Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον υπολογιστη ή με την οθόνη δεν ξερω πως ακριβως να το πω. Λοιπον οταν εχω ανοιχτο τον υπολογιστη καποιες φορες στα καλα καθουμενα μου κανει μπλακ σκριν κανει τον ηχο οτι συνδεθηκε κατι με usb και μετα οτι αποσυνδεθηκε και μετα μου ξανα ανοιγει την οθόνη και μου αλλαζει τα χρώματα απο τις ρυθμισεις τις nvidia. Επισης αυτο καποιες φορες το κανει και δεν μου ανοιγει την οθονη πρεπει εγω να βγαλω το HDMI καλωδιο και να το ξαναβάλω απο πισω. Εχει καταντησει κουραστικο.. Εχω κατεβασει τα πιο προσφατα drivers  απο το nvidia geforce experience και δν ξερω τι αλλο να κανω. Ευχαριστω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sstratos είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ενας ασχημούλης που περνάει απο έξω που και πού 😁

πές μας τι windows έχεις καταρχήν

windows 10

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Μήπως χάλασε το καλώδιο;

Οταν το πρωτοπηρα ετσι εκανε παλι αλλα δεν ειχα τα drivers και ελεγα απο αυτο μπορει να ειναι μολις κατεβασα τα drivers παλι τα ιδια εκανε.. δεν ξερω λες να παρω καινουριο καλωδιο;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει άλλο καλώδιο HDMI στο σπίτι; Κάποιο το οποίο να μη χρησημοποιήται ή να δανιστείτε από κάποιο φίλο σας.

Δημοσ.

1. Κάνε απεγκατάσταση τα drivers της κάρτας γραφικών, πες μας πια κάρτα έχεις να σου βρούμε τα σωστά drivers.

2. Δοκίμασε-> Γράψε στην αναζήτηση -> cmd  -> powercfg -restoredefaultschemes  copy/paste στο terminal που θα σου ανοίξει. restart και δες αν θα στο ξανά κάνει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Klausx είπε

1. Κάνε απεγκατάσταση τα drivers της κάρτας γραφικών, πες μας πια κάρτα έχεις να σου βρούμε τα σωστά drivers.

2. Δοκίμασε-> Γράψε στην αναζήτηση -> cmd  -> powercfg -restoredefaultschemes  copy/paste στο terminal που θα σου ανοίξει. restart και δες αν θα στο ξανά κάνει.

1. εχω την 1060 6gb 

2. δοκιμασα και ειναι το ιδιο και χειροτερα xD 🤣🤣

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Δεν υπάρχει άλλο καλώδιο HDMI στο σπίτι; Κάποιο το οποίο να μη χρησημοποιήται ή να δανιστείτε από κάποιο φίλο σας.

υπαρχει  το αλλαξα μολις θα το δω και θα στειλω λογικα σε 10 θα εχω απαντησει γιατι μου το κανει συνηθως καθε 5-10 λεπτα :(... Μολις μου το εκανε μολις το εγραφα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ωραία, αφήστε το και παραπάνω αν είναι, μη βγάλουμε και βιαστικά συμπεράσματα.

Δεν ξερω τι να κανω γιατι το κανει ποσο καιρο..

Υπαρχει περιπτωση να ειναι απο την οθονή;; γιατι εχω μια σχετικα παλια lg 60 hz ;

Οταν κανει το black screen λεει για κατι D-HUD εξοικονομηση ενεργειας κατι τετοιο εχω δει και στις ρυθμισεις της οθονης και δεν λεει τπτ για εξοικονομηση :( δεν προλαβαινω να διαβασω κιολας 

Επεξ/σία από kyriakosssss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...