cddim Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Εχετε να προτείνεται κάποιο site για να εμβαθύνω στην γλώσσα μετά απο το μάθημα αυτού του μήνα που συμμετέχω που είναι για την εκμάθηση των βασικών εννοιών της γλώσσας?Ξέρω για το Udemy αλλα πιστεύω δεν αξιζει ακόμα να πληρώσω. Τί λέτε?
k33theod Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δεν ξερω τι εννοεις βασικες εννοιες, πχ περιλαμβανεις το OOP η οχι. Αν οχι πρεπει να το μαθεις, εχει καποιες ιδιαιτεροτητες σε σχεση με αλλες γλωσσες προγραμματισμου. Επισης για μενα στα βασικα ειναι αρκετες βιβλιοθηκες της standar library. Βασικα ολες πρεπει να τις δεις να ξερεις τι υπαρχει. Επισης διαχειριση μεγαλυτερων προγραμματων απο κατι που ειναι 1-2 αρχεια, tests κα. Αν μεσα στα βασικα ειναι κιαυτα που εγραψα ξεκιναςνα γραφεις δικα σου προγραμματα η να συμμετεχεις σε προγραμματα αλλων γιατι στην πραξη μαθαινεις καλυτερα. 1
cddim Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Εγώ παρακολουθώ ένα πρόγραμμα 5 εβδομάδων από ένα πρόγραμμα Erasmus+ σε συνεργασία με ΑΠΘ. Μαθαίνουμε τα βασικά(συναρτήσεις, δομές δεδομένων, διαχείριση αρχείων κλπ. ). Μετά από αυτά πρπει να εμβαθύνω στις βιβλιοθήκες πιστεύεις?
k33theod Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Ναι τουλαχιστον κάποιες βασικές και μετά αυτές που σε ενδιαφέρουν, και όπως σου είπα παράλληλα OOP κλάσεις δηλαδή. Ακόμα και στα build in functions υπάρχουν κάποια πολύ χρήσιμα που πολοί τα παραμελούν πχ. all(), any(), map(), zip(). Θα ήθελα να γράψω και για την stdlib αυτές που εγώ θεωρώ βασικές αλλά πιθανό να υπάρχουν άλλοι που έχουν άλλες προτεραιότητες ή κάτι που εσύ να μην χρησιμμοποιήσεις ποτέ. Πχ εγώ θεωρώ βασική την datetime την functools thn itertools την threads, την os και κάποιος άλλος όχι. Για το OOP όμως πιστέυω δεν αμφιβάλει κάνεις για την χρησιμότητα του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα