Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας. Έχω κολλήσει. Θέλω βοήθεια. Θέλω να κάνω μια εργασία.

Έχω μια φωτό και θέλω να την χρησιμοποιησω για πίσω φόντο σε κάθε σελίδα σε όλες τις σελίδες τις εργασίας μου. Δηλαδή πίσω στο άσπρο χρωμα κάθε σελιδας να βάλω αυτην την εικόνα που έχω και πάνω εκεί να αρχίζω να  βάλω και το κείμενό μου.. 

Γίνεται αυτό παιδιά? Και πως ?

Δημοσ.

Τρόπος Α: Διάταξη σελίδας > Υδατογράφημα > Προσαρμοσμένο υδατογράφημα > Υδατογράφημα εικόνας > Επιλογή εικόνας... (επιλέγεις την εικόνα που θέλεις) > ΟΚ.

Τρόπος Β: > Εισαγωγή > Κεφαλίδα > Επεξεργασία κεφαλίδας > Εισαγωγή > Εικόνα (επιλέγεις την εικόνα που θέλεις) > κλικ στην εικόνα > Μορφοποίηση > Αναδίπλωση κειμένου > Πίσω από το κείμενο > (αλλάζεις τις διαστάσεις της αν θέλεις και την τοποθετείς όπως σε βολεύει στη σελίδα) > Σχεδίαση > Κλείσιμο κεφαλίδων και υποσέλιδων.

Παρατηρήσεις: Στον τρόπο Β μπορείς αντί για Κεφαλίδα να κάνεις την ίδια διαδικασία με το Υποσέλιδο.
Επίσης, ίσως χρειαστεί να επεξεργαστείς την εικόνα (ξεθώριασμα) προτού την εισαγάγεις στο έγγραφο.

Αυτά στο Word 2010.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, accipio είπε

Τρόπος Α: Διάταξη σελίδας > Υδατογράφημα > Προσαρμοσμένο υδατογράφημα > Υδατογράφημα εικόνας > Επιλογή εικόνας... (επιλέγεις την εικόνα που θέλεις) > ΟΚ.

Τρόπος Β: > Εισαγωγή > Κεφαλίδα > Επεξεργασία κεφαλίδας > Εισαγωγή > Εικόνα (επιλέγεις την εικόνα που θέλεις) > κλικ στην εικόνα > Μορφοποίηση > Αναδίπλωση κειμένου > Πίσω από το κείμενο > (αλλάζεις τις διαστάσεις της αν θέλεις και την τοποθετείς όπως σε βολεύει στη σελίδα) > Σχεδίαση > Κλείσιμο κεφαλίδων και υποσέλιδων.

Παρατηρήσεις: Στον τρόπο Β μπορείς αντί για Κεφαλίδα να κάνεις την ίδια διαδικασία με το Υποσέλιδο.
Επίσης, ίσως χρειαστεί να επεξεργαστείς την εικόνα (ξεθώριασμα) προτού την εισαγάγεις στο έγγραφο.

Αυτά στο Word 2010.

Ευχαριστώ πολύ φίλε. Να είσαι καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...