billyg599 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Χρησιμοποιώ thunderbird πολλά χρόνια αλλά λόγω πολλών email, ήθελα να χρησιμοποιήσω ένα email client που να υποστηρίζει καλά conversations. Δοκίμασα πρόσφατα στα windows τον eΜ Client που έχει πολύ καλή υποστήριξη σε conversations. Αυτά που δοκίμασα: Thunderbird-> Το addon που υπάρχει δεν δουλεύει καλά. Επίσης, όταν στέλνω εμαιλ δεν μαρκάρει πάντα τα εμαιλ που έχω απαντήσει με το μωβ βέλος, και συνεπώς δεν θυμάμαι σε τί απάντησα και τι όχι. Evolution -> Δεν φαίνεται να υποστηρίζει conversations. Mailspring-> Κάνει όπως να ναι την ομαδοποίηση σε conversations. Δηλαδή δημιουργεί περισσότερες με το ίδιο θέμα. Δεν ξέρω άν χάνω κάποια ρύθμιση. Geary-> Τα ίδια με το Mailspring, και σχεδόν δεν μπορώ να πειράξω τίποτα. Κάποια άλλη επιλογή ή ιδέα; Ευχαριστώ Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από billyg599 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dovecotDev Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, Το ποιο δυνατό email client που ξέρω και χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, είναι το claws-mail (φορκ από το sylpheed-claws). Έχει κάτι που μοιάζει με τα conversations του gμαιλ, αλλά το ονομάζει "thread view" (CTRL-T). Δεν το προτείνω σε απλούς χρήστες καθώς είναι σχετικά... δύστροπο πρόγραμμα, αλλά έχει κορυφαία χαρακτηριστικά. https://www.claws-mail.org/ Σε RHEL είναι το πακέτο claws-mail: Installed Packages claws-mail.x86_64 claws-mail-plugins-notification.x86_64 claws-mail-plugins-pgp.x86_64 claws-mail-plugins-smime.x86_64 Available Packages claws-mail-devel.i686 claws-mail-devel.x86_64 claws-mail-plugins.x86_64 claws-mail-plugins-acpi-notifier.x86_64 claws-mail-plugins-address-keeper.x86_64 claws-mail-plugins-archive.x86_64 claws-mail-plugins-att-remover.x86_64 claws-mail-plugins-attachwarner.x86_64 claws-mail-plugins-bogofilter.x86_64 claws-mail-plugins-bsfilter.x86_64 claws-mail-plugins-clamd.x86_64 claws-mail-plugins-dillo.x86_64 claws-mail-plugins-fetchinfo.x86_64 claws-mail-plugins-gdata.x86_64 claws-mail-plugins-libravatar.x86_64 claws-mail-plugins-mailmbox.x86_64 claws-mail-plugins-managesieve.x86_64 claws-mail-plugins-newmail.x86_64 claws-mail-plugins-pdf-viewer.x86_64 claws-mail-plugins-perl.x86_64 claws-mail-plugins-python.x86_64 claws-mail-plugins-rssyl.x86_64 claws-mail-plugins-spam-report.x86_64 claws-mail-plugins-spamassassin.x86_64 claws-mail-plugins-tnef.x86_64 claws-mail-plugins-vcalendar.x86_64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Και στο Thunderbird υπάρχει η δυνατότητα αλλά δεν έχω gmail και δεν ξέρω τι είναι αυτό που θα ήθελε ο billyg599. Ίσως billyg599 να μας περιγράψεις τι κάνει το gmail ή τι ακριβώς θα ήθελες να κάνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δεν ξερω αν το thunderbird το υποστηριζει natively , αλλα σιγουρα υπαρχει και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα