grinder_ Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Στις 30/3/2020 στις 5:59 ΜΜ, vamvakoolas είπε το καναμε σε εταιρικο ιχ μονοι μας. αγορα αυτοκολλητο απο κινα και μετα...χρονος και θερμομπιστολο! αν και σε μερικα κομματια τη πρωτη φορα εγινε χαλια (μαθαιναμε) μετα ....μαθαμε! το ιχ πλεον μετα απο περιπου 3 μηνες με βροχες ηλιο λασπονερα και αλλα ειναι κουκλα. βεβαια εχουμε καβατζα κομματια. Μας πηγε περιπου 70 ευρ (με διπλασια κομματια αποτι χρειαζοταν) ειχαμε προσφορες απο 300 ευρ (χωρις σχολιο) Ξέρω φτυάρι, αλλά μπορείς να βάλεις λινκ από τον πωλητή...; Κίνα εννοείς aliexpress/ebay; Γιατί απ όσο είδα 250€+ πάει το ρολό να ντυθεί το αμάξι. Εσείς πως πήρατε με 70€ και μάλιστα διπλάσια επιφάνεια; Επίσης έχεις εικόνα από την εφαρμογή μετέπειτα, είχε θέματα ή κρατάει ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 16 hours ago, grinder_ said: Ξέρω φτυάρι, αλλά μπορείς να βάλεις λινκ από τον πωλητή...; Κίνα εννοείς aliexpress/ebay; Γιατί απ όσο είδα 250€+ πάει το ρολό να ντυθεί το αμάξι. Εσείς πως πήρατε με 70€ και μάλιστα διπλάσια επιφάνεια; Επίσης έχεις εικόνα από την εφαρμογή μετέπειτα, είχε θέματα ή κρατάει ακόμα; θα σου απαντησω για ενα ποσταρισμα πριν 4 χρονια αργα το θυμηθηκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 4 ώρες πριν, vamvakoolas είπε θα σου απαντησω για ενα ποσταρισμα πριν 4 χρονια αργα το θυμηθηκες... Δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία πότε το θυμήθηκα εγώ... Ρώτησα το πολύ απλό εάν είχες αγοράσει από συγκεκριμένο κινέζο πωλητή ή από τις γνωστές πλατφόρμες. Σε κάθε περίπτωση αμφιβάλω ότι σας έστειλαν ρολό βινυλίου 1,52μ*10μ που θέλει ένα αμάξι στα 70€ που ανέφερες. Δεύτερον, το πως πήγε η εφαρμογή αυτά τα επόμενα χρόνια/μήνες μια χαρά αξία έχει να απαντήσεις εκτός εάν άλλαξες ήπειρο την επόμενη μέρα που τα βάλατε. Κατάλαβα όμως, δεν χρειάζεται να κουραστείς άλλο να θυμηθείς... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου On 02/05/2024 at 19:23, grinder_ said: Δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία πότε το θυμήθηκα εγώ... Ρώτησα το πολύ απλό εάν είχες αγοράσει από συγκεκριμένο κινέζο πωλητή ή από τις γνωστές πλατφόρμες. Σε κάθε περίπτωση αμφιβάλω ότι σας έστειλαν ρολό βινυλίου 1,52μ*10μ που θέλει ένα αμάξι στα 70€ που ανέφερες. Δεύτερον, το πως πήγε η εφαρμογή αυτά τα επόμενα χρόνια/μήνες μια χαρά αξία έχει να απαντήσεις εκτός εάν άλλαξες ήπειρο την επόμενη μέρα που τα βάλατε. Κατάλαβα όμως, δεν χρειάζεται να κουραστείς άλλο να θυμηθείς... ναι δε θα κουραστω καλο ψαξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα