Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasSTi είπε

Δε με κατάλαβες, στο macos αναφέρομαι. Το έχω υπογραμμίσει στην παράθεση.

A συγγνώμη. Ε τότε δοκίμασε linux. Εκτός αν χρησιμοποιείς autocad ή photoshop (που υπάρχουν βέβαια εναλλακτικές) που τότε είσαι με δεμένα τα χέρια.

Για δουλείες γραφείου με word, internet, mail, προγραμματισμό ή ακόμα και φωτογραφία/εικόνα/video το linux σε καλύπτει 100%.

• Like 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, rhtoras είπε

A συγγνώμη. Ε τότε δοκίμασε linux. Εκτός αν χρησιμοποιείς autocad ή photoshop (που υπάρχουν βέβαια εναλλακτικές) που τότε είσαι με δεμένα τα χέρια.

Για δουλείες γραφείου με word, internet, mail, προγραμματισμό ή ακόμα και φωτογραφία/εικόνα/video το linux σε καλύπτει 100%.

Photoshop, Illustrator, Corel και βάλε 😉

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasSTi είπε

Τότε είσαι στην εξαίρεση και θα έλεγα: υπομονή.

Ευκαιρία πάντως για όσους έχουν χρόνου να δούν gimp, inkscape και άλλες εφαρμογές.

Μακάρι να έρθουν στο linux και οι εφαρμογές που έχεις. Όλα θα είναι καλύτερα για όλους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ώραια Windows 10... 

Δεν φτάνει που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια στο να πρίζουν παγκοσμίως το να βάλουμε ντε και καλά Windows 10 αλλά τα προβλήματα και τα bug εξακολουθούν να υπάρχουν !!!

Επεξ/σία από KnightRider
  • Like 8
Δημοσ.
1 hour ago, trib said:

...Ένα νέο bug προέκυψε στα Windows 10 που επηρεάζει τη σύνδεση με το Internet σε κάποιους χρήστες ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν επιτρέπει σε εφαρμογές όπως τα Office 365 να χρησιμοποιήσουν υπηρεσίες δικτύου. ...

στον αγύριστο το φίδι 365.
Υπάρχουν OpenOffice, LibreOffice και άλλα πολλά.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πρόβλημα συμβαίνει σε αυτούς που έχουν proxy και VPN , αλλα δε βαριέσαι οι:

ΉαπόCovidήαπόWindowsθαπεθάνουμε έκαναν την εμφάνισή τους. 

Βάλτε τα λίνουξ και τα οπενοφις και πλύνετε τα χέρια σας μετά από χρήση win10 με dettol Και δε θα πάθετε τίποτα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πολύ μεγάλο μέρος των χρηστών το OpenOffice θα τους καλύψει. Αλλά... Υπάρχει κάτι σε linux αντίστοιχο του onenote; Να υποστηρίζει digital pen wacom;;; Γιατί εμείς οι εκπαιδευτικοί (αρκετοί από εμάς τουλάχιστον, ειδικά των θετικών επιστημών) αυτές τις μέρες με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση χρησιμοποιούμε και γραφίδα σε εφαρμογές σαν το onenote, το Microsoft whiteboard κλπ.  για να γράφουμε και να διαμοιράζουμε την οθόνη μετά στους μαθητές. Εμένα με έχει βολεψει υπερβολικά το surface go όχι μόνο για να κάνω μάθημα αλλά και για να γράφω τα φυλλάδια μου με το pen στο nebo (εξαιρετικό handwriting recognition και math) το οποίο κάνει μετά αυτόματα extract σε docx...και προχτές μάλιστα παρήγγειλα και wacom tablet για το desktop... Το linux έχει υποστήριξη σε τέτοια πράγματα; Έχει προγράμματα αντίστοιχα; Δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2
Δημοσ.

Ευτηχως έληξαν τα Windows 7, και έβαλα Windows 7, γιατι δεν θα βγουν άλλες ενημερώσεις για Windows 7.

Αχχχχχχχχ  ωραία!

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τόσο κλάμα για τα Windows 10 δεν το καταλαβαίνω - εμένα μου φαίνεται η καλύτερη έκδοση που έχει βγάλει η MS.  Απλα έσπασε το release cycle της νέας έκδοσης κάθε X χρόνια και βάζει καινούρια features στο ίδιο base. Λογικό είναι να υπάρχουν κάποια bugs εδώ και εκεί.

Δημοσ.

μας τα χουν κάνει τσουρέκια τα ζωα κάθε αναβάθμιση και πρόβλημα, μετά από 2 χρόνια δούλεψε το bluetooth της μητρικης μου στο ενδιαμεσο αναγκαστικα να δωσω 30 ευρω για να παρω 2 ανταπτορες να κανω τη δουλεια μου

στραβάδια βαρέθηκα να κάνω τον beta tester

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, chncynic είπε

Τόσο κλάμα για τα Windows 10 δεν το καταλαβαίνω - εμένα μου φαίνεται η καλύτερη έκδοση που έχει βγάλει η MS.  Απλα έσπασε το release cycle της νέας έκδοσης κάθε X χρόνια και βάζει καινούρια features στο ίδιο base. Λογικό είναι να υπάρχουν κάποια bugs εδώ και εκεί.

προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά ακούω συνέχεια για προβλήματα και νοιώθω σαν να έχω  vw μετά το 2003 και να μην καίει λάδια και σε όποιον πω ότι δουλεύουν κανονικά σε μένα να με κοιτάει με μισό μάτι :D 

1 ώρα πριν, kostasSTi είπε

Photoshop, 3ds max(vray) , inventor,autocad,premier,sketchup είναι η βασική μου γκάμα που δουλεύω συν κατα περίσταση κανένα after effects κλπ

για σχεδόν όλα υπάρχουν αντικαταστάτες όπως gimp,blender,free cad,openshot αλλά κάτσε μάθε όλα αυτά τα προγράμματα εξ αρχής + την ασυμβατότητα με τους έξω κύκλους + ότι θα χάσεις δυνατότητες που είχες πριν ακόμα και σε βάθος χρόνου.

η learning curve μου ξεκινάει πριν 6 χρόνια περίπου σε κάποια απο αυτά τα προγράμματα δηλαδή είναι απλά ασύμφορο , θα πάω φυλακή άμα κάτσω να τα ξαναμάθω σε εναλλακτικές εκδόσεις.

εδώ οι χρήστες MAC άμα τους πεις γύρνα windows παθαίνουν υστερία που και πάλι όλα τα προγράμματα που είχαν θα έχουν και στα windows.

καλό το Linux αλλά σε κάποιους τομείς απλά είναι αδύνατον να καθιερωθεί 

Επεξ/σία από georgepppo
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...