kurillakoc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Δώσε μου ένα καινούργιο αυτοκίνητο, και εγώ θα σου βγάλω off τον δίσκο χωρίς να το κουνήσω ούτε δέκα μέτρα Σου απάντησα ήδη στο τι πρέπει να κάνεις για να διαπιστώσεις αν είναι η ιδέα σου ή όχι. ωραια ευχαριστω πολυ για τις ενδιαφερουσες σου απαντησεις ενα γενικο συμπερασμα ειναι σε αυτα τα 2 πιστευεις . Μετα την καραντινα θα κανω τα εξης βηματα καποιος να το κανει μια βολτα και 2ον να δω τον δισκο 🤕 ειναι ακριβα γενικα σε αυτο το σημειο δισκος και γενικα το συστημα αυτο ;
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, kurillakoc είπε χμμ μπορει να βγαλει προβλημα ο δισκος με 15k km ; Κάτσε, ibiza του 2006 με 15k km? Μήπως κάνεις λάθος? 4 λεπτά πριν, kurillakoc είπε ωραια ευχαριστω πολυ για τις ενδιαφερουσες σου απαντησεις ενα γενικο συμπερασμα ειναι σε αυτα τα 2 πιστευεις . Μετα την καραντινα θα κανω τα εξης βηματα καποιος να το κανει μια βολτα και 2ον να δω τον δισκο 🤕 ειναι ακριβα γενικα σε αυτο το σημειο δισκος και γενικα το συστημα αυτο ; Θα σου συνιστούσα να μην προτρέχεις, πρώτα να διαπιστώσεις αν και τι πρόβλημα έχει, και μετά να ψάξεις το κόστος επισκευής.
JohnnypR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Άλλαξε δίσκο πλατό. Να προτιμήσεις Sachs. Όταν σταματάς να σηκώνεις το πόδι απ τον συμπλέκτη και όταν αλλάζεις ταχύτητα να τον πατάς τέρμα. Αν κάνεις σωστή χρήση θα σε βγάλει πάρα πολλά χιλιόμετρα ένας καλός δίσκος. Προσέχουμε για να έχουμε 1
papoys1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, kurillakoc είπε ωραια ευχαριστω πολυ για τις ενδιαφερουσες σου απαντησεις ενα γενικο συμπερασμα ειναι σε αυτα τα 2 πιστευεις . Μετα την καραντινα θα κανω τα εξης βηματα καποιος να το κανει μια βολτα και 2ον να δω τον δισκο 🤕 ειναι ακριβα γενικα σε αυτο το σημειο δισκος και γενικα το συστημα αυτο ; Κάνε και αυτό.Θα βγεις σε μια αρκετά μεγάλη άνηφορούλα και πίσω θα σε ακολουθεί ένας φίλος με το δικό του. Θα γκαζώσεις τρίτη τετάρτη να ανεβάσει στροφές να πιάσεις τουλάχιστον 100 χιλιόμετρα.Αν δεν πατάει καλά ο δίσκος ο φίλος που ακολουθεί τον μυρίζει.Ή μπορείς μόνος στην ευθεία που λές να σταματήσεις το αυτοκίνητο να ανοίξεις το καπώ να δεις αν βγαίνει μία παράξενη μυρωδιά.Παλιά παραδοσιακή μέθοδος.
KoreanW Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 hour ago, kurillakoc said: καλησπερα μιας και υπαρχει χρονος θελω καποιος που εχει πιο πολυ εμπειρια απο εμενα (οδηγω αμαξι 4-5 μηνες ) εχω ενα seat ibiza (06 , 1.4 101ps). Νιωθω οτι ανεβαζει στροφες αλλα το αμαξι δεν πηγαινει , σε αυτοκινητοδρομο παω με 100 και 3.5-4 κ στροφες και γενικα νιωθω ανεβαζει στροφες γρηγορα αλλα το αμαξι δεν επιταχυνει τοσο οσο η στροφες του (δηλαδη με προσπερνα ο καθενας ). 47 minutes ago, kurillakoc said: οχι εκει παω στα ορια προσπαθω να ειμαι σωστος οδηγος και να μην κανω καγουριες χωρις λογο οχι με 5η στα 100κμ και για να παω στα 120 ασπουμε παει 3.8-4 στροφες και κανει πολυ θορυβο το αμαξι απο την εξατμιση (ειναι σπορτ μαμα και καλα ) 45 minutes ago, kurillakoc said: το αμαξι το πηρα με 10κ στο δίσκος-πλατό αλλαγμενο , στην 3η παει πολυ ευκολα στα 2.5-3.2 στροφες και ειμαι στα 60 κμ το ποδι ξεκουραζετε παντα χωρις λογο δεν τον παταω 🤣 30 minutes ago, kurillakoc said: τα ελαστικα ειναι καινουργια 15αρες το μοναδικο που εχουμε βρει ειναι οτι το δυναμο δινει μικροτερη ταση κατα ~0.5-1 φιλτρο αερος αλλαξα αν και το προηγουμενο δεν ηταν και μπουκομενο για τα υπολοιπα δεν τα εχω πειραξει ειχαν αλλαχτει πολυ προσφατα -3000 κμ αλλα ηταν σε ακινησια 7-8 μηνες ταχυτητες αλλαζω για 2η 20 2-2,3 στροφες και τριτη στα 45 2-2.5 στροφες ε απειρια υπαρχει φυσικα αλλα δεν υπαρχει και κανεις να μου δειξει καλυτερα τον τροπο χειρισμου του 😆 στο συνεργειο λενε δεν υπαρχει κανενα προβλημα 9 minutes ago, kurillakoc said: ωραια ευχαριστω πολυ για τις ενδιαφερουσες σου απαντησεις ενα γενικο συμπερασμα ειναι σε αυτα τα 2 πιστευεις . Μετα την καραντινα θα κανω τα εξης βηματα καποιος να το κανει μια βολτα και 2ον να δω τον δισκο 🤕 ειναι ακριβα γενικα σε αυτο το σημειο δισκος και γενικα το συστημα αυτο ; το αμάξι δεν έχει πρόβλημα μάλλον και τα 101 άλογα που έχει είναι καλά για το αμάξωμα δύο συμβουλές: 1. ο συγκεκριμένος κινητήρας θέλει 100άρα αμόλυβδη 2. το πρόβλημα είναι ότι τον πνίγεις με τις πολύ γρήγορες αλλαγές ταχύτητας που κάνεις αν θες να επιταχύνει καλύτερα θα ανεβάζεις ταχύτητα σε πιο ψηλές στροφές αν θυμάμαι καλά, έχει κόφτη στις 6,5-7 χιλιάδες στροφές και εσύ αλλάζεις στις 2-2,5 και διαμαρτύρεσαι ότι κάνει και θόρυβο (που δεν ισχύει, πρόκειται για σχετικά αθόρυβο κινητήρα, μόνο από την εξάτμιση ακούς έναν υπόκωφο ήχο) όλα όσα περιγράφεις, δε δείχνουν κανένα μηχανικό πρόβλημα (κάτι πήγα να υποψιαστώ για δίσκο, αλλά δεν πιστεύω ότι περιγράφεις σωστά αυτό που θες να πεις, έχεις πρόσφατα αλλαγμένο δίσκο, και δε δίνεις τη χαρακτηριστική εικόνα του πατιναρίσματος) υγ: το δίσκο αν ήθελες να τον ελέγξεις, οπτικά μόνος σου δε γίνεται, μόνο με δοκιμασία που δε θα έχεις την εμπειρία να αναπαράγεις 1
kurillakoc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάτσε, ibiza του 2006 με 15k km? Μήπως κάνεις λάθος? Θα σου συνιστούσα να μην προτρέχεις, πρώτα να διαπιστώσεις αν και τι πρόβλημα έχει, και μετά να ψάξεις το κόστος επισκευής. οχι εχει αλλαχτει πριν 15.000κμ 5 λεπτά πριν, papoys1 είπε Κάνε και αυτό.Θα βγεις σε μια αρκετά μεγάλη άνηφορούλα και πίσω θα σε ακολουθεί ένας φίλος με το δικό του. Θα γκαζώσεις τρίτη τετάρτη να ανεβάσει στροφές να πιάσεις τουλάχιστον 100 χιλιόμετρα.Αν δεν πατάει καλά ο δίσκος ο φίλος που ακολουθεί τον μυρίζει.Ή μπορείς μόνος στην ευθεία που λές να σταματήσεις το αυτοκίνητο να ανοίξεις το καπώ να δεις αν βγαίνει μία παράξενη μυρωδιά.Παλιά παραδοσιακή μέθοδος. αμα το κανω αυτο στην τεταρτη με 5+ στροφες 😆 το μονο που εχω μυρισει ειναι βενζινη μεσα στο αμαξι δεν ξερω αν μπορει να λεει τιποτα αυτο μου φαινετε το κανει αυτο οταν ειναι ζεστη η μηχανη οταν ειναι κρυα συμπεριφερται διαφορετικα δηλαδη με το ελαχιστο γκαζι πηγαινει καλυτερα
mak3don Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Αν στην τέταρτη ταχύτητα ο δείκτης των χιλιομέτρων και ο δείκτης των στροφών κοιτάνε στο ίδιο σημείο( αν δέκτης των στροφών είναι ακριβώς στην μέση της όλης διαδρομής που μπορεί να κάνει πρέπει και ο δείκτης των χιλιομέτρων να είναι ακριβώς στην μέση της όλης διαδρομής που μπορεί π.χ η στο 1/3 της διαδρομής τους και οι δύο) τότε ο συμπλέκτης δεν έχει κάποιο πρόβλημα αν όμως κοιτάνε ο κάθε δείκτης σε άλλο σημείο τότε πατιναρει ο δίσκος
kurillakoc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 πρεπει να το τσεκαρω αυτο που λες αλλα αν θυμαμαι καλα ειναι στο περιπου ετσι οπως το λες αλλα εχω και αυξημενη καταναλωση για αυτο θελω να καταλαβω μηπως φταιει αυτο
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, kurillakoc είπε οχι εχει αλλαχτει πριν 15.000κμ Τον άλλαξες εσύ, ή απλά έτσι σου είπε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης? Το λέω γιατί καμιά φορά (μη πω πάντα) οι πωλητές λένε ψέματα...
kurillakoc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Τον άλλαξες εσύ, ή απλά έτσι σου είπε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης? Το λέω γιατί καμιά φορά (μη πω πάντα) οι πωλητές λένε ψέματα... απο τον προηγουμενο ειναι, ναι φυσικα δεν αμφιβαλλω καθολου
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δες στο παρακάτω βίντεο κάπου στο 0:15 τι γίνεται όταν πατινάρει:
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, KoreanW είπε το αμάξι δεν έχει πρόβλημα μάλλον και τα 101 άλογα που έχει είναι καλά για το αμάξωμα δύο συμβουλές: 1. ο συγκεκριμένος κινητήρας θέλει 100άρα αμόλυβδη 2. το πρόβλημα είναι ότι τον πνίγεις με τις πολύ γρήγορες αλλαγές ταχύτητας που κάνεις αν θες να επιταχύνει καλύτερα θα ανεβάζεις ταχύτητα σε πιο ψηλές στροφές αν θυμάμαι καλά, έχει κόφτη στις 6,5-7 χιλιάδες στροφές και εσύ αλλάζεις στις 2-2,5 και διαμαρτύρεσαι ότι κάνει και θόρυβο (που δεν ισχύει, πρόκειται για σχετικά αθόρυβο κινητήρα, μόνο από την εξάτμιση ακούς έναν υπόκωφο ήχο) όλα όσα περιγράφεις, δε δείχνουν κανένα μηχανικό πρόβλημα (κάτι πήγα να υποψιαστώ για δίσκο, αλλά δεν πιστεύω ότι περιγράφεις σωστά αυτό που θες να πεις, έχεις πρόσφατα αλλαγμένο δίσκο, και δε δίνεις τη χαρακτηριστική εικόνα του πατιναρίσματος) υγ: το δίσκο αν ήθελες να τον ελέγξεις, οπτικά μόνος σου δε γίνεται, μόνο με δοκιμασία που δε θα έχεις την εμπειρία να αναπαράγεις 1. δεν υπαρχει περιπτωση 2. μια χαρα ειναι οι αλλαγες στις 2-2.5χιλ στροφες για χαλαρη οδηγηση. και να γκαζωνε τερμα μετα την αλλαγη απλα δε θα επιταχυνε γρηγορα, ουτε θορυβο θα εκανε ουτε θα ανεβαζε στροφες χωρις λογο. 23 λεπτά πριν, kurillakoc είπε οχι εχει αλλαχτει πριν 15.000κμ αμα το κανω αυτο στην τεταρτη με 5+ στροφες 😆 το μονο που εχω μυρισει ειναι βενζινη μεσα στο αμαξι δεν ξερω αν μπορει να λεει τιποτα αυτο μου φαινετε το κανει αυτο οταν ειναι ζεστη η μηχανη οταν ειναι κρυα συμπεριφερται διαφορετικα δηλαδη με το ελαχιστο γκαζι πηγαινει καλυτερα αν ακουγεται συνεχεια σα μπουκωμενο ισως να κοιταξει ο μηχανικος μην χανει απο πουθενα η εξατμιση. παντως δε θα επρεπε να μυριζει βενζινη. δε το δινεις σε καποιο κοντινο προσωπο που εμπιστευεσαι και εχει εμπειρια στην οδηγηση να πατε μια βολτα και να οδηγησει αυτος? αν πατιναρει το αμαξι θα το καταλαβει. οπως και να χει δε θα πειραζε να κοιταξει ο μηχανικος μην εχει χαλαρωσει καμια ντιζα.
KoreanW Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Lezantas26 said: 1. δεν υπαρχει περιπτωση τί δεν υπάρχει περίπτωση; θα μου πεις εσύ τί έχω οδηγήσει εγώ και έχω διαβάσει στις οδηγίες με τα μάτια μου; 100 η αλεπού, 101 τα αλεπουδάκια; δε γίνεται, λάθος κάνεις εσύ αν δε ξέρουμε, κάποια στιγμή ας το αφήνουμε καλύτερα υγ: συνιστάται 100άρα Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από KoreanW
stefan123 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Eπισης αν ο συμπλεκτης σου είναι ψηλά σηκωμενος και πατιέται με πολύ δύναμη θέλει αλλαγή.. Δες το και αυτό.. Στην αρχή είναι πούπουλο και όσο τρώγεται σκληραίνει και σηκώνεται ψηλά...Αν όντως έχει αλλαχτεί πρόσφατα θα είναι πούπουλο...Για δεστο Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από stefan123
kurillakoc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, stefan123 είπε Eπισης αν ο συμπλεκτης σου είναι ψηλά σηκωμενος και πετιέται με πολύ δύναμη θέλει αλλαγή.. Δες το και αυτό.. Στην αρχή είναι πούπουλο και όσο τρώγεται σκληραίνει και σηκώνεται ψηλά...Αν όντως έχει αλλαχτεί πρόσφατα θα είναι πούπουλο...Για δεστο οχι ο συμπλεκτης και αυτος ειναι αλλαγμενος, ειναι πουπουλο οπως το λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα