Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ξέρω. 

Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία.

Δεν σας αρέσει που γίνεται πρόοδος για τον covid γιατί κάποιοι θα βγάλουν λεφτά.

Δεν σας αρέσουν τα  μέτρα γιατι χτυπάει την παγκόσμια οικονομία.

Αν το κράτος δεν είχε πάρει μέτρα νωρίς πάλι θα κραζατε γιατί δεν το έκανε.

Έχετε δίκιο όλος ο πλανήτης συνομωτει ώστε τα Ελοχιμ και τα Ρεπτιλιαν να δουλεύουν κάτω από την γη. ΔΙΑΔΟΣΤΕΕΕΕΑΙ!

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bil79 είπε

Είπα εγώ να μην παρθεί κανένα μέτρο; Να απαγορεύσει την κυκλοφορία σε όλους άνω των 60 και να επικαλεστεί εκεί την ατομική ευθύνη, και όσων ασφαλώς συναναστρέφονται με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. 

Γιατι για να μην σε ξεβολαψει?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Γιατι για να μην σε ξεβολαψει?

Α είσαι χαζός τελικά. Σόρρυ δεν ήξερα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Bil79 είπε

Α είσαι χαζός τελικά. Σόρρυ δεν ήξερα...

Το ποιος ειναι χαζος φαινεται απ τα γραφομενα και τις μπουρδες που πιστευει.

Ολοκληρη η γη μπηκε σε καραντινα και ηρθε ο bil79 να ανοιξει σε ολους τα ματια προτεινοντας να βγουμε στους δρομους  να γλεντισουμε εκτος των 60Plus, γιατι προκειτε για ενα απλο συναχακι.Μαλιστα σε παγκοσμια προτοτυπια καταφερε να υπολογισει οτι το ποσοστο θνησιμοτητας του covid 19 ειναι στο 0,1%

Επισης η γη ειναι επιπεδη φανταζομαι

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Το ποιος ειναι χαζος φαινεται απ τα γραφομενα και τις μπουρδες που πιστευει.

Ολοκληρη η γη μπηκε σε καραντινα και ηρθε ο bil79 να ανοιξει σε ολους τα ματια προτεινοντας να βγουμε στους δρομους  να γλεντισουμε εκτος των 60Plus, γιατι προκειτε για ενα απλο συναχακι.Μαλιστα σε παγκοσμια προτοτυπια καταφερε να υπολογισει οτι το ποσοστο θνησιμοτητας του covid 19 ειναι στο 0,1%

Επισης η γη ειναι επιπεδη φανταζομαι

Εδώ μπαίνουμε στο μεγαλύτερο οικονομικό κράχ μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, που θα μας κάνει να αναπολούμε τα ανέμελα χρόνια των μνημονίων, αλλά για τον pwpwpw το ζήτημα είναι το ξεβολεμα το δικό μου. Αλλά άμα είσαι άεργος λογικό να σκέφτεσαι έτσι...

Τράβα για απολύμανση τώρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε

Ποια είναι η τεχνίτη διόγκωση? Αυτά που βλέπουμε Ιταλία με τα νοσοκομεία και το ιατρικό προσωπικό  να έχουν καταρευσει και να μετράνε 1000 νεκρούς τη μέρα πλέον? 

Οι ευπαθείς ομάδες δεν είναι μόνο οι ηλικιωμένοι είναι και νέοι με προβλήματα προβλήματα υγείας κλπ κλπ. 

Μερα με τη μέρα μαθαίνουν για τον ιό δεν το ξέρουν καλά ακόμα , με πρόσφατη έρευνα μπορεί να δημιουργήσει και καρδιαγγειακά προβλήματα σε έναν απόλυτα υγιή οργανισμό. 

Αν συνέχιζαν όλα να δουλεύουν όπως έγινε στη βόρειο Ιταλία με τις βιομηχανίες ανοιχτές και τον ιό να κάνει πάρτυ τα αποτελέσματα θα ήταν τραγικά. 

Κοιτάξτε, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία και αυτό δεν είναι ιστορία συνωμοσίας.  Ακόμα και για την Ιταλία που έχουμε πλέον  πολλά στοιχεία δεν έχω δει πουθενά να γίνεται σωστή σύγκριση. Το πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι βάση των επίσημων στατιστικών στοιχείων της Ιταλίας για το 2018 (μπορεί να δει κάποιος τα στοιχεία από το Statista.com και την Wikipedia, είναι επίσημα στατιστικά στοιχεία του Ιταλικού κράτους) προκύπτει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων στην Ιταλία (πάνω από 80%) ήταν στατιστικά αναμενόμενοι βάση του προσδόκιμου ζωής στην Ιταλία που είναι 82 έτη. Αυτό δεν έχω δει πουθενά καμιά έρευνα να το αναφέρει και αυτό μόνο εσκεμμένα μπορεί να συμβαίνει. Κανένας δεν βγήκε να πει ότι οι στατιστικά αναμενόμενοι θάνατοι στην περιοχή της Λομβαρδίας για την οποίαν γίνεται τόσος λόγος είναι 274 νεκροί την ημέρα βάση των επίσημων στοιχείων του Ιταλικού κράτους για το 2018. Υπάρχει λοιπόν σοβαρό πρόβλημα με την αξιοπιστία των επίσημων στοιχείων και αν βάλεις κάτω τα νούμερα αποδεικνύεται πράγματι ότι ο ιός δεν έχει τόσο μεγάλη θνησιμότητα όσο λέγεται πως έχει. Σίγουρα είναι παραπάνω από της γρίπης και σίγουρα μεταδίδεται πολύ ποιο εύκολα από τον Η1Ν1 αλλά και πάλι δεν είναι τόσο φονικός όσο λένε. Εάν αφαιρέσεις τους στατιστικά αναμενόμενους θανάτους βάση του προσδόκιμου ζωής το νούμερο που βγαίνει μόνο τρομακτικό δεν είναι. Αυτό που έγινε στην Ιταλία είναι ότι ο ιός χτύπησε ξαφνικά μαζί όλους όσους ανήκαν στις ευαίσθητες ομάδες λόγο έλλειψης περιοριστικών μέτρων και πέθαναν μαζικά από τις επιπλοκές του ιού. Ωστόσο όταν ο μέσος όρος του προσδόκιμου ζωής είναι στην Ιταλία 82 έτη και ο μέσος όρος των θυμάτων του κορονοϊού περί τα 80 τότε καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δεν είναι με την καμία τόσο τρομακτικά όσο τα Μ.Μ.Ε. τα παρουσιάζουν. Το πιθανότερο είναι ότι στην Ιταλία κάποια στιγμή ο μέσος όρος των θανάτων την ημέρα θα πέσει κάθετα και θα γίνει πολύ χαμηλότερος από το μέσο όρο την ημέρα για τους επόμενους μήνες, πολύ απλά γιατί όσοι ήταν να αποβιώσουν απεβίωσαν λόγο του κορονοϊού. Αλλά ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε από τώρα. Αυτό όμως που με κάνει καχύποπτο είναι ότι πουθενά δεν έχω βρει μια μελέτη, ένα πίνακα στατιστικό ρε παιδί μου, που να δείχνει πόσα είναι τα θύματα του κορονοϊού στην Ιταλία χωρίς τους αναμενόμενους στατιστικά θανάτους βάση ηλικίας. Μόνο μια τέτοια έρευνα θα ήταν αξιόπιστη για την πραγματική φονικότητα του ιού και σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαίο το ότι δεν έχει δημοσιευτεί πουθενά.

Επεξ/σία από anax111
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, anax111 είπε

Κοιτάξτε, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία και αυτό δεν είναι ιστορία συνωμοσίας.  Ακόμα και για την Ιταλία που έχουμε πλέον  πολλά στοιχεία δεν έχω δει πουθενά να γίνεται σωστή σύγκριση. Το πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι βάση των επίσημων στατιστικών στοιχείων της Ιταλίας για το 2018 (μπορεί να δει κάποιος τα στοιχεία από το Statista.com και την Wikipedia, είναι επίσημα στατιστικά στοιχεία του Ιταλικού κράτους) προκύπτει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων στην Ιταλία (πάνω από 80%) ήταν στατιστικά αναμενόμενη βάση του προσδόκιμου ζωής στην Ιταλία που είναι 82 έτη. Αυτό δεν έχω δει πουθενά καμιά έρευνα να το αναφέρει και αυτό μόνο εσκεμμένα μπορεί να συμβαίνει. Κανένας δεν βγήκε να πει ότι οι στατιστικά αναμενόμενοι θάνατοι στην περιοχή της Λομβαρδίας για την οποίαν γίνεται τόσος λόγος είναι 274 νεκροί την ημέρα βάση των επίσημων στοιχείων του Ιταλικού κράτους για το 2018. Υπάρχει λοιπόν σοβαρό πρόβλημα με την αξιοπιστία των επίσημων στοιχείων και αν βάλεις κάτω τα νούμερα αποδεικνύεται πράγματι ότι ο ιός δεν έχει τόσο μεγάλη θνησιμότητα όσο λέγεται πως έχει. Σίγουρα είναι παραπάνω από της γρίπης και σίγουρα μεταδίδεται πολύ ποιο εύκολα από τον Η1Ν1 αλλά και πάλι δεν είναι τόσο φονικός όσο λένε. Εάν αφαιρέσεις τους στατιστικά αναμενόμενους θανάτους βάση του προσδόκιμου ζωής το νούμερο που βγαίνει μόνο τρομακτικό δεν είναι. Αυτό που έγινε στην Ιταλία είναι ότι ο ιός χτύπησε ξαφνικά μαζί όλους όσους ανήκαν στις ευαίσθητες ομάδες λόγο έλλειψης περιοριστικών μέτρων και πέθαναν μαζικά από τις επιπλοκές του ιού. Ωστόσο όταν ο μέσος όρος του προσδόκιμου ζωής είναι στην Ιταλία 82 έτη και ο μέσος όρος των θυμάτων του κορονοϊού περί τα 80 τότε καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δεν είναι με την καμία τόσο τρομακτικά όσο τα Μ.Μ.Ε. τα παρουσιάζουν. Το πιθανότερο είναι ότι στην Ιταλία κάποια στιγμή ο μέσος όρος των θανάτων την ημέρα θα πέσει κάθετα και θα γίνει πολύ χαμηλότερος από το μέσο όρο την ημέρα για τους επόμενους μήνες, πολύ απλά γιατί όσοι ήταν να αποβιώσουν απεβίωσαν λόγο του κορονοϊού. Αλλά ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε από τώρα. Αυτό όμως που με κάνει καχύποπτο είναι ότι πουθενά δεν έχω βρει μια μελέτη, ένα πίνακα στατιστικό ρε παιδί μου, που να δείχνει πόσα είναι τα θύματα του κορονοϊού στην Ιταλία χωρίς τους αναμενόμενους στατιστικά θανάτους βάση ηλικίας. Μόνο μια τέτοια έρευνα θα ήταν αξιόπιστη για την πραγματική φονικότητα του ιού και σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαίο το ότι δεν έχει δημοσιευτεί πουθενά.

Σσσσσστ! Μην τους διακοπτεις, ξεκιναει το δελτιο ειδησεων στο ΣΚΑΪ τωρα. Ψαχνουν εναγωνιως κανα νεκρο κατω απο 40 για να ψαρωσουν κι οσοι ειναι ακομα σκεπτικοι.

italia_katagrafi_thumata.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Bil79 είπε

Σσσσσστ! Μην τους διακοπτεις, ξεκιναει το δελτιο ειδησεων στο ΣΚΑΪ τωρα. Ψαχνουν εναγωνιως κανα νεκρο κατω απο 40 για να ψαρωσουν κι οσοι ειναι ακομα σκεπτικοι.

italia_katagrafi_thumata.jpg

Το πρόβλημα είναι ότι για να βγάλουμε σωστό συμπέρασμα για την φονικότητα του ιού θα έπρεπε τα παραπάνω στοιχεία να συγκριθούν με τα ανάλογα επίσημα στατιστικά στοιχεία του 2018 και 2019, και αυτό, ενώ είναι το μοναδικό πραγματικό μέτρο σύγκρισης για την εκτίμηση της επικινδυνότητας του ιού, δυστυχώς δεν γίνεται για κάποιον λόγο. 

Επεξ/σία από anax111
  • Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, logo15 είπε

Καλή φάση! Να βγάλουν λεφτά ακόμα και τώρα οι μεγάλες πολυεθνικές στις πλάτες ολων

Εσύ αν θες μπορείς να αναθέσεις μέχρι το τέλος του μήνα να υλοποιήσει το ιδιο project και ο μανάβης της γειτονιάς.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, logo15 είπε

Καλή φάση! Να βγάλουν λεφτά ακόμα και τώρα οι μεγάλες πολυεθνικές στις πλάτες ολων

Εσύ βγάλτο δωρεάν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η άχρηστη ενημέρωση της μέρας...:p (πάλι καλά ανέβηκε άλλο παρομοιο post για τεστ) η bosch προσπαθεί να τραβήξει λεφτα με πυροτεχνήματα...ούτε καν fda πιστοποίηση  δεν έχει ..

Κάποιος πιο πάνω μίλησε γ Ιταλία κ ότι όλα είναι φήμες ήταν τρολαρισμα π δεν διάβασα καλά?

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
Στις 29/3/2020 στις 1:23 ΜΜ, logo15 είπε

Αν εχει καποιος αλλος προσωπικο και γραμμη παραγωγης να δημιουργησει οτιδηποτε, ας το κανει.

Και μη δω "Seize the means of production"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...