700XT Nitro+

-  Samsung 970 EVO Plus 1TB

- G.Skill Tridendz 3600Mhz CL16

Θα παρω μια X570 μητρικη 

δαγκωτό 3600.... 

Το x570 υπερβολή ότι cpu και να πάρεις... Τα κλασσικά καλά b450 ή x470 είναι υπεραρκετά για ότι κυκλοφορεί και θα κυκλοφορήσει... (άλλη 1 σειρά επεξεργαστών δλδ, μετά ddr5).

Για ψύξη με ~30€ είσαι υπερκαλυμμένος https://www.skroutz.gr/s/21089665/Arctic-Freezer-34-eSports.html

άμα έχεις ψυθεί για ακριβή: https://www.skroutz.gr/s/20848927/Arctic-Liquid-Freezer-II-240.html?from=account_favorites

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...