Προς το περιεχόμενο

error 0x800701e3

200stistrofi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και καλη δυναμη σε ολους.

Εχω εδω και κανα χρονο τον εξωτερικο Seagate expansion 1tb.

Απο χτες το βραδυ προσπαθω να μεταφερω καποια αρχεια αρχεια και μου βγαζει error 0x800701e3.

Μην τα πολυλογω εψαξα αρκετα σημερα το πρωι, δεν εκανα ιδαιτερες κινησεις γιατι δεν θελω να διακινδυνευσω να χασω αρχεια.

Συνοπτικα τι συμβαινει.

Μεσα σε ολο τον δισκο καποια αρχεια σε τελειως τυχαιους φακελους, ειναι κατεστραμενα και δεν μπορω να κανω κανω τιποτα. ( error 0x800701e3)

Τον δισκο τον αναγνωριζει.

Το διαγνωστικο των windows μια μου λεει οτι ειναι οκ, μια μου λεει οτι εχει προβλημα.

Ερωτηση:Η μονη λυση ειναι το φορματ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/3/2020 στις 2:46 ΠΜ, vdanasto είπε

Ποιο διαγνωστικό τρέχεις; Πριν κάνεις format ή οτιδήποτε, τρέξε το SeaTools της Seagate. Αυτό θα σου δείξει αν υπάρχει hardware πρόβλημα. 

Και θα βγάλει σύγουρα fail (ακόμα κι αν είναι Ο.Κ.)

Στις 29/3/2020 στις 5:40 ΜΜ, 200stistrofi είπεΤο διαγνωστικο των windows μια μου λεει οτι ειναι οκ, μια μου λεει οτι εχει προβλημα.

Ερωτηση:Η μονη λυση ειναι το φορματ? 

Δοκιμάστε και με το HDSentinel

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Λοιπον πηρα οτι αρχεια προλαβα, παρολα αυτα εκανα καποιες κινησεις να δω τι μπορω να γινει, δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα.

hd sentinel, seatools πηγα να το κανω μεχρι και φορματ απ το cmd δεν μπορω να κανω τιποτα.

Πχ οταν εβαλα το sentinel  να κανει αναλυση επιφανειας μου βρηκε πολλα bad sectors αλλα δεν τελειωσε ποτε γιατι κολλησε.

Οταν τον συνδεω ενω μου τον αναγνωριζει κανονικα (μου εμφανιζει μεχρι και τα αρχεια που εχω μεσα) κολλαει ολο το συστημα.

Μεχρι και με το chckdst ενω του εβαλα /f/r/x μου εβγαλε στο τελος 

An unspecified error occurred (696e647863686b2e 70a)

Καμια ιδεα?

Επεξ/σία από 200stistrofi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, 200stistrofi είπε

Καμια ιδεα?

Αν θέλετε να κάνετε πλήρες και ολοκληρωτικό φορμάτ χρησιμοποιήστε το Active KillDisκ, δημιουργώντας ένα εκκινήσημο usb και όταν φορτώσει το πρόγραμμα μετά το post επιλέξτε δίσκο και πριν την επιβεβαίωση κάντε κλικ στο "skip disk errors". Αν ολοκληρωθεί τρέξτε και το HDD Regenerator και κάντε έλεγχο, όπου κάποια στιγμή θα δείξει το μύνημα "Broken sector" και θα πρέπει να κάνετε restart τον υπολογιστή. Μη το κάνετε, βάλτε τον εδώ: 

Επεξ/σία από Τέρης Α.

56 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Αν θέλετε να κάνετε πλήρες και ολοκληρωτικό φορμάτ χρησιμοποιήστε το Active KillDisκ, δημιουργώντας ένα εκκινήσημο usb και όταν φορτώσει το πρόγραμμα μετά το post επιλέξτε δίσκο και πριν την επιβεβαίωση κάντε κλικ στο "skip disk errors". Αν ολοκληρωθεί τρέξτε και το HDD Regenerator και κάντε έλεγχο, όπου κάποια στιγμή θα δείξει το μύνημα "Broken sector" και θα πρέπει να κάνετε restart τον υπολογιστή. Μη το κάνετε, βάλτε τον εδώ: 

Ο δίσκος είναι τελειωμένος παιδιά. Κάνει timeout και disconnect σε λειτουργία read.

Ποια ειναι η πιθανοτερη αιτια να το προκαλεσε αυτο?

Τον ειχα συνεχως συνδεδεμενο λογο του οτι δουλευω με σχεδιαστικα προγραμματα ειχα αποθηκευσει διαφορες βιβλιοθηκες με αρχεια κτλ.

Καπου διαβασα, δεν το γνωριζα, οτι δεν πρεπει ο εξωτερικος να ειναι συνεχεια συνδεδεμενος για διαφορους λογους.

Σιγουρα ηξερα οτι δεν ειναι το ιδανικο αλλα δεν φανταζομουν οτι θα δημιουργουσε τοσο μεγαλο προβλημα.

Αρα για να το κλεισω το θεμα μην ασχοληθω καθολου? ειναι για πεταμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...