Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
47 minutes ago, hlias77 said:

οτι ούτε 1 ευρώ δεν έχουμε πάρει με τόση μεγάλη ζημιά που έχουμε πάθει.οχι το ενοίκιο αλλά ούτε τα 800 ευρώ δεν δικαιούμαστε

Τα 800 ευρώ γιατί δεν τα δικαιούμαστε; 

Δημοσ.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι είναι άδικο να ζητά το κράτος από τον ιδιοκτήτη να κάνει κοινωνική πολιτική. Δεν είναι όλοι οι εκμισθωτές ζάμπλουτοι, υπάρχουν πολλοί που επιβιώνουν από αυτά τα χρήματα. Θα έπρεπε να είχαν ήδη δώσει οικονομικά κίνητρα (π.χ. έπτωση φόρου).

Στην δικιά μου περίπτωση η επιχείρηση που δουλεύω έκλεισε λόγω ΚΑΔ. Το μισθωτήριο στο όνομά μου. Η σύζυγος όμως δουλεύει κανονικά. Από ότι καταλαβαίνω δικαιούμαι την έκπτωση, σωστά;

Έχω όμως ήδη πληρώσει το μίσθωμα του Μαρτίου ολόκληρο, και οφείλω να πληρώσω και του Απριλίου σε ημερομηνία ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ της δήλωσης στο supportemployees.yeka.gr.

Μπορώ να πληρώσω ολόκληρο το μίσθωμα Απριλίου, και να κάνω την έκπτωση και για τους 2 μήνες για το μίσθωμα Μαίου;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, hurin said:

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι είναι άδικο να ζητά το κράτος από τον ιδιοκτήτη να κάνει κοινωνική πολιτική.

Γιατί, έχει κάποιου είδους immunity ο εκμισθωτής και δεν πρέπει να κάνει κοινωνική πολιτική; Οι επιχειρηματίες γιατί πρέπει να κάνουμε κοινωνική πολιτική είτε κλείνοντας τα μαγαζιά μας, είτε τηρώντας μέτρα ασφαλείας, στο πηγάδι κατουρήσαμε; Και στο κάτω κάτω της γραφής ένας επιχειρηματίας με κλειστό μαγαζί, χωρίς έσοδα, ΠΩΣ ακριβώς θα πληρώσει ακόμα και το 10% του ενοικίου; Υπάρχουν μαγαζιά που έχουν 5 και 10 χιλιάρικα ενοίκιο και είναι κλειστά αυτή τη στιγμή, οι ιδιοκτήτες των οποίων ούτε κώλο δεν μπορούν να στήσουν πλέον, είναι παράνομο και αυτό λόγω κορωνοϊού.

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γιατί, έχει κάποιου είδους immunity ο εκμισθωτής και δεν πρέπει να κάνει κοινωνική πολιτική; Οι επιχειρηματίες γιατί πρέπει να κάνουμε κοινωνική πολιτική είτε κλείνοντας τα μαγαζιά μας, είτε τηρώντας μέτρα ασφαλείας, στο πηγάδι κατουρήσαμε; Και στο κάτω κάτω της γραφής ένας επιχειρηματίας με κλειστό μαγαζί, χωρίς έσοδα, ΠΩΣ ακριβώς θα πληρώσει ακόμα και το 10% του ενοικίου; Υπάρχουν μαγαζιά που έχουν 5 και 10 χιλιάρικα ενοίκιο και είναι κλειστά αυτή τη στιγμή, οι ιδιοκτήτες των οποίων ούτε κώλο δεν μπορούν να στήσουν πλέον, είναι παράνομο και αυτό λόγω κορωνοϊού.

Άλλο είναι το ερώτημά μου, αλλά θα σου απαντήσω πως το σκέφτομαι. Ήδη είχε χάσει 2/3 του τζίρου. Τώρα, με την απαγόρευση, τι τζίρο θα είχε;

Τους έδωσαν απαλλαγή από μισθούς, ασφαλιστικές εισφορές, δώρο Πάσχα, δόσεις δανείων, έκπτωση ενοικίου, μεταχρονολογημένες επιταγές. Δεν τα λες και λίγα...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, hurin είπε

Άλλο είναι το ερώτημά μου, αλλά θα σου απαντήσω πως το σκέφτομαι. Ήδη είχε χάσει 2/3 του τζίρου. Τώρα, με την απαγόρευση, τι τζίρο θα είχε;

Τους έδωσαν απαλλαγή από μισθούς, ασφαλιστικές εισφορές, δώρο Πάσχα, δόσεις δανείων, έκπτωση ενοικίου, μεταχρονολογημένες επιταγές. Δεν τα λες και λίγα...

Αναστολή.

11 ώρες πριν, Malthador είπε

Τα 800 ευρώ γιατί δεν τα δικαιούμαστε; 

Εγω που έχω ΟΕ δεν τα δικαιούμαι προς το παρών,εκτος αν αλλάξει κάτι. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Κοιτα να δεις το προβλημα.

Καταρχην σε οτι αφορα εναν ιδιοκτητη, οπου η μεγαλη πλειοψηφια αυτων δεν νοικιαζει μαγαζια στην Ερμου και χωρους φιλετα με τεραστια ενοικια, πληττεται απο το κρατος κατα το "με ξενα κολυβα κανω τζαμπα παρτυ" και ακρως παρανομως καθως επεμβαινει σε υποθεσεις ιδιωτων. Και μαλιστα επιλεκτικα καθως δεν συμβαινει το ιδιο με τις σχεσεις τραπεζας - δανειοληπτη οπου τυπικα και εκει ιδιωτες ειναι που εμπλεκονται. Και αυτο με ΠΝΠ οπου βασει πολιτευματος εχουν διαρκεια μονον 3 μηνων και χωρις να εχει κυρηχθει η χωρα ή καποια περιφερεια ή νομος σε κατασταση εκτακτης αναγκης πχ πολεμου. Αυτα μετα, το εχω ξαναγραψει ισως και πιθανως να αναζητηθουν νομικα.

Σε οτι αφορα εναν ενοικιαστη, ειτε κατοικιας ειτε επαγγελματικης μισθωσης, με μηδενικο τζιρο ή περιπου μηδενικο, υποχρεωνει να βρει για τον Απριλιο ειδικοτερα ενα 60% του ενοικιου για να ειναι σωστος.

Με τον τροπο που εχουν πει, αν και οχι απολυτως ξεκαθαρα περα του οτι βασει νομου αυτο το -40% ειναι υποχρεωτικο για ολους, ο υπολογισμος που γινεται δεν αφορα τα ενοικια Απριλιου και Μαιου αλλα εκεινα των Μαρτιου- Απριλιου. Δηλαδη προσπαθει η κυβερνηση ( κι οταν αναφερομαι σε κυβερνηση δεν ασχολουμαι με τα κομματικα αλλα με την εννοια του διαχειριστη του κρατους που αυτο με ενδιαφερει ) να απαλλαξει απο τα βαρη σχεδον ολικα τους ενοικιαστες, αφου δυο μηνων ποσα σωρευονται σε ενα ενοικιο, αδιαφορωντας ΠΛΗΡΩΣ για το πως θα τη βγαλει ο ιδιοκτητης.

Ιδιοκτητης ή καλυτερα ιδιοκτητες που μπορει ταυτοχρονα να ειναι και ενοικιαστης, με υποχρεωσεις που δεν αναβαλλονται ή ακυρωνονται επισης, με αγωνια για το πως θα συμπληρωσει το σουπερμαρκετ και τα φαρμακα του αφου το ενοικιο ερχοταν επικουρικα σε μια συνταξη, εναν μισθο ή ενα επιδομα και χωρις να προκειται για καποιον ....γαιοκτημονα με τεραστια ακινητη περιουσια.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
53 minutes ago, hurin said:

Μα, δεν κάνουν κάποια χάρη στον έμπορα, λάθος τα έχεις καταλάβει. Το αυτονόητο κάνουν: από τη στιγμή που τα λεφτά που εισπράττει είναι μηδέν, τότε αυτά που μπορεί να δώσει για τα πάγια έξοδα, τους μισθούς, τα ενοίκια κοκ θα είναι μηδέν. Ήδη θα αρχίσουν να πέφτουν κανόνια, damage control κάνουν με τα μέτρα ελάφρυνσης στις επιχειρήσεις για να μην πέσουν έξω όλοι μαζί.

Όπως αυτονόητο είναι το 800άρι στους μισθωτούς που δεν δουλεύουν και άρα δεν πληρώνονται. Κάπως πρέπει να ζήσουν και αυτοί μέχρι να περάσει όλο αυτό, να μπορούν να πάρουν τρόφιμα και φάρμακα τουλάχιστον.

Αν θες την άποψή μου, το ίδιο έπρεπε να γίνει και με τους εκμισθωτές: μηδενισμός των ενοικιών μέχρι να περάσει αυτό το πράγμα και να τσιμπήσουν ένα 800άρι για να μπορέσουν να ζήσουν. Και το λέω αυτό όντας μισθώτης και εκμισθωτής.

19 minutes ago, hlias77 said:

Εγω που έχω ΟΕ δεν τα δικαιούμαι προς το παρών,εκτος αν αλλάξει κάτι. 

Οκ, πάσο, δεν γνωρίζω τι ισχύει για εταιρείες (αν και γνωστός μου με ΙΚΕ και ΕΕ μου είπε ότι κι αυτός τα δικαιούται), πάντως εγώ που έχω ατομική επιχείρηση, απ' ότι φαίνεται τα παίρνω.

• Like 3
Δημοσ.

Τι εξυπνάδα ήταν αυτή να μείνουν απ' έξω οι εργαζόμενοι επιχειρήσεων που έχουν πληγεί και είναι με αναστολή σύμβασης;

Τι διαφορά έχουν δηλαδή απ' τους άλλους που δούλευαν σε επιχειρήσεις που έκλεισαν με υπουργική απόφαση;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Αραγε θα υπάρχει πρόβλεψη να αφαιρεθεί το 40% των ενοικίων απο την εφορια του χρονου;

2.Άραγε αν ο τζίρος επανέλθει (ή αυξηθει) και ο επιχειρηματίας βγαλει χρήμα σε μορφή V θα δώσει το 40% πίσω; Ουτε καν...

Γιατί πολλα eshop παίζουν σαν τρελα με 2πλασιασμο των παραγγελιών. Τα delivery έχουν τρελαθεί.

3. Το μοτίβο γενικά ειναι "προσέχουμε τους επιχειρηματίες"....

Οπότε ειναι πολυ ομορφο και εύκολο να μετακυλούμε το ρίσκο σε άλλους.  Ιδίως με ξένα λεφτά (κρατος-ιδιοκτήτες)

Επεξ/σία από Dvs
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να τα πάρουμε ένα ένα:

22 hours ago, 29gk said:

Καταρχην σε οτι αφορα εναν ιδιοκτητη, οπου η μεγαλη πλειοψηφια αυτων δεν νοικιαζει μαγαζια στην Ερμου και χωρους φιλετα με τεραστια ενοικια, πληττεται απο το κρατος κατα το "με ξενα κολυβα κανω τζαμπα παρτυ" και ακρως παρανομως καθως επεμβαινει σε υποθεσεις ιδιωτων. Και μαλιστα επιλεκτικα καθως δεν συμβαινει το ιδιο με τις σχεσεις τραπεζας - δανειοληπτη οπου τυπικα και εκει ιδιωτες ειναι που εμπλεκονται. 

Αυτή τη στιγμή το κράτος κάνει damage control. Δεν επεμβαίνει σε υποθέσεις ιδιωτών μόνο στην περίπτωση των μισθώσεων, αλλά σε πληθώρα περιπτώσεων. Υπόθεση μεταξύ εμού και των πελατών μου είναι το πόσοι θα μπουν στο μαγαζί μου (κι όμως επενέβη βάζοντας όριο ανά τετραγωνικό). Υπόθεση μεταξύ εμού και του πελάτη μου είναι το πως θα με πληρώσει (κι όμως επενέβη βάζοντας χέρι στις επιταγές). Και στις τράπεζες που λες, δεν έχεις δίκιο. Υπόθεση μεταξύ εμού και τις τράπεζας είναι το αν θα σηκώσω €20 ή €2000 (κι όμως επενέβη βάζοντας όρια). Και για τα δάνεια θα υπάρξει μέριμνα, αργά ή γρήγορα. Το βλέπεις μονόπλευρα εάν πιστεύεις ότι μόνο στην περίπτωση των μισθώσεων υπάρχει κρατική παρέμβαση.

22 hours ago, 29gk said:

Και αυτο με ΠΝΠ οπου βασει πολιτευματος εχουν διαρκεια μονον 3 μηνων και χωρις να εχει κυρηχθει η χωρα ή καποια περιφερεια ή νομος σε κατασταση εκτακτης αναγκης πχ πολεμου. Αυτα μετα, το εχω ξαναγραψει ισως και πιθανως να αναζητηθουν νομικα.

Αν πιστεύεις ότι οι ΠΝΠ θα κρατήσουν μόνο για τρεις μήνες, λυπάμαι, αλλά σύντομα θα προσγειωθείς απότομα. Δεν υπάρχει σύνταγμα αυτή τη στιγμή, έχει καταπατηθεί σε πλείστες περιπτώσεις. Και καλά κάνει, αν θες την άποψή μου, μιας και το άρθρο 2 του συντάγματος υπερέχει όλων των υπολοίπων.

22 hours ago, 29gk said:

Με τον τροπο που εχουν πει, αν και οχι απολυτως ξεκαθαρα περα του οτι βασει νομου αυτο το -40% ειναι υποχρεωτικο για ολους, ο υπολογισμος που γινεται δεν αφορα τα ενοικια Απριλιου και Μαιου αλλα εκεινα των Μαρτιου- Απριλιου. Δηλαδη προσπαθει η κυβερνηση ( κι οταν αναφερομαι σε κυβερνηση δεν ασχολουμαι με τα κομματικα αλλα με την εννοια του διαχειριστη του κρατους που αυτο με ενδιαφερει ) να απαλλαξει απο τα βαρη σχεδον ολικα τους ενοικιαστες, αφου δυο μηνων ποσα σωρευονται σε ενα ενοικιο, αδιαφορωντας ΠΛΗΡΩΣ για το πως θα τη βγαλει ο ιδιοκτητης.

Δεν προσπαθεί αυτό η κυβέρνηση, κάνεις λάθος. Αν προσπαθούσε αυτό, θα έβγαινε και θα έλεγε «μην πληρώσετε ενοίκιο μέχρι νεωτέρας», αντ' αυτού έχει βρει μια μέση λύση (με την οποία όπως είπα διαφωνώ, αλλά ενιγουέιζ). Παίρνει μέτρα για να προστατεύσει και τους ιδιοκτήτες. Διαφορετικά, αν δεν πάρει μέτρα, θα υπάρξουν μαζικές αποχωρήσεις από τους ενοικιαστές (που ήδη θα υπάρξουν, αλλά τις μετριάζει έτσι με κάποιον μπακαλίστικο τρόπο), πράγμα που δεν είναι προς το συμφέρον των ιδιοκτητών, μιας και εν μέσω κρίσης δεν πρόκειται να βρουν μισθωτές και οι τιμές θα πέσουν δραματικά.

Επεξ/σία από Malthador
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τι εξυπνάδα ήταν αυτή να μείνουν απ' έξω οι εργαζόμενοι επιχειρήσεων που έχουν πληγεί και είναι με αναστολή σύμβασης;

Χροοόνια τώρα. Ίσως γιατί θεωρούμαστε όλοι εν δυνάμει κλέφτες, από το κράτος; 

Δες το πολύ απλό, τι δηλαδή έγινε με τους επιστημονικούς κλάδους. Μοίρασε voucher 600€ για εκπαίδευση επί ψηφιακών δεξιοτήτων (πού χρησιμεύουν στην παρούσα φάση σε ποιόν ;!), μίλησε για μείωση 25% σε φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις 2ου -  3ου 2020 αν και εφόσον πληρωθούν εμπρόθεσμα (από ποιό πορτοφόλι, κανείς δεν γνωρίζει) και τέλος, αν συνεχιστεί η κατάσταση, ίσως δοθούν και τα 800€.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Να τα πάρουμε ένα ένα:

Αυτή τη στιγμή το κράτος κάνει damage control. Δεν επεμβαίνει σε υποθέσεις ιδιωτών μόνο στην περίπτωση των μισθώσεων, αλλά σε πληθώρα περιπτώσεων. Υπόθεση μεταξύ εμού και των πελατών μου είναι το πόσοι θα μπουν στο μαγαζί μου (κι όμως επενέβη βάζοντας όριο ανά τετραγωνικό). Υπόθεση μεταξύ εμού και του πελάτη μου είναι το πως θα με πληρώσει (κι όμως επενέβη βάζοντας χέρι στις επιταγές). Και στις τράπεζες που λες, δεν έχεις δίκιο. Υπόθεση μεταξύ εμού και τις τράπεζας είναι το αν θα σηκώσω €20 ή €2000 (κι όμως επενέβη βάζοντας όρια). Και για τα δάνεια θα υπάρξει μέριμνα, αργά ή γρήγορα. Το βλέπεις μονόπλευρα εάν πιστεύεις ότι μόνο στην περίπτωση των μισθώσεων υπάρχει κρατική παρέμβαση.

Αν πιστεύεις ότι οι ΠΝΠ θα κρατήσουν μόνο για τρεις μήνες, λυπάμαι, αλλά σύντομα θα προσγειωθείς απότομα. Δεν υπάρχει σύνταγμα αυτή τη στιγμή, έχει καταπατηθεί σε πλείστες περιπτώσεις. Και καλά κάνει, αν θες την άποψή μου, μιας και το άρθρο 2 του συντάγματος υπερέχει όλων των υπολοίπων.

Δεν προσπαθεί αυτό η κυβέρνηση, κάνεις λάθος. Αν προσπαθούσε αυτό, θα έβγαινε και θα έλεγε «μην πληρώσετε ενοίκιο μέχρι νεωτέρας», αντ' αυτού έχει βρει μια μέση λύση (με την οποία όπως είπα διαφωνώ, αλλά ενιγουέιζ). Παίρνει μέτρα για να προστατεύσει και τους ιδιοκτήτες. Διαφορετικά, αν δεν πάρει μέτρα, θα υπάρξουν μαζικές αποχωρήσεις από τους ενοικιαστές (που ήδη θα υπάρξουν, αλλά τις μετριάζει έτσι με κάποιον μπακαλίστικο τρόπο), πράγμα που δεν είναι προς το συμφέρον των ιδιοκτητών, μιας και εν μέσω κρίσης δεν πρόκειται να βρουν μισθωτές και η τιμές θα πέσουν δραματικά.

Η παρεμβαση για λογους υγειας στην λειτουργια ενος καταστηματος, πχ με τα ορια ανα τετραγωνικα για τους πελατες, ανετα μπορει να προσμετρηθει στα υπολοιπα υγειονομικα, πχ 2 τουαλετες με 2 ξεχωριστους νιπτηρες κτλ. Στο χρημα ομως, το πραμα ειναι διαφορετικο. Υπαρχει ευθεια παρεμβαση σε σχεσεις ιδιωτων σε οτι αφορα τα ενοικια, παρεμβαινει στο ζητημα των επιταγων αλλα οχι σε ολα τα δανεια, τα οποια και αναστελλει ( μαγικη λεξη αυτη η "αναστολη" εναντι της "μειωσης" στα ενοικια και με τεραστια διαφορα ) και εχω και τεραστιες αμφιβολιες για το ποτε και το πως θα υπαρξει αυτη η μεριμνα στα δανεια των ιδιωτων. Τα σταθμα ειναι πολλα και πανω απο δυο και αυτο δυστηχεστατα ειναι δεδομενο και ξεκαθαρο. Και παντα σε οτι γνωριζουμε σημερα καθως η εξελιξη της καταστασης ειναι αγνωστη και στον φορτο αλλα και στο χρονο.

Οι ΠΝΠ βασει συνταγματος ισχυουν για 3 μηνες. Το προβλημα ομως εδω, οπως και στις υπολοιπες περιπτωσεις, ειναι πως δεν ειναι αρμοδιοτητα συνταγματολογων που θα κληθουν να κανουν ερμηνειες αλλα δικαστηριων, αστικων που προβλεπω οτι θα εχουν τεραστιο φορτο μετα τη ληξη του συναγερμου. Δεν προδικαζω αποφασεις, αποτελεσματα και τα τοιαυτα αλλα θεωρω σιγουρο τον φορτο και την πολλη δουλεια. Ειναι τεραστιες οι επιπτωσεις οι κοινωνικες- εκει αλλωστε οδηγουν και τα οικονομικα- ΚΑΙ με την ευθυνη της κυβερνησης, εστω λογω αοριστιας και καθυστερησης απλα των ερμηνευτικων, οπου αναγκαστικα κι αυτονοητα οι πολιτες θα κληθουν να κοψουν κυριολεκτικα τον λαιμο τους. Εαν συνεχιστει αυτο το βλεποντας και κανοντας και δεν καταρτιστει ενα ολοκληρωμενο σχεδιο που να καλυπτει τα παντα.

Και τελος, οχι δεν τα εχει κανει καλα η κυβερνηση. Ειναι κατανοητο το βιαστικο, το βιαιο και το επειγον που δεν αφηνε περιθωρια χρονου και σωστης μελετης και επεξεργασιας σχεδιων, ομως αυτη η κατασταση εχει δημιουργησει τεραστια κενα και προβληματα. Και σε οτι αφορα τις προβλεψεις σου για την μεγαλη πτωση των ενοικιων μετα οπως και το πως θα διαμορφωθει η αγορα, μην παιρνεις και ορκο κι ουτε να εισαι και βεβαιος. Η ζωη δεν σταματα και δεν ειμαστε στο 2008 καθως εχουν εισαχθει πολλες αλλες παραμετροι στην αγορα.

Δημοσ.

Τον ιδιοκτήτη δεν βλέπω πως προστατεύει το κράτος; Γιατί δεν αναφέρει οτι το ποσό που θα μειωθεί, εκπίπτει από την φορολογία με αποτέλεσμα όταν με το καλό έρθει ο φόρος θα είναι για τους μηνες αυτούς για 100% του μισθώματος και οχι για το 60%. Διαφωνώ εν μέρει με την πρωτοβουλία αυτή γιατί όταν ο ενοικιαστής χρωστάει ενοίκια το μόνο που κάνει το κράτος είναι να φορολογεί(τα μη εισπρατόμενα) και πρεπει να πας στην δικαιοσύνη. Να χαλάσεις πολλές φορές 2χ για να παρεις (και αν παρεις) χ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, moufas999 είπε

Παιδιά διαβάστε το παρακάτω Link για το θέμα του ενοικίου των επιχειρήσεων που είναι αποκαλυπτικό και είναι επίσημη ανακοίνωση της Π.Ο.Μ.Ι.Δ.Α. για το θέμα.

https://www.pentapostagma.gr/oikonomia/6932682_koronoios-poioi-dikaioyntai-tin-40-ekptosi-sta-enoikia

Eξακολουθει να υπαρχει η ασαφεια ομως για το εαν συμπεριληφθουν τελικα και πληττομενες επιχειρησεις οπως και το πως θα κερδισει ενας ιδιοκτητης απαλλαγη καταβολης τυχον φορολογικων/ασφαλιστικων χρεων του για τον μηνα Μαρτιο.

Μιλωντας σημερα με φιλο, εισοδηματιας δηλωνει αυτος αν και βασικα ειναι αεργος ( οχι ανεργος ), μεσα στα αλλα μου ειπε πως δεν πληρωσε χτες τη ρυθμιση που εχει με τις 100 δοσεις και ειδε πως στο taxis φαινεται κανονικα το απληρωτο αλλα και ο τοκος! Εχουν πει βεβαια οτι το συστημα θα ειδοποιει αυτοματα οσους εχουν δικαιωμα αναστολης.

Αλλος φιλος τις προαλλες, μου ανεφερε οτι εισπρακτικη συνεχιζει και τον καλει καθημερινα αν και χωρις επιμονη. Ενα -δυο τηλεφωνα τη μερα. Και οταν του ειπα πως αυτο εχει απαγορευτει, μου ειπε πως δεν γνωριζει που να διαμαρτυρηθει.

Επεξ/σία από 29gk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...