Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα.. μια ερωτηση επειδη δεν το πολυκατεχω..

Στο σπιτι εχω  γραμμη vdsl 50mbps της forthnet/nova.. για 2-3 χρονια εχω το κλασικο zte ρουτερακι που διναν μαζι. τον τελευταιο μηνα εχει αρχισει και μου κανει τσαλιμακια. ενω ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα, ουτε αποσυνδεσεις ουτε τιποτα, τωρα εχω και αποσυνδεσεις, και μεγαλο σκαμπανεβασμα στην ταχυτητα του ιντερνετ.. παρατηρησα  επησεις οτι το ρουτερακι εχει αρχισει να ζεστενεται αρκετα περισσοτερο απο πριν..   σκεφτομαι λοιπον να παρω ενα καινουριο ασυρματο ρουτερακι.

Και ερωτω,  καθως λογω κορονοιου το budget ειναι πολυ περιορισμενο , τι να παρω? με 30-40ε μαξ μπορω να βρω κατι αξιολογο και αξιοπιστο?  

πχ ενα υποψηφιο ειναι το TP-LINK TD-W9970 απο το eshop με δωρεαν μεταφορικα στα 34.90 ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tsakalos! είπε

Καλημερα στην παρεα.. μια ερωτηση επειδη δεν το πολυκατεχω..

Στο σπιτι εχω  γραμμη vdsl 50mbps της forthnet/nova.. για 2-3 χρονια εχω το κλασικο zte ρουτερακι που διναν μαζι. τον τελευταιο μηνα εχει αρχισει και μου κανει τσαλιμακια. ενω ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα, ουτε αποσυνδεσεις ουτε τιποτα, τωρα εχω και αποσυνδεσεις, και μεγαλο σκαμπανεβασμα στην ταχυτητα του ιντερνετ.. παρατηρησα  επησεις οτι το ρουτερακι εχει αρχισει να ζεστενεται αρκετα περισσοτερο απο πριν..   σκεφτομαι λοιπον να παρω ενα καινουριο ασυρματο ρουτερακι.

Και ερωτω,  καθως λογω κορονοιου το budget ειναι πολυ περιορισμενο , τι να παρω? με 30-40ε μαξ μπορω να βρω κατι αξιολογο και αξιοπιστο?  

πχ ενα υποψηφιο ειναι το TP-LINK TD-W9970 απο το eshop με δωρεαν μεταφορικα στα 34.90 ... 

Το συγκεκριμένο ρούτερ που θες, το δίνει και η Nova.

Πολύ καλό ρούτερ.

Πάρτους τηλ και ρώτησε τους μηπως μπορέσουν να σου στείλουν με 20 ευρώ χρέωση :)

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ.
2 hours ago, HateMe said:

Το συγκεκριμένο ρούτερ που θες, το δίνει και η Nova.

Πολύ καλό ρούτερ.

Πάρτους τηλ και ρώτησε τους μηπως μπορέσουν να σου στείλουν με 20 ευρώ χρέωση :)

το λεω τυπικα οτι ειναι μια χαρα ρουτερ αλλα δεν  ειναι dual band.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, poulinos είπε

το λεω τυπικα οτι ειναι μια χαρα ρουτερ αλλα δεν  ειναι dual band.

Ναι το ειδα.. 

εστειλα mail στην nova, να δω τι θα μου πουν... 

καποια αλλη προταση;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tsakalos! είπε

Ναι το ειδα.. 

καποια αλλη προταση;

Πάρε στο 13731 που είναι χωρίς χρέωση απ όπου κ αν καλέσεις, και ζήτα τους απλα να σου ταχυδρομήσουν το συγκεκριμένο ρούτερ (1-3 εργάσιμες) αφού πρώτα ρωτήσεις αν υπάρχει διαθεσιμότητα για το συγκεκριμένο, και αφού τους πεις πως θες ΜΟΝΟ αυτό.

Δημοσ.
On 29/03/2020 at 16:02, Tsakalos! said:

Ναι το ειδα.. 

καποια αλλη προταση;

υπαρχουν διαφορα tp -link που ειναι dual band.archer vr400. παραπανω απο το budget που λες αλλα ειναι dual band.

εκτος αν πας σε vdsl vlu και σου δωσουν δωρο αυτοι καποιο λογω οτι γυρνας σε voip

λογικα μπορεις να το αγορασεις απο την forthnet.δεν ξερω τιμη.για την ωρα οταν το βαλεις πισω θα πρεπει να το σεταρεις manually.δεν κανει αυτοματα config. ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ.και εχει βγει και ενα πιο νεο firmware απο αυτο που εχει πανω.ευκολο στην χρηση βεβαια.

ενα wizard Τρεχεις απλα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λεπον... μετα απο μερες παρελαβα σημερα ρουτρερακι απο την Nova.. Πολυ ταλαιπωρια...

Πηγα στο καταστημα nova στην Σαμο, τους λεω οτι εχω προβλημα με το ρουτερ. και οτι εχω αμεσα αναγκη για ρουτερ. τα παιδια μου λενε οτι δεν εχουν διαθεσιμο ετοιμοπαραδοτο ρουτερ λογω κορονοιου και πρεπει να μου στειλουν απο τα κεντρικα. Για να με εξηπηρετησουν μου εδωσαν δανεικο ενα zte ιδιο με αυτο που ειχα, αλλα με παρακαλεσαν σε 2-3 μερες να το παω πισω γιατι το εχουν για δοκιμες.  Τους λεω, δεν θελω να μου στειλουν καποιο απλο ρουτερ , θελω κατι καλυτερο σα το  TP-LINK TD-W9970 μου λενε οτι το σημειωσαν σαν remark και θα με παρουν τηλ απο Αθηνα για τις λεπτομερειες...(μολις εβαλα πανω το δανεικο zte, αμεσως ουτε κολημα ουτε σκαμπανεβασμα ταχυτητας, αρα οντως το ρουτερ μου τα χει παιξει)..

Την επομενη μερα ουτε τηλ ουτε τιποτα.. την μεθεπομενη ειπα να παρω εγω... 5 τηλεφωνηματα, απο 15 λεπτα αναμονη εκαστο..  δεν το σηκωνε κανενας και στο τελος επεφτε η γραμμη... 

με τα χιλια ζορια, πιανω γραμμη.. μιλαω σε ενα παληκαρι, του λεω περιμενω τηλ για συνενοηση για ρουτερ. μπαινει στο συστημα, να μου λεει, το βλεπω. του λεω δεν θελω να μου στειλετε κατι τις πλακας, εχω στησει δυκτιο στο σπιτι και θελω καλο ρουτερ, και φυσικα θα το πληρωσω. ηταν εμφανως εκνευρισμενος (δεν ξερω με ποιον και γιατι) αρχησε να μου λεει κατι αρλουμπες λες και εβαλε κασετα να παιζει.. οτι θα ερθει το συστηνομενο απο την εταιρια ρουτερ κτλ. του ξανα λεω, ΔΕΝ θελω κατι απλο, θελω κατι καλο, μπορειτε να μου πειτε τι επιλογες εχω για ρουτερ και τιμες? Το χαβα του αυτος... αρχησα να εκνευριζομαι και γω, και λεω οκ στειλτε το το ρημαδι να τελειωνουμε...

Καααααι ερχομαστε στο σημερα... 20 αντικαταβολη, ενα Technicolor TG788 V3.. που απο οτι διαβαζω τρυγυρω ειναι σκετη μπακατελα..  και ερωτω, αμα τους παρω τηλ και χεστουμε ποιος θα φταιει?

Τελοσπαντων , δε θα το κανω θεμα, εφοσον τουλαχιστον επιτελους εχω σταθερο ιντερνετ μετα απο καιρο... μολις περασει αυτη η ιστορια με τον κορονοιο, θα δω να παρω ενα καλο aftermarket ρουτερακι , να στησω και το gigabit δυκτιακι που σκεφτομαι , και θα χω το technicolor καβατζα για περιπτωση αναγκης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...