pararlama31 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Καλημέρα σας! Ρωτάω εδώ επειδή δεν έχω πουθενά αλλού να ρωτήσω. Σας παρακαλώ βοηθήστε με, έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Έκανα log in στα eservices.yeka.gr χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του taxisnet. Είμαι εργαζόμενος και όχι εργοδότης, αλλά για κάποιο λόγο που δε κατανοώ περάστηκαν στο σύστημα το ονοματεπώνυμο, το πατρόνυμο και το α.φ.μ μου ως εργοδότη και όχι ως εργαζόμενου. Τίποτα άλλο. Έψαξα επιλογές για διόρθωση ή επεξεργασία και δεν είχε πουθενά παρόλο που δεν είχα αποθηκεύσει απολύτως τίποτα. Υποθέτω πως τα τράβηξε από το taxis τα στοιχεία, παρόλα αυτά, υπάρχει πιθανότητα να έχουν αποθηκευτεί τα στοιχεία; Θα έχω πρόβλημα με την αίτηση για τα 800 ευρώ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
takoulou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, pararlama31 είπε Καλημέρα σας! Ρωτάω εδώ επειδή δεν έχω πουθενά αλλού να ρωτήσω. Σας παρακαλώ βοηθήστε με, έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Έκανα log in στα eservices.yeka.gr χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του taxisnet. Είμαι εργαζόμενος και όχι εργοδότης, αλλά για κάποιο λόγο που δε κατανοώ περάστηκαν στο σύστημα το ονοματεπώνυμο, το πατρόνυμο και το α.φ.μ μου ως εργοδότη και όχι ως εργαζόμενου. Τίποτα άλλο. Έψαξα επιλογές για διόρθωση ή επεξεργασία και δεν είχε πουθενά παρόλο που δεν είχα αποθηκεύσει απολύτως τίποτα. Υποθέτω πως τα τράβηξε από το taxis τα στοιχεία, παρόλα αυτά, υπάρχει πιθανότητα να έχουν αποθηκευτεί τα στοιχεία; Θα έχω πρόβλημα με την αίτηση για τα 800 ευρώ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλημέρα...Θα έπρεπε ο εργοδότης να το κάνει αυτό...Να δώσει τα στοιχεία.... Έκανες λίγο λάθος.. Μήπως βιάστηκες...Τώρα θα πρέπει να βρεις κάποια άκρη.... Στείλε κάποια επιστολη η email....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα