Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 20 λεπτά πριν, kage είπε μια ειναι η βενζινη παιδια ολοι απο το ιδιο διυλιστήριο(2 αθηνα 1 θεσ,κη) απο ιδια δεξαμενη βαση ron γεμιζουν το αν θα πειραξει αντλια ή προσμιξη π.χ. 98 με 95 οκτανια ή diesel με diesel κινησης κτλ ειναι αλλη ιστορια http://oil.gge.gov.gr/ το να εισαι σε δικτυο π.χ. shell bp aegean κτλ. ειχες δυνατοτητα leasing καποιων πραγματων στο πρατηριο .. Δυο είναι,ΕΛΠΕ και MotorOil και όπως βλέπεις και απο το λινκ που έβαλες έχουν μικροδιαφορές στην τιμή.Επίσης παίζει ρόλο και πόσο μακρυά είναι το πρατήριο απο τις εγκαταστάσεις.
Candela Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Στις 29/3/2020 στις 12:42 ΜΜ, mrkra είπε συνηθως ειναι πρατηρια που εχουν κανει κουτσουκελες και πλεον κανεις δεν θελει απο τις εταιρειες να τους εχουν στο δικτυο τους καθως εχουν στιγματιστει εξ αιτιας καποιας παρανομιας οποτε το γυριζουν σε ανεξαρτητο. Διασταυρωσε το με τις λιστες του υπουργειου να δεις αμα υπαρχει κατεγραμμενο τιποτα για το συγκεκριμενο που πας. Τι κουτσουκέλες κάνουν τα Ανεξάρτητα Πρατήρια? Βάζω εδώ και αρκετά χρόνια από 2 ΑΠ και δεν έχω κανένα πρόβλημα, το μηχανάκι λειτουργεί σωστά και βγάζει τα σωστά χιλιόμετρα στην αυτονομία. Απ ότι ξέρω είναι ποιο φθηνά επειδή δεν διαφημίζουν το σήμα της εταιρίας από την οποία πέρνουν καύσιμα. Τα ποιο επικίνδυνα βενζινάδικα είναι τα ιδιωτικά βενζινάδικα της Shell
vamvakoolas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Στις 29/3/2020 στις 1:47 ΜΜ, tutuyo είπε έχω δει ΑΠ επί της Κλεισθένους, που αλλάζει ιδιοκτήτες σαν τα πουκάμισα (μάλλον λόγω προστίμων) αλλά βλέπω και άλλα ΑΠ με αδιάλειπτη λειτουργία μη ξεχνας το αλλο στην αναπαυσεως γωνια.... Παντως εγω βαζω τελευταια avin απο εταιρικο/ΚΟΝΚΑΤ ειτε σε αυτο στο ΚΑΤ ειτε μεταμορφωση, αποτι βλεπω απο το κινητηρα μια χαρα καυσιμο 1
stefan123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Στο κατ η avin έχει κορυφαία καύσιμα....Καρατσεκαρισμενο χρόνια... 1
Candela Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stefan123 είπε Στο κατ η avin έχει κορυφαία καύσιμα....Καρατσεκαρισμενο χρόνια... Γενικά η AVIN στα εταιρικά της τα πρατήρια έχει πολύ καλούς υπαλλήλους που σου κάνουν κλικ, τουλάχιστον στην περιοχή μου.Είναι σοβαροί και ευγενικοί.Και δεν έχω κανένα πρόβλημα όσες φορές έχω βάλει βενζίνη από εταιρικό πρατήριο AVIN, τα καύσιμα ήταν πολύ καλής ποιότητας Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από Candela 1
Krepalidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Α.Π. σημαίνει Άνευ Προφυλακτικού. Δεν είναι αυτονόητο ότι θα κολλησεις κουσούρι και θα τρέχεις για την επιλογή σου, ιδίως αν την βάζεις πάντα στην ίδια (εταιρεία την βενζίνη). Αν πας συνέχεια στην ίδια υπάρχει μια μικρή εμπιστοσύνη αλλά πάντα θα είσαι με την αμφιβολία απιστίας. Καλύτερη λύση τα εταιρικά των μεγάλων εταιρειών ή πρατήρια ανεξαρτήτου ετικέτας που ξέρεις επί χρόνια τον ιδιοκτήτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα