fear_f Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδιά με υγεία εύχομαι και να περάσουν όλα τα δυσάρεστα που έχουμε σύντομα. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Έχω έναν παλιό εσωτερικό σκληρό δίσκο (IDE) και τον έχω συνδέσει με τον νέο υπολογιστή μου για να ανακτήσω μερικές εικόνες και τραγούδια που είχε μέσα. Όταν μπαίνω στο σύστημα μου βγάζει μια ειδοποίηση ότι δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε κάποια αρχεία και υποφακέλους. Δίνω δικαιώματα διαχειριστή, αλλά για να πάρω τις εικόνες θέλει να τις κάνω μία μία με αυτό τον τρόπο. Υπάρχει κάποια γενική εντολή στο cmd για να τις ξεκλειδώσω όλες?
htaccess Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, δοκίμασε σε cmd ως administrator takeown /f <foldername> /r /d y Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από htaccess
micos000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δες εδώ. https://winaero.com/comment.php?comment.news.18 Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από micos000
fear_f Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά για το ενδιαφέρον, μου λύσατε τα χέρια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα