Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis2002s είπε

Καλησπέρα,

υπάρχει κάτι επίσημο για τον μήνα Ιούλιο??

Η΄ περιμένουμε ενημέρωση?

Ευχαριστώ!

Τι είδους κατάστημα ?

Δημοσ.
Στις 7/7/2020 στις 7:04 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Τι είδους κατάστημα ?

Για εστίασης (σε αστική περιοχή).

...Αλλά τελικά μπήκαν και αυτά μέσα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω να βρω τη λίστα των πληττόμενων επιχειρήσεων για το μήνα Νοέμβριο. (είμαι ιδιοκτήτης επαγγελματικού ακινήτου και μου είπε ο νοικάρης ότι δικαιούται μείωση για Νοέμβριο)

Είναι η λίστα που έχει σε αυτό το δελτίο τύπου; (κάτω κάτω)

(δεν βλέπω ημερομηνία)

Επεξ/σία από panosssss
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, panosssss said:

Ψάχνω να βρω τη λίστα των πληττόμενων επιχειρήσεων για το μήνα Νοέμβριο. (είμαι ιδιοκτήτης επαγγελματικού ακινήτου και μου είπε ο νοικάρης ότι δικαιούται μείωση για Νοέμβριο)

Είναι η λίστα που έχει σε αυτό το δελτίο τύπου; (κάτω κάτω)

(δεν βλέπω ημερομηνία)

Εδώ η διευρυμένη λίστα του Απριλίου.

Αν δικαιούταν την προηγούμενη φορά, τότε δικαιούται και τώρα μείωση ενοικίου.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Malthador είπε

Εδώ η διευρυμένη λίστα του Απριλίου.

Αν δικαιούταν την προηγούμενη φορά, τότε δικαιούται και τώρα μείωση ενοικίου.

Αυτά πρέπει να είναι αυτά που προστέθηκαν, όχι η πλήρης λίστα.

(τον Απρίλιο και τον Μάιο δικαιούνταν μείωση)

Δημοσ.

Εχουν εξαιρεθει στη λιστα Απριλιου επαγγελματα απο τα αρχικα .

Στην τηλεοραση λογιστης ειχε πει ,πολλοι εβγαλαν μετα και αλλες ΚΑΔ για δικους τους λογους ,για την λιστα Απριλιου .

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι γίνεται με τη δήλωση covid για τα μειωμένα ενοίκια (που κάνουν οι ιδιοκτήτες);

Μιλάω για το μήνα Νοέμβριο.

Εδώ βρίσκω για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

(ψάχνω για οδηγίες, τι και πώς να την κάνω. Και πότε)

Αναφορά σε κείμενο

Η «Δήλωση Covid» για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο με μείωση του μισθώματος κατά τουλάχιστον 30%, υποβάλλεται μέχρι και την 20η Νοεμβρίου 2020.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχαν δηλωσει επισημα οτι η δηλωση για τον Νοεμβριο θα επρεπε να γινει μεχρι τις 20 Νοεμβριου κι οτι τα χρηματα της "αποζημιωσης" θα πιστωνονταν στους λογαριασμους μεχρι το τελος Δεκεμβριου. Συμπληρωματικα τυχον λαθη για τους προηγουμενους μηνες θα μπορουσαν κι αυτα να διορθωθουν εως τις 20 Νοεμβριου.

Ομως οπως κι εσυ παρατηρεις, η πλατφορμα ακομα ΔΕΝ περιλαμβανει τον Νοεμβριο ενω η ΠΟΜΙΔΑ κι αλλοι φορεις, ενημερωνουν πως το "ανανεωμενο" νομοσχεδιο θα οριζει μια μονιμη υποχρεωτικη μειωση. Καμια ομως διευκρινιση για το τι γινεται με τις συμψηφιστικες αποζημιωσεις απο τον Μαρτιο εως και τον Οκτωβριο, που οι υπηρεσιες του υπουργειου "δεν προλαβαινουν να διεκπεραιωσουν"  ( ναι αυτη ειναι η επισημη θεση !!!! ) ενω οι δοσεις για ΕΝΦΙΑ κι ΕΙΣΟΔΗΜΑ τρεχουν κανονικοτατα και ειναι πληρως απαιτητες, οπως και το εαν η αποζημιωση για τον Νοεμβρη που δεν θα συμψηφιζεται μεν με φορολογια θα ειναι ταυτοχρονα και ακατασχετη.

Εν ολιγοις, επιτηδευμενο και πληρες μπουρδελο. Και η λεξη κι ο χαρακτηρισμος ειναι απολυτως κομψα κι ευγενικα.

Επεξ/σία από 29gk
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η βιασύνη (δήλωση μέχρι 20 Νοεμβρίου) και η όλη μεθόδευση αυτό δείχνει, κάνουν τα πάντα για να μην υπάρξει καμία αποζημίωση ενώ ταυτόχρονα να φανεί ότι 'ορίστε, εμείς σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ να δηλώσετε κι εσείς δεν το κάνατε. Τι άλλο να κάνουμε;'.

Ενώ χάσαμε μέρος του ενοικίου ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, η αποζημίωση αποδεικνύεται ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΗ. (για την ακρίβεια αδύνατη)

Μόνη μας ελπίδα ο Ερντογάν.

Επεξ/σία από panosssss
Δημοσ.

Κι εμένα με ειδοποίησε ο ενοικιαστης ότι έχει έκπτωση 40τοις εκατό, το σπίτι το νοίκιασε Σεπτέμβριο φετος

Μου ζήτησε τον δικό μου αριθμό βιβλιαριου, για να πιστωθουν;

Δε τον έδωσα και περιμένω αυριο να ρωτήσω τον λογιστή

Μήπως γνωρίζει κάποιος την όλη διαδικασία;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, blackdiamond είπε

Κι εμένα με ειδοποίησε ο ενοικιαστης ότι έχει έκπτωση 40τοις εκατό, το σπίτι το νοίκιασε Σεπτέμβριο φετος

Μου ζήτησε τον δικό μου αριθμό βιβλιαριου, για να πιστωθουν;

Δε τον έδωσα και περιμένω αυριο να ρωτήσω τον λογιστή

Μήπως γνωρίζει κάποιος την όλη διαδικασία;

Σίγουρα, δεν παίζει να του δώσεις αριθμό βιβλιαρίου σου.

Αυτόν όμως, πρέπει ΗΔΗ να τον έχεις δώσει στον λογιστή σου τουλάχιστον από τον Μάιο.

6 ώρες πριν, panosssss είπε

Αυτή η βιασύνη (δήλωση μέχρι 20 Νοεμβρίου) και η όλη μεθόδευση αυτό δείχνει, κάνουν τα πάντα για να μην υπάρξει καμία αποζημίωση ενώ ταυτόχρονα να φανεί ότι 'ορίστε, εμείς σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ να δηλώσετε κι εσείς δεν το κάνατε. Τι άλλο να κάνουμε;'.

Ενώ χάσαμε μέρος του ενοικίου ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, η αποζημίωση αποδεικνύεται ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΗ. (για την ακρίβεια αδύνατη)

Μόνη μας ελπίδα ο Ερντογάν.

Αυτό το 20 Νοεμβρίου, που το διάβασες ? Μήπως κανείς λάθος ?

Δημοσ.

Αυτός νομιζε ότι θα μου καταθέσουν 40 τα εκατο και θα δίνει τα υπόλοιπα

Μόλις με πηρε τηλ και μου είπε έκανε λάθος σ αυτόν θα κατατεθούν

Του λέω μη περιμενεις επιστροφή, κι ουτε σ εμενα θα κατατεθεί το ποσο,μείωση εφορίας δικαιουμε εγώ, τιποτε άλλο.

Καλά κατάλαβα; Μπαίνω στο μισθωτηριο μου και δηλώνω την μείωση σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...