Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μιας και υπαρχει χρονος θελω καποιος που εχει πιο πολυ εμπειρια απο εμενα (οδηγω αμαξι 4-5 μηνες )  εχω ενα seat ibiza (06 , 1.4 101ps).  Νιωθω οτι  ανεβαζει στροφες αλλα το αμαξι δεν πηγαινει ,   σε αυτοκινητοδρομο παω με 100 και  3.5-4 κ στροφες   και γενικα νιωθω ανεβαζει στροφες γρηγορα αλλα το αμαξι δεν επιταχυνει τοσο οσο η στροφες του (δηλαδη με προσπερνα ο καθενας ).

Δημοσ.

Αμα λές οτι πάς με 100 στον αυτ/μο , οι άλλοι πηγαίνουν με το λιγότερο 120/130 , λογικό ειναι να σε προσπερνάνε... 

Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι ... 🙄

• Like 1
Δημοσ.

Αν ανεβάζεις στροφές χωρίς να επιταχύνεις μάλλον πατινάρει ο δίσκος-πλατό. Αλλά νομίζω θα σε είχε αφήσει οπότε μάλλον είναι ιδέα σου.

• Like 14
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sstratos είπε

Αμα λές οτι πάς με 100 στον αυτ/μο , οι άλλοι πηγαίνουν με το λιγότερο 120/130 , λογικό ειναι να σε προσπερνάνε... 

Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι ... 🙄

οχι εκει παω στα ορια προσπαθω να ειμαι σωστος οδηγος και να μην κανω καγουριες χωρις λογο 

2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

4Κ στροφές; με τρίτη ταχύτητα κάθεσαι; Γιατί αν είσαι με 5η σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

οχι με 5η  στα 100κμ  και για να παω στα 120 ασπουμε παει 3.8-4 στροφες  και κανει πολυ θορυβο το αμαξι απο  την εξατμιση (ειναι σπορτ μαμα  και καλα )

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, anelehto είπε

Αν ανεβάζεις στροφές χωρίς να επιταχύνεις μάλλον πατινάρει ο δίσκος-πλατό. Αλλά νομίζω θα σε είχε αφήσει οπότε μάλλον είναι ιδέα σου.

το αμαξι το πηρα με 10κ στο δίσκος-πλατό αλλαγμενο   , στην 3η παει πολυ ευκολα στα 2.5-3.2 στροφες  και ειμαι στα 60 κμ 

2 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Κατέβασε το πόδι από τον συμπλέκτη. 

το ποδι ξεκουραζετε παντα χωρις λογο δεν τον παταω 🤣

Δημοσ.

λάθος διάσταση/πίεση  στα ελαστικά ??

ηλεκτρικό πρόβλημα ??

μπουκωμένα φίλτρα ??

Μήπως ανεβάζεις ταχύτητες πολύ σύντομα ??

απειρία οδηγική ??

είναι πολλά πράγματα, τι να σου πούμε ??

Ξεκίνα απο ενα συνεργείο για μια πρώτη αποψη

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sstratos είπε

ηλεκτρικό πρόβλημα ??

μπουκωμένα φίλτρα ??

απειρία οδηγική ??

Τι σχέση έχουν όλα αυτά; Ο κινητήρας "ανεβάζει στροφές γρήγορα" όπως είπε άρα το πρόβλημα θα ήταν στη μετάδοση.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sstratos είπε

ηλεκτρικό πρόβλημα ??

μπουκωμένα φίλτρα ??

απειρία οδηγική ??

τα ελαστικα ειναι καινουργια 15αρες 
το μοναδικο που εχουμε βρει ειναι οτι το δυναμο  δινει μικροτερη ταση   κατα ~0.5-1

φιλτρο αερος αλλαξα αν και το προηγουμενο δεν ηταν και μπουκομενο  για τα υπολοιπα δεν τα εχω πειραξει  ειχαν αλλαχτει πολυ προσφατα -3000 κμ  αλλα ηταν σε ακινησια 7-8 μηνες 

ταχυτητες αλλαζω   για 2η 20 2-2,3 στροφες  και τριτη στα 45 2-2.5 στροφες 

ε απειρια υπαρχει φυσικα αλλα δεν υπαρχει και κανεις να μου δειξει καλυτερα τον τροπο χειρισμου του 😆

στο συνεργειο λενε δεν υπαρχει κανενα προβλημα 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kurillakoc είπε

καλησπερα μιας και υπαρχει χρονος θελω καποιος που εχει πιο πολυ εμπειρια απο εμενα (οδηγω αμαξι 4-5 μηνες )  εχω ενα seat ibiza (06 , 1.4 101ps).  Νιωθω οτι  ανεβαζει στροφες αλλα το αμαξι δεν πηγαινει ,   σε αυτοκινητοδρομο παω με 100 και  3.5-4 κ στροφες   και γενικα νιωθω ανεβαζει στροφες γρηγορα αλλα το αμαξι δεν επιταχυνει τοσο οσο η στροφες του (δηλαδη με προσπερνα ο καθενας ).

Έτσι όπως το περιγράφεις πατινάρει ο δίσκος.

Πάντως η εμπειρία κάποιου θα σου ήταν χρήσιμη μόνο αν κάνει μια δοκιμή ή και τον πάρεις ως συνοδηγό εξηγώντας του επί τόπου αυτό που δεν σου φαίνεται σωστό.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Έτσι όπως το περιγράφεις πατινάρει ο δίσκος.

Πάντως η εμπειρία κάποιου θα σου ήταν χρήσιμη μόνο αν κάνει μια δοκιμή ή και τον πάρεις ως συνοδηγό εξηγώντας του επί τόπου αυτό που δεν σου φαίνεται σωστό.

χμμ μπορει να βγαλει προβλημα ο δισκος με 15k km ;  Αυτο θα ηταν καλο αλλα δεν υπαρχει και τετοια δυνατοτητα προς το παρον  γιατι μπορει να ειναι και η ιδεα μου .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kurillakoc είπε

χμμ μπορει να βγαλει προβλημα ο δισκος με 15k km ;

Δώσε μου ένα καινούργιο αυτοκίνητο, και εγώ θα σου βγάλω off τον δίσκο χωρίς να το κουνήσω ούτε δέκα μέτρα :)

2 λεπτά πριν, kurillakoc είπε

Αυτο θα ηταν καλο αλλα δεν υπαρχει και τετοια δυνατοτητα προς το παρον  γιατι μπορει να ειναι και η ιδεα μου .

Σου απάντησα ήδη στο τι πρέπει να κάνεις για να διαπιστώσεις αν είναι η ιδέα σου ή όχι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...