Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι γνώμη έχετε για αυτά τα πρατήρια;

οι μειωμένες τιμές είναι πραγματικά μεγάλο δέλεαρ, σήμερα πχ  ειδα απλή αμόλυβδη 1,277 σε κεντρικό σημείο στο Μαρούσι

από τα ίδια διυλιστήρια δεν ψωνίζουν και αυτοί;

Δημοσ.

Και εδώ μια silk έδω στην περιοχή μου την έχει περίπου τόσο αλλα χιλιόμετρα δεν βγάζει...προτιμώ μια bp με 1,36 που βάζει την σωστή ποσότητα.. 

• Like 1
Δημοσ.

συνηθως ειναι πρατηρια που εχουν κανει κουτσουκελες και πλεον κανεις δεν θελει απο τις εταιρειες να τους εχουν στο δικτυο τους καθως εχουν στιγματιστει εξ αιτιας καποιας παρανομιας  οποτε το γυριζουν σε ανεξαρτητο. Διασταυρωσε το με τις λιστες του υπουργειου να δεις αμα υπαρχει κατεγραμμενο τιποτα για το συγκεκριμενο που πας.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα.

Όταν κάποιος πουλάει φτηνά γνωρίζει ότι "προκαλεί" να τον ελέγξουν. Δεν θα ρίσκαρε να βγει σκάρτος.

Οι κλέφτες "κρύβονται" στο Μ.Ο τιμής.

• Like 2
Δημοσ.

έχω δει ΑΠ επί της Κλεισθένους, που αλλάζει ιδιοκτήτες σαν τα πουκάμισα (μάλλον λόγω προστίμων) αλλά βλέπω και άλλα ΑΠ με αδιάλειπτη λειτουργία

Δημοσ.

Εγώ ξέρω πόσο κρατάει ένα 20λιτρο που βαζω για χρόνια κάνοντας συγκεκριμένες διαδρομές και σημειώνοντας τα χιλιόμετρα.. Σε φτηνά πρατήρια έβγαζα πάντα μα πάντα 

αισθητα λιγοτερα χιλιομετρα,αν και θα επρεπε να συμβαίνει το αντιθετο..Τωρα για ποιοτητα δεν γνωριζω...

Δημοσ.
Στις 29/3/2020 στις 12:37 ΜΜ, stefan123 είπε

Και εδώ μια silk έδω στην περιοχή μου την έχει περίπου τόσο αλλα χιλιόμετρα δεν βγάζει...προτιμώ μια bp με 1,36 που βάζει την σωστή ποσότητα.. 

στο περιστερι που δουλευω εχει επισης μια σιλκ με τιμη 1.17 (την Παρασκευη εστω,σημερα δεν ειδα)  :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/3/2020 στις 12:15 ΜΜ, tutuyo είπε

τι γνώμη έχετε για αυτά τα πρατήρια;

οι μειωμένες τιμές είναι πραγματικά μεγάλο δέλεαρ, σήμερα πχ  ειδα απλή αμόλυβδη 1,277 σε κεντρικό σημείο στο Μαρούσι

από τα ίδια διυλιστήρια δεν ψωνίζουν και αυτοί;

Αυτο που κανω εγω ειναι να βαζω βενζινη απο εταιρικα που βρισκονται κοντα σε Α.Π. γιατι εχουν χαμηλοτερη τιμη για να χτυπησουν το Α.Π.

Επεξ/σία από dimos15
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimos15 είπε

Αυτο που κανω εγω ειναι να βαζω βενζινη απο εταιρικα που βρισκονται κοντα σε Α.Π. γιατι εχουν χαμηλοτερη τιμη για να χτυπησουν το Α.Π.

Εγω στα εταιρικα μονο γτ με κλεβουν λιγότερο,  διαδωστε11!¡¡

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά, η χώρα του παραλόγου. Έχουμε ανάγει σε επιστήμη τη διαδικασία επιλογής πρατηρίου, και όχι άδικα βέβαια..

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

ισχυει και στο εξωτερικο: υπαρχουν εταιριες κολοσσοι τυπου texaco/shell/total κοκ και υπαρχουν και μικρες τοπικες αλυσιδες...

Υπαρχει σιγουρα διαφορα στη τιμη αλλα εγω αυτο που εκτιμω (και ευτηχως και η πλειοψηφια) που στις τοπικες αλυσιδες ΔΕ χρεωνουν για αερα στα λαστιχα ή για λιγο νερο και ας μην εχουν μαγαζια με φαι ή διαφορες αλλες #@ιες

Δημοσ.

Η εμπειρία μου απο άλλες χώρες που έχω οδηγήσει, και ειδικά στη Νορβηγία:

Ρώτησα ένα Νορβηγό συνάδελφο "που να βάλω καύσιμα;;; Έχεις κάπου κάπου να μου προτείνεις;" Έπρεπε να βλέπατε το βλέμμα απορίας στο πρόσωπό του μόλις του έκανα αυτή την ερώτηση. Και μου απάντησε: "όπου είναι κοντύτερα/φθηνότερα"

Θα πέρασε τελείως ηλίθια ή άστοχη την ερώτησή μου αλλά άντε τώρα να του εξηγήσεις ότι εκεί είναι Νορβηγία και όχι Βαλκάνια.

Μην τα πολυλογώ απλά είπα ευχαριστώ και πήγα σε όποιο τυχαίο πρατήριο βρήκα.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, charilaos είπε

Η εμπειρία μου απο άλλες χώρες που έχω οδηγήσει, και ειδικά στη Νορβηγία:

Ρώτησα ένα Νορβηγό συνάδελφο "που να βάλω καύσιμα;;; Έχεις κάπου κάπου να μου προτείνεις;" Έπρεπε να βλέπατε το βλέμμα απορίας στο πρόσωπό του μόλις του έκανα αυτή την ερώτηση. Και μου απάντησε: "όπου είναι κοντύτερα/φθηνότερα"

Θα πέρασε τελείως ηλίθια ή άστοχη την ερώτησή μου αλλά άντε τώρα να του εξηγήσεις ότι εκεί είναι Νορβηγία και όχι Βαλκάνια.

Μην τα πολυλογώ απλά είπα ευχαριστώ και πήγα σε όποιο τυχαίο πρατήριο βρήκα.

Φαντάζομαι η ερώτηση αυτή στην Νορβηγία θα είναι αντίστοιχη με το να ρωτήσεις στην Ελλάδα ποιός πουλάει καλύτερο ρεύμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/3/2020 στις 2:14 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Aπλά δεν πληρώνουν την ομπρέλα της εταιρίας και μπορούν να αγοράζουν απο όποια εταιρία θέλουν που θα είναι πιο φτηνή.

μια ειναι η βενζινη παιδια ολοι απο το ιδιο διυλιστήριο(2 αθηνα 1 θεσ,κη) απο ιδια δεξαμενη βαση ron γεμιζουν

το αν θα πειραξει αντλια ή προσμιξη π.χ. 98 με 95 οκτανια ή diesel με diesel κινησης κτλ ειναι αλλη ιστορια

http://oil.gge.gov.gr/

το να εισαι σε δικτυο π.χ. shell bp aegean κτλ. ειχες δυνατοτητα leasing καποιων πραγματων στο πρατηριο ..

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...