Cataphract Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Istera apo ena topic pou ida sxetika me to pia ine ta kalitera DVD mou bikane psiloi sta aftia. Exo kani backup pano apo 200 tainies sta DVD pou exi to plaisio xyma (noname). Iparxi kindinos meta apo poli kairo na min pezoun oi tainies ? Exi kanis kamia arnitiki ebiria sxetika me tin adoxi ston xrono ton sigekrimenon DVD ? Oxi oti tha katso na tis ksanakano backup se eponima DVD. Apla roto gia na do an tha mou figoun h na mou minoun oi psiloi
adams Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Μαλλον θα σου μεινουν οι ψυλλοι..... No-name disc και απο Πλαισιο κιολας (εδω τα sentinel που μοσχοπουλαει ειναι μουφα) Και δεν νομιζω οτι τα επαιρνες και φτηνα.....
me_robas Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Συμφωνω με τον ADAMS. Μετά απο λίγο καιρό μπορεί να σταματίσουν να παίζουν έτσι ξαφνικά. Και άντε μετά να βρείς τι φταίει!!
Cataphract Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 kamia pigi gia na perno ftina kai kala DVD-R ??
lthanasis Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Οι δύο όροι που θέτεις είναι δύσκολο να συμβιβαστούν κατά τη γνώμη μου. Πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή ή κάποια ευκαιρία σαν αρκετές που δίνονται σε αυτό το site.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 kamia pigi gia na perno ftina kai kala DVD-R ?? http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=361997
Cataphract Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 panagioti thanks gia to link... me eftiakses... :wink:
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 kamia pigi gia na perno ftina kai kala DVD-R ?? http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=361997 O καλυτερος συνδιασμος τιμης και ποιοτητας.Μεχρι τωρα......
androu Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Εγώ πήρα κάτι "best" καινούργια παραλαβή από makro 25 δισκάκια - > 29,50€. Εχω καταναλώσει άλλη μια 25αδα.. δεν κάηκε κανένα και δεν έχουν και τα γνωστά προβλήματα των sentinel...... !
Kostas75 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Για τα Princo (όχι επίστρωση Princo αλλά αυθεντικά Princo) τι γνώμη έχετε;
ecthelion79 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Φίλε Cataphract, κι εγώ με noname από πλαίσιο παίζω και είμαι υπέρευχαριστημένος. Τα γράφω σε 4πλή και παίζουν μια χαρά οι ταινίες, και σε deck. Επίσης παίζουν μια χαρά και όλα τα παιχνίδια xbox που έχω αντιγράψει, τα οποία χρησιμοποιώ βέβαια πολύ περισσότερο από τις ταινίες. Αντίθετα, κάτι TDK που είχα χρυσοπληρώσει (5 euros παρακαλώ) κόλλαγαν ή έκαναν skip σε αρκετά σημεία της ταινίας. Τις προάλλες είδα ταινία που είχα γράψει πριν τέσσερις μήνες και έπαιζε μια χαρά. Εντάξει, κι εγώ δε το συμπαθώ το πλαίσιο (χειρότερη εξυπηρέτηση κι από franchise σούπερ μάρκετ), αλλά καλό είναι να μιλάμε με στοιχεία (τα sentinel πάντως που έχει είναι όντως μούφα) και μέχρι στιγμής τα στοιχεία μού λένε ότι κωλοαξίζουν τα Noname του, ειδικά τώρα που τά 'ριξε στα 90 λεπτά από 1.40.
nektarios1973 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 pistevo meta apo kairo den tha sou pezoun giati eimai pathon, kataliksa sta TAIYO YUDEN giati einai apla ta kalitera, ta perno apo e-shop me 1,13 xoris thiki kai logo fisika
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Κοιταχτε παιδες, οταν ψωνιζετε dvd για να γραψεστε ταινιες σκεφτειτε οτι κανετε backup κατι για να μεινει χρονια οποτε για μερικα λεπτα παραπανω μη το σκεφτεστε πολυ. Δε φτιαχνετε cd με συλλογη σκυλαδικα για το αμαξι. Παρτε κατι καλο (κι εγω προτεινω T.Y) να κρατησει και καιρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.