Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα.
Φίλος θελει να αγοράσει iPhone XS MAX και τωρα με την καραντίνα έπεσε περισσότερο ψάξιμο και βρήκε ένα κατάστημα απο Αγγλία (Δεν το αναφέρω γιατι δεν ξερω αν επιτρέπεται.)
Εχει πολύ καλές τιμες, το XS MAX το εχει 530€ (256gb) με δωρεάν μεταφορικα Ups και εγγύηση 1 χρονο world wide.
Μιλησα με το τσατ και μου φανηκαν πολυ εξυπηρετικοι και μου ειπαν οτι δεχονται πληρωμές μόνο μεσω western union για αυτες τις μερες λογο ιου.
Το κατάστημα δεν ειναι μόνο Online Καθως γράφει οτι έχει και 3 καταστήματα (το ενα σε Κύπρο στο outlet nicosia).
Το προβλημα μου ειναι  οτι σε ενα google search δεν βρήκα και πολλά, για την ακρίβεια μονο το site τους. 
Το φβ δεν το δουλεύουν πολυ και γενικά ειμαι λιγο καχύποπτος.
Απο την άλλη , πολλά ελληνικά μαγαζιά φέρνουν iphone (κυριως) απο Αγγλία.
Στο site τους έχουν και καποιες κριτικες που βρηκα σε κανα-δυο προϊόντα. 
Να εμπιστευτώ; Αν ειναι απάτη θα πάρω παρουμε εύκολα τα λεφτά μας πισω; Ζητώ βοήθεια και γνώμη :)

Υ.Γ.: Αν καποιος ξερει, ας με ενημερώσει αν μπορώ να βάλω το link απο το κατάστημα , θα ημουν ευγνώμων. :D 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα.
Φίλος θελει να αγοράσει iPhone XS MAX και τωρα με την καραντίνα έπεσε περισσότερο ψάξιμο και βρήκε ένα κατάστημα απο Αγγλία (Δεν το αναφέρω γιατι δεν ξερω αν επιτρέπεται.)
Εχει πολύ καλές τιμες, το XS MAX το εχει 530€ (256gb) με δωρεάν μεταφορικα Ups και εγγύηση 1 χρονο world wide.
Μιλησα με το τσατ και μου φανηκαν πολυ εξυπηρετικοι και μου ειπαν οτι δεχονται πληρωμές μόνο μεσω western union για αυτες τις μερες λογο ιου.
Το κατάστημα δεν ειναι μόνο Online Καθως γράφει οτι έχει και 3 καταστήματα (το ενα σε Κύπρο στο outlet nicosia).
Το προβλημα μου ειναι  οτι σε ενα google search δεν βρήκα και πολλά, για την ακρίβεια μονο το site τους. 
Το φβ δεν το δουλεύουν πολυ και γενικά ειμαι λιγο καχύποπτος.
Απο την άλλη , πολλά ελληνικά μαγαζιά φέρνουν iphone (κυριως) απο Αγγλία.
Στο site τους έχουν και καποιες κριτικες που βρηκα σε κανα-δυο προϊόντα. 
Να εμπιστευτώ; Αν ειναι απάτη θα πάρω παρουμε εύκολα τα λεφτά μας πισω; Ζητώ βοήθεια και γνώμη :)

Υ.Γ.: Αν καποιος ξερει, ας με ενημερώσει αν μπορώ να βάλω το link απο το κατάστημα , θα ημουν ευγνώμων. :D 

Scam alert!!!μόνο western union?????

Mε WU δεν παίρνεις λεφτά πίσω.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Εγώ θα συμβούλευα μακριά. Αν το φθηνότερο στην ελλάδα το έχει 800+, τότε 530€ και με western union ΟΧΙ.

35 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Scam alert!!!μόνο western union?????

Mε WU δεν παίρνεις λεφτά πίσω.

Εγω νομιζα το wester union ειναι ασφαλές 😕

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Εγω νομιζα το wester union ειναι ασφαλές 😕

Ασφαλες για να στείλεις χρήματα ,ναι.Δεν τα χάνεις.

Αν τα στέλνεις σε απατεώνα ,για εσένα δεν είναι ασφαλές γιατι δεν θα τα πάρεις πίσω.

Αναρωτιέμαι τι συζητάμε.Μαγαζί που ζητάει WU βρωμάει.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ασφαλες για να στείλεις χρήματα ,ναι.Δεν τα χάνεις.

Αν τα στέλνεις σε απατεώνα ,για εσένα δεν είναι ασφαλές γιατι δεν θα τα πάρεις πίσω.

Αναρωτιέμαι τι συζητάμε.Μαγαζί που ζητάει WU βρωμάει.

Εγω δεν είχα ιδέα γι αυτο το θεμα με την western union. Νομιζα οτι ειναι το ίδιο ασφαλές με την paypal.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Εγω δεν είχα ιδέα γι αυτο το θεμα με την western union. Νομιζα οτι ειναι το ίδιο ασφαλές με την paypal.

"Στείλε μου εσύ λεφτά, και θα πάρεις κινητό. Να και το site μου για να φαίνομαι legit, να και τρία υποτιθέμενα καταστήματα μου. Don't worry δεν είμαι απατεώνας"

Μακριά. Μόνο ελλάδα για να έχεις και κάλυψη εγγύησης.

• Like 1
Δημοσ.

Η ανίκητη στρατηγική που εστιάζει στην ανάγκη κάποιου για φτηνό iPhone και τον εμποδίζει να δει τα τεράστια σημάδια απάτης 

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, shooterg είπε

Πες μας το site να το δουμε από περιέργεια

https://globalelectronicstradingltd.com/

4 ώρες πριν, karaLRS είπε

Η ανίκητη στρατηγική που εστιάζει στην ανάγκη κάποιου για φτηνό iPhone και τον εμποδίζει να δει τα τεράστια σημάδια απάτης 

Δν ψάχναμε για φθηνό iPhone. Το έβγαλε σε διαφήμιση και το είδε ο φίλος. Γιατί να μην κάνω μια ερώτηση; Ο μόνος λόγος που δν το απέκλεισα τελείως από μόνος μου ήταν γτ νόμιζα ότι η wu ήταν ασφαλής πληρωμή (like PayPal) και ότι πολλά μαγαζιά φέρνουν από Αγγλία εδώ στην Ελλάδα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

https://globalelectronicstradingltd.com/

Δν ψάχναμε για φθηνό iPhone. Το έβγαλε σε διαφήμιση και το είδε ο φίλος. Γιατί να μην κάνω μια ερώτηση; Ο μόνος λόγος που δν το απέκλεισα τελείως από μόνος μου ήταν γτ νόμιζα ότι η wu ήταν ασφαλής πληρωμή (like PayPal) και ότι πολλά μαγαζιά φέρνουν από Αγγλία εδώ στην Ελλάδα. 

Μα αυτό ακριβώς λέω. Ψάχνεις να πάρεις ένα κινητό που πουλάει σαν ΖΕΣΤΟ ψωμί και το φτηνότερο στην Ελλάδα και στον κόσμο είναι τα 850€. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένα μαγαζί το δίνει 550€; Αυτό ακριβώς κάνουν. Μπροστά στην ανάγκη για να πάρεις ένα Iphone δεν βλέπεις κατάμουτρα την απάτη.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, karaLRS είπε

Μα αυτό ακριβώς λέω. Ψάχνεις να πάρεις ένα κινητό που πουλάει σαν ΖΕΣΤΟ ψωμί και το φτηνότερο στην Ελλάδα και στον κόσμο είναι τα 850€. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένα μαγαζί το δίνει 550€; Αυτό ακριβώς κάνουν. Μπροστά στην ανάγκη για να πάρεις ένα Iphone δεν βλέπεις κατάμουτρα την απάτη.

Αν δεν την βλέπαμε θα είχα παραγγείλει ήδη. Ειπα να πάρω και μια γνωμη παραπάνω μήπως έχω άδικο , αλλα εν τέλη ειχα δικιο με βαση τα λεγόμενα όλων σας  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...