kostasgiakas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Καλημέρα , εδώ και περίπου 2 βδομάδες το κινητό μου ( iPhone 7 32gb ***modelA1660***) έχει βγάλει το εξής θεμα . Δεν με αφήνει να ανοίξω δεδομένα και να πάρω ή να με πάρουν κλήσεις. ( δεν αναγνωρίζει καμία σιμ ) . Βρήκα αυτό το ποστ της APPLE απο την Αμερική .https://support.apple.com/iphone-7-no-service Να προσθέσω πως το κινήτο ήταν δώρο πρίν απο 2,5 χρόνια ( Δεκέμβρη του 17 μου το είχε φέρει ο πατέρας μου) τότε όμως δεν γνώριζα ότι ήταν απο ελαττωματική παρτίδα των μοντέλων modelA1660 απο Αμερικη και το πρόβλημα το έβγαλε τώρα πρίν 2 βδαμάδες . Μίλησα με istorm και με την υποστήριξη της apple στην Ελλάδα και το μόνο που μου είπαν είναι πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάω σε κάποιο επίσημο κατάστημα apple ή απο εκεί που το πήρα ( Αμερική ) για να γίνει η αντικατάσταση. Αυτό πλέον δεν γίνεται γιατί δεν έχω κάποιον στο εξωτερικό ( ο πατέρας μου έχει γυρίσει Ελλάδα ) και ούτε γίνεται να παω Αμερική . Επομένως έχω μείνει με μια ελαττωματική συσκευή που δεν ευθύνομαι εγώ για το πρόβλημα της και τις ελληνικές αντιπροσωπίες να μου λένε να πάω στην Αμερική και πως εκείνοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
kostasgiakas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Απλα εκανα το ποστ μηπως εχει κανενας αλλος το ιδιο θεμα να δω τι μπορω να κανω.
kostasgiakas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 ποσο περιπου μπορω να το δωσω στο marketplace facebook ή εδω. ( μπαταρια ειναι 60% ) οθονη και πισω πλατη ειναι σαν αθικτο! μονο η μπαταρια εχει το θεμα και το προβλημα που αναφερω πανω!
turbat0s Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, kostasgiakas είπε μονο η μπαταρια εχει το θεμα και το προβλημα που αναφερω πανω! Άρα είναι ένα τηλέφωνο: -που δεν μπορεί να κάνει κλήσεις -δεν μπαίνει στο ίντερνετ -θέλει συνέχεια πρίζα
kostasgiakas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Nαι εγω για ανταλλακτικα σκεφτομαι να το πουλησω οχι ως λειτουργικο κινητο. Γι αυτο επειδη δεν ξερω ποσο περιπου παει η τιμη ρωτησα.
Dinos1973 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 37 λεπτά πριν, kostasgiakas είπε Nαι εγω για ανταλλακτικα σκεφτομαι να το πουλησω οχι ως λειτουργικο κινητο. Γι αυτο επειδη δεν ξερω ποσο περιπου παει η τιμη ρωτησα. Τα λειτουργικά 7αρια πωλούνται γύρω στα 180€, με δυσκολία θα δώσεις ένα προβληματικό στα 50€.
kostasgiakas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Καλησπερα , το κινητο ειναι ελλατωματικο αρα δεν ειμαι σιγουρος αν επισκευάζεται. Επισης απο το youtube πως μπορω να στειλω μηνυμα;
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 38 λεπτά πριν, kostasgiakas είπε Καλησπερα , το κινητο ειναι ελλατωματικο αρα δεν ειμαι σιγουρος αν επισκευάζεται. Επισης απο το youtube πως μπορω να στειλω μηνυμα; εεε;;; Ti σχέση εχει το YouTube?
enlightened Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά με 50€ πάντως γιατί έχω ένα επαγγελματικό ταξίδι τον Ιούνιο στο εξωτερικό οπότε θα μπορέσω να το αντικαταστήσω στο Apple Store
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα