astaka Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Χαίρεται. Τι γνώμη έχετε για το '' ντύσιμο '' του αυτοκινήτου; Αν το έχει κάνει κάποιος έχει μείνει ευχαριστημένος; Και πιο είναι το κόστος του περίπου
Πανος999 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 17 ώρες πριν, astaka είπε Χαίρεται. Τι γνώμη έχετε για το '' ντύσιμο '' του αυτοκινήτου; Αν το έχει κάνει κάποιος έχει μείνει ευχαριστημένος; Και πιο είναι το κόστος του περίπου Εγω ειμαι λατρης του car wrapping.. Για ολοκληρο το αυτοκινητο βαραει πολυ απ οσο ξερω.. Πηγαινε κοντα στο 1,5k πιο παλια.. Τρ δν ξερω αν ανεβηκε ή επεσε.. Πλέον υπαρχει κ το plasti dip.. Σπρει που μολιςστεγνωσει γινεται μεμβράνη.. Αν εχεις κ χωρο δικο σου, μπορείς να το δοκιμασεις ανετα σε καποια κομμάτια.. Καπο, ζαντες, σηματα κλπ.. Πολυ πιο ευκολο απο το να βαζεις μεμβρανες κ να παλευεις με κοφτακια κ φουσκαλες!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Η πλειοψηφία των αυτοκινήτων με wrap που βλέπω, είναι μια αηδία. Δεν ξοδεύεις τα λεφτά σου σε κάτι πιο χρήσιμο; Π.χ να βάλεις προστατευτική μεμβράνη σε ουρανό και καπό (αν έχεις περιστέρια και γάτες στη γειτονιά) 2
mp123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Συμφωνώ . Τζαμπα λεφτά είναι , μια αηδία για εμάς μιας κάποιας ηλικίας. Αντιθέτως εάν είσαι πιτσιρικάς και γουστάρεις να κανείς το κέφι σου ( είσαι Κάγκουρας και το έχεις αποδεχτεί δεν σε νοιάζει τι κενέ οι άλλοι ) βάλε. Κάνε ότι θέλεις.
d_gkal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Αν είναι μονόχρωμο μια χαρά είναι το wrap. ΑΛΛΑ πρέπει να του πηγαίνει κιόλας. Πχ σε κάποια οχήματα ταιριάζει το ματ, σε άλλα όχι.
xsterg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 η μονη που θα μου αρεσε ειναι η διαφανη για προστασια απο πετραδακια κλπ. 1
vamvakoolas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) το καναμε σε εταιρικο ιχ μονοι μας. αγορα αυτοκολλητο απο κινα και μετα...χρονος και θερμομπιστολο! αν και σε μερικα κομματια τη πρωτη φορα εγινε χαλια (μαθαιναμε) μετα ....μαθαμε! το ιχ πλεον μετα απο περιπου 3 μηνες με βροχες ηλιο λασπονερα και αλλα ειναι κουκλα. βεβαια εχουμε καβατζα κομματια. Μας πηγε περιπου 70 ευρ (με διπλασια κομματια αποτι χρειαζοταν) ειχαμε προσφορες απο 300 ευρ (χωρις σχολιο) ιχ το χρωμα πρεπει να ειναι το ιδιο (ή εστω η αποχρωση) αλλα κανεις δε σου απαγορευει να εχεις κομματια απο το ιχ σε αλλο χρωμα (π.χ ουρανος/καπο) Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από vamvakoolas
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 αν είναι 300 για ολο το αμάξι το κάνω σήμερα. Σκεφτόμουν να το κάνω ολικό βάψιμο αλλά πάει πολύ μεγάλο το κόστος (μαύρο μεταλλικό είναι τώρα) λόγω μεγέθους.
vamvakoolas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) παιδια 300 ευρ μονο τα αυτοκολλητα (που κανουν 70 ευρ) αν θυμαμαι (οχι οτι το κυνηγησαμε) για τοποθετησεις ακουσαμε τρελα ποσα απντειτ! βρηκα μια απο τις προσφορες απο μαγαζι αττικη (κλαψτε μαζι μου): Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας σας ενημερώνω οτι το κόστος για την φάσα του εμπρόσθιου παρμπρίζ είναι στα 30,00€ + ΦΠΑ ενώ για το ντύσιμο του καπό το κόστος είναι στα 140,00€ + ΦΠΑ, αλλά θα πρέπει πρώτα να τριφτεί απο φανοποιό για να είναι λείο χωρίς ξεφλουδίσματα βερνικιού Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από vamvakoolas
filarhos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, vamvakoolas είπε παιδια 300 ευρ μονο τα αυτοκολλητα (που κανουν 70 ευρ) αν θυμαμαι (οχι οτι το κυνηγησαμε) για τοποθετησεις ακουσαμε τρελα ποσα απντειτ! βρηκα μια απο τις προσφορες απο μαγαζι αττικη (κλαψτε μαζι μου): Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας σας ενημερώνω οτι το κόστος για την φάσα του εμπρόσθιου παρμπρίζ είναι στα 30,00€ + ΦΠΑ ενώ για το ντύσιμο του καπό το κόστος είναι στα 140,00€ + ΦΠΑ, αλλά θα πρέπει πρώτα να τριφτεί απο φανοποιό για να είναι λείο χωρίς ξεφλουδίσματα βερνικιού Η ποιότητα της μεμβράνης; Μπορείς να μου στείλεις τον πωλητή; Σκέφτομαι να περάσω ένα στο καπό που έχει γίνει χάλια...
Knight of Mercy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Ποιό είναι το κριτήριο που επιβαλλει τη αλλαγή χρώματος στο υπουργείο, γνωρίζει κανείς? Με δεδομένο το πρόσκαιρο του χρώματος, αφού τόσο η μεμβράνη όσο και το αυτοκόλλητο αφαιρουνται σχετικά εύκολα και γρήγορα, με την Αδεια Κυκλοφορίας τι γίνεται?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Προφανώς θα πρέπει να το δηλώσεις, εφόσον αλλάζεις εντελώς χρώμα και όχι απόχρωση.
evoracing Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Είχα κάνει και εγώ τις δοκιμές μου με μεμβράνες σε ένα σκούτερ και τις μεμβράνες τις πήρα από το ebay. Το σκούτερ τις φοράει εδώ και 4-5 χρόνια και ακόμα είναι άθικτες. Τώρα αν βγει και πως θα βγει δεν ξέρω. Το χρώμα είναι space grey και δεν είναι καθόλου άσχημο. Η τοποθέτηση σε λείες επιφάνειες ήταν πανεύκολη, μετά ζόρισαν τα πράγματα :p Γενικά όμως οι μεμβράνες δεν είναι πλέον μόνο ματ. Υπάρχουν και gloss και metall, ακόμα και πέρλα. http://www.3dcarbon.gr/projects/ Καμία διαφήμιση!
vamvakoolas Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Στις 31/3/2020 στις 9:09 ΜΜ, _BASSstarlet_ είπε Προφανώς θα πρέπει να το δηλώσεις, εφόσον αλλάζεις εντελώς χρώμα και όχι απόχρωση. πριν βαλουμε μεμβρανη μαθαμε απο εταιρια οτι τους γραψανε τροχαια (μη με ρωτατε δε ξερω ποσο παει) Αυτοι σε μαυρο κλουβακι, το ειχαν ντυσει κοκκινο με μαυρα γραμματα. Τραγικο: τοτε το δικο μου αμαξι ηταν χακι χρωμα (πρασινο σκουρο) και ως υποψιασμενος ειδα οτι η αδεια οδηγησης εγραφε ασημι (και μια αποχρωση στα γαλλικα)! ειχα φρικαρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα