Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eyw είπε

στον αγύριστο το φίδι 365.
Υπάρχουν OpenOffice, LibreOffice και άλλα πολλά.

Το Libre μάλιστα έχει και ελληνικη ορθογραφια καθως πληκτρολογεις (υπογραμμιζει με κοκκινο το λαθος)..

• Like 3
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευτυχώς δεν έπιασε ακόμα το bug τη χρήση AnyDesk για απομακρυσμένη εργασία. Ελπίζω να μην εξαπλώνεται σαν κορωνοιος 😛

Δημοσ.

Σκέτο ρεζίλι αυτή η εταιρία. 

ΠΈΝΤΕ ΟΛΌΚΛΗΡΑ ΧΡΌΝΙΑ και το λειτουργικό ακόμα χάλι μαύρο. 

Τους νοιάζει μόνο να αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο το design language για να γίνεται περισσότερο αχταρμάς...

• Like 11
Δημοσ.
2 ώρες πριν, shadowlike είπε

Εγώ πάλι με mac book pro του 2009 δουλεύω τις τελευταίες 2 εβδομάδες απο το σπίτι απροβλημάτιστα. Μετα μας φταίει η apple... :P 

Έχετε και εσείς τα ψυχολογικά σας...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παντως δεν ειχα ποτε προβληματα με το λειτουργικο...

καμια φορα , πολυ παλια, κολλουσε το ολο σκηνικο..αλλα μιλαμε για πολυ παλια που μπορει και το μηχανημα να μην ηταν και το καταλληλο.

σημερα, στο μικρο μου ταπεινο acer a315-51-388s με τον ακομα πιο ταπεινο i3 , καρτα οτι ειχε το καταστημα, 8 gb ram και εναν intenso ssd των 30 ευρω ..ολα μια χαρα...

δεν νιωθω οτι με ζοριζει το θεμα...

τωρα τι προβληματα εχουνε καποιοι δεν τα γνωριζω , μπορει να ειναι οντως σημαντικα...

εξαλλου τα σοβαρα πραγματα τα κανω με ενα puppy linux ...ολο φορτωμενο στην ram  και τελος...🤣

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως δουλεύουν όλα μια χαρά ούτε bag ούτε τίποτα update κανονικά ... 

Untitled-1.jpg

Επεξ/σία από alikara
  • Like 1
Δημοσ.

Οκ... κάναμε θέμα ένα bug που ανακαλύφθηκε επειδή, λόγω καραντίνας, στρεσάρεται το συστημα στο 100%... τα υπόλοιπα περί απαξίωσης των win10 το βλέπω περισσότερο ως "η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" από όλους τους αγανακτισμένους φίλους των 10αριων...

Δημοσ.

Εγώ πάντως που είμαι 3η ή 4η βδομάδα, έχω χάσει και τις μέρες, από vpn με δεκαριά δεν έχω αντιμετώπιση κάποιο θέμα.

Από αύριο θα το δουλέψω και σε 7αρια να δω και εκεί το γίνεται, αλλά μέχρι τώρα πάει καλά, μην το ματιασω.

Δημοσ.

Μικρό το κακό. Η Ms εχει αποδείξει οτι μπορεί πολύ χειρότερα. Κάρτες δικτύου βγαίνουν άχρηστες, χάνουμε αρχεια, αλλάζει ρυθμίσεις, σε κλειδωνει απέξω, blue screen, boot fails... Εχει και πιο χαμηλά για αυτη τη ντροπή των λειτουργικών.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, bromiaris είπε

Έχετε και εσείς τα ψυχολογικά σας...

όταν λες εσείς αναφέρεσαι σε ένα χρήστη windows10 , linux και macos. Τα 2 τελευταία τα χρησιμοποιώ επαγγελματικά το 1ο για παιχνίδια μόνο. Όποτε ναι έχω τα ψυχολογικά μου όταν είναι να κάνω δουλειά σοβαρή στα windows 😁

Επεξ/σία από shadowlike
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ έχω για δεύτερο λαπτοπ ενα windows και όλο θέλει αναβάθμιση. Το άκουγα  σαν γκρίνια, αλλά τι. είναι αυτό, σε λίγο θα το πάνε κάθε μέρα. Ενώ τα macos πολύ πιο σπάνια θέλουν αναβάθμιση και δεν. έχω νιώσει ποτέ τον "φοβο" οτι θα εχει ελαττώματα. Εδώ όλο για bugs ακούω.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lactate είπε

Ρε παιδιά εγώ έχω για δεύτερο λαπτοπ ενα windows και όλο θέλει αναβάθμιση. Το άκουγα  σαν γκρίνια, αλλά τι. είναι αυτό, σε λίγο θα το πάνε κάθε μέρα. Ενώ τα macos πολύ πιο σπάνια θέλουν αναβάθμιση και δεν. έχω νιώσει ποτέ τον "φοβο" οτι θα εχει ελαττώματα. Εδώ όλο για bugs ακούω.

Δε θα εχεις πρόβλημα αν το μηχάνημα είναι κάποιο σύγχρονο. 

Οι μισοί που έχουν "πρόβλημα" έχουν βάλει το free software που θα τους καθαρίσει τη registry και το μηχάνημα θα πάει σφαίρα και οι άλλοι μισοί έχουν αλλάξει τα inf  για να βάλουν drivers σε σπασμένα 10αρια...

Οι τρολ του λίνουξ συνήθως γράφουν από android ψάχνοντας drivers για το laptop.

Ούτε κατάλαβαν τι είναι το bug...

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα... Ιδιάζουσες περιπτώσεις η νοοτροπία χρηστών. Ευτυχώς δεν είναι πολλοί αυτοί. 

Καλή τύχη παιδιά και περαστικά. 

37 λεπτά πριν, lactate είπε

Πούλα το.δευτερο και κράτα το πρώτο. Μην ψάχνεις...

52 λεπτά πριν, shadowlike είπε

όταν λες εσείς αναφέρεσαι σε ένα χρήστη windows10 , linux και macos. Τα 2 τελευταίτα τα χρησιμοποιώ επαγγελματικά το 1ο για παιχνίδια μόνο. Όποτε ναι έχω τα ψυχολογικά μου όταν είναι να κάνω δουλειά σοβαρή στα windows 😁

"Δουλειά"... Και σοβαρή κιόλας. 

2 ώρες πριν, panossar95 είπε

Εγώ πάντως που είμαι 3η ή 4η βδομάδα, έχω χάσει και τις μέρες, από vpn με δεκαριά δεν έχω αντιμετώπιση κάποιο θέμα.

Από αύριο θα το δουλέψω και σε 7αρια να δω και εκεί το γίνεται, αλλά μέχρι τώρα πάει καλά, μην το ματιασω.

Δεν υπάρχει μάτι φίλε μου. Βλακεία και ασχετοσυνη υπάρχει μόνο. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Πούλα το.δευτερο και κράτα το πρώτο. Μην ψάχνεις...

Το έχω βασικά για να εκτυπώνω (το mac δεν παίρνει usb-2 μόνο usb-c) και κάτι βλακείες μετά με τους drivers οπότε όοοοταν εκτυπώνω το χρηησιμοποιών. Ήταν μακράν η χειρότερη εμπειρία με υπολογιστή στη ζωή μου. Ειδοποιήσεις επί ειδοποιήσεων, ότι antivirus έχουν λήξει κάτι ενημέρωσεις που ερχόντουσαν μόνες τους, ήθελες να κλείσεις το pc και δεν έλεγε να κλείσει. Ενώ τα mac (λίγο off-topic) ξέρεις πάντα τι είναι, είτε σαρέσει είτε όχι, είναι αυτό που περιμένεις δεν ψ'αχνεις αν έχει αλουμίνιο ή πλαστικό, ε΄χει 3-4 μοντέλα και το hardware-software είναι αλληλένδετα. τεσπα πολυ ασχοληθηκαμε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...