vision Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Exo to A7V333 kai ena Athlon 2000XP+ATI9000. To cooler einai kapoio volcano poy einai pragmatika volcano. Thoribos apisteytos. Ti mporo na balo gia kati pio isixo me idia apodosi? Kserei kaneis? exei dokimasei kanis?
Vazelos13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 File mou i lisi sto provlima sou einai GlobalWΙΝ CAK 4-88T.Poli kalo cooler kai athorivo.
lthanasis Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Θα μπορούσες για πραγματικά αθόρυβη ψύξη να βάλεις Zalman
vision Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Kai ta 2 pou proteinete mpainoyn kouti i tha xriasto patentes? Iparxei periptosi na min sinergazetai me to sigkekrimeno motherboard, i telos panton na sinergazetai alla na anebazei thermokrasia?
Vazelos13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Kai ta 2 pou proteinete mpainoyn kouti i tha xriasto patentes?Iparxei periptosi na min sinergazetai me to sigkekrimeno motherboard' date=' i telos panton na sinergazetai alla na anebazei thermokrasia?[/quote'] Den exei sxesi ro M/B file mou.Kai ta dio efarmozoun panw sto socket.Den einai me vides opote den xriazontai patentes.To CAK mporeis na to deis sto link: http://www.checkmate.gr/globalwin/cak4_88t.htm
sotakas Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Thermaltake A1889 Silent Boost mpes kai sto site the thermaltake na deis...:)
laskos Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Nai file silent boost Korifi. Kai apodotiki kai athorivi poli. kai ftini. I mia thermalright kai enan 92mm fan tis silenx. alla i silent boost einai kai pio ftini kai arketa kali. milo ek piras. (exo sto herolchi 2x12 fans silenx 14 db psu silenx ixtrema 14db kai tin silent boost gia amd 21db.) ISIXIAAAAAAAAA
Vazelos13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Thermaltake A1889 Silent Boost mpes kai sto site the thermaltake na deis...:) Den einai kaki lisi alla to CAK einai anotero kata ti gnwmi mou.Apo thorivo mia apo ta idia einai!!!!
billpeppas Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Το GlobalWIN CAK4-88T είναι η καλύτερή σου λύση ( εκτός της ThermalRight SP-94 , αλλά από ότι θυμάμαι αυτό το motherboard που έχεις δεν έχει τρύπες για βίδες , οπότε... ) Χαμηλώνεις και την τάση λειτουργίας του ανεμιστήρα , και είσαι gg.
Jaco Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Το βασικό για αθόρυβη λειτουργία είναι να δέχεται η ψύκτρα fan άνω των 80mm όπως 80 και 90 ή και 120mm... οι ανεμιστήρες αυτοί φυσούν μεγαλύτερο όγκο αέρα σε μεγαλύτερη επιφάνεια και με λιγότερες στροφές, άρα λιγότερο θόρυβο... επίσης σημασία έχει το βάρος (ή ο όγκος) και η αεροδυναμική θερμοαπαγωγής της ψύκτρας, δηλαδή υπάρχουν οι ξύκτρες που λόγο κακού σχεδιασμού σφυρίζουν οι λεπίδες τους ή συντονίζουν λειτουργώντας σαν διαφράγματα σε ορισμένες συχνότητες ανάλογα με τις στροφές του fan και την απόσταση της μιας λεπίδας από την άλλη και το μήκος τους... τεσπά το πράγμα προχωράει πολύ... οι zalman εχουν καλό σχεδιασμό, όπως και η CLK (ή κάπως έτσι λέγεται, δεν θυμάμαι και μου φαίνεται η μοναδική 600+ gr χαλκού) και πέρνουν fans μεγαλύτερα από 80mm... Σημείωση ότι οι 80mm και οι 90mm έχουν πολύ μικρή διαφορά στην ποσότητα αέρα που φυσούν άνα όγκο και οι δεύτερες έχουν μεγαλύτερο κόστος, άρα καλύτερα ένα silencer των 80mm...
Vazelos13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 όπως και η CLK (ή κάπως έτσι λέγεται' date=' δεν θυμάμαι και μου φαίνεται η μοναδική 600+ gr χαλκού) Den eisai makria.Gia.........Mersedes einai alla allo modelo.....SLK :wink: Se genikes grammes etsi opws ta les einai.
Jaco Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 όπως και η CLK (ή κάπως έτσι λέγεται' date=' δεν θυμάμαι και μου φαίνεται η μοναδική 600+ gr χαλκού) Den eisai makria.Gia.........Mersedes einai alla allo modelo.....SLK :wink: χε, χε, χε...!!! Άρα πάλι τους κορόιδεψα... αντί να μου δώσουν ψύκτρα μου έδωσαν mercedes... μόνο με 50 ευρώ...
ata1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Πολύ καλή είναι η Icecube φοβερά αθόρυβη αλλά είναι μόνιμα στος 2500rpm. Δηλαδή αν θέλεις να κάνεις ένα ακραίο overclocking δεν νομίζω να σε βολέψει. Άλλη μια που κοιτάω αυτό το καιρό είναι η Gigabyte 3D, αν και περιμένω λίγο ακόμα να βγει το all copper μοντέλο. Πάντως στις 2000 rpm φαίνεται να είναι στα επίπεδα μιας stock ψύκτρας, φτάνει μέχρι 4000rpm, είναι συμβατή με Athlon64,xp,P4, και είναι και αρκετά φτηνή
vision Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Τελικά αυτό που νομίζω είναι οτι πρεπει να το παω σε ένα μαγαζί και να αρχίζουμε να δοκιμάζουμε και όποιο κάτσει καλύτερα. Δε νομίζετε?
LL_NEO Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 μαγαζιά δηλαδή που θα κάτσουν να σου καρφώνουν ψήχτρες δηλαδή μέχρι να βρεις αυτή που θέλεις; Χλωμό σε κόβω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.