Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μεχρι τωρα χρησιμοποιω το αθανατο ghost 15 Δοκιμασα εναλλακτικα για δευτερο ειδωλο το Acronis true image αλλα μου πεταξε μια απο τις μπλε οθονες των xp και το συστημα σερνοταν. Ευτυχως επανεφερα με ghost . Απο το εργαλειο των windows 7 για δημιουργια ειδωλου εχει δοκιμασει καποιος ? Μπορω να το παρω σε εξωτερικο δισκο με αλλα μεσα σε ενα φακελο και να ξεκινησω απο το image ? Δημιουργια δισκου επιδιορθωσης εχει δοκιμασει καποιος ? Ευχαριστω. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Σε 7αρια εχω δοκιμασει να παρω image αλλά το επανεφερα μεσα απο τα windows όχι με δισκο αποκαταστασης.Απλά για να το δει ΔΕΝ πρεπει να αλλάξεις το ονομα του φακέλου που θα φτιάξει.Νομιζω οτι μέσα μπορείς να εχεις κι αλλα αρχεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δοκιμασα να παρω αλλα εγω θελω μονο το λειτουργικο αλλα μου βαζει σωνει και καλα και το partition με ονομα ghost Εκει εχω αρχεια απο image με το Ghost Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Σε ποιο δισκο εχει τα windows? Εχεις 2 λειτουργικά συστηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Εδώ οδηγίες για να χρησιμοποιήσετε το ghost 15 σε win 8.1 και ίσως και win 10. https://community.norton.com/en/forums/how-activate-ghost-15-windows-81-and-probably-windows-10 Εννοείται το ρίσκο δικό σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, Crybal είπε Σε ποιο δισκο εχει τα windows? Εχεις 2 λειτουργικά συστηματα? Στο c τα εχω και δεν εχω αλλο λειτουργικο . 4 λεπτά πριν, Federacion είπε Εδώ οδηγίες για να χρησιμοποιήσετε το ghost 15 σε win 8.1 και ίσως και win 10. https://community.norton.com/en/forums/how-activate-ghost-15-windows-81-and-probably-windows-10 Εννοείται το ρίσκο δικό σας. Εχω 7αρια και δουλευει κανονικα .Ενας λογος που τα κραταω ειναι αυτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Για καποιο λόγο θεωρει οτι στον Ν υπαρχει λειτουργικό.Λογικά θα έπρεπε να σου βγαζει "τικ" στον "C" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι μου βγαζει πιο κατω στην οθονη Μονο εκει εχω λειτουργικο Δεν με αφηνει να κανω ξεκλικαρισμα Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Βγαλε προσωρινά τον Ν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα