logistoulis Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Η αναστολή σημαίνει αυτόματα και παράταση, έτσι δεν είναι; παράταση;
Lalakis1975 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Η αναστολή σημαίνει αυτόματα και παράταση, έτσι δεν είναι; Άνοιξα θέμα για την μείωση κατοικίας να ξέρετε, πρπει να βγει άκρη γιατί είναι πολλά άτομα μπερδεμένα. 1
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε παράταση; Εννοώ σε σύμβαση ορισμένου χρόνου.
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 15 minutes ago, logistoulis said: επίδομα για τους υπαλλήλους σημαίνει και αναστολή σύμβασης, να μην το ξεχνάμε άρα για αυτούς δεν ανοίγει κανένα κατάστημα Μα θα ανοίξει το κατάστημα και μέχρι να μπει σε ροή η αγορά, ένα μέρος των εργαζομένων θα το έχει σε αναστολή, αυτό εννοώ. Τι λέμε τώρα, εγώ ανοιχτός είμαι όλο αυτό τον καιρό και το μισό προσωπικό μου το έχω σε αναστολή γιατί οι τζίροι έπεσαν κατακόρυφα, το κομμωτήριο και η νυχού που θα ανοίξουν αύριο θα πήξουν στη δουλειά από τη μία μέρα στην άλλη; Και άσε το άλλο, ανοίγεις αύριο το εστιατόριο σου και σου λέει το κράτος «θα έχεις στον ίδιο χώρο τα μισά τραπέζια», αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι θα χρειάζεσαι και το μισό προσωπικό. Απολύσεις δεν θα μπορείς να κάνεις γιατί σου το απαγόρευσε το κράτος, οπότε είτε θα δωθούν κι άλλα επιδόματα με αναστολή εργασίας, είτε θα πας το πιάτο από τα €15 στα €30 για να βγαίνει το μαγαζί και συνεπώς να του βάλεις λουκέτο μια ώρα αρχίτερα. Και άρα πάλι θα δωθούν επιδόματα, ανεργίας αυτή την φορά. 3
logistoulis Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Malthador είπε Μα θα ανοίξει το κατάστημα και μέχρι να μπει σε ροή η αγορά, ένα μέρος των εργαζομένων θα το έχει σε αναστολή, αυτό εννοώ. Τι λέμε τώρα, εγώ ανοιχτός είμαι όλο αυτό τον καιρό και το μισό προσωπικό μου το έχω σε αναστολή γιατί οι τζίροι έπεσαν κατακόρυφα, το κομμωτήριο και η νυχού που θα ανοίξουν αύριο θα πήξουν στη δουλειά από τη μία μέρα στην άλλη; Και άσε το άλλο, ανοίγεις αύριο το εστιατόριο σου και σου λέει το κράτος «θα έχεις στον ίδιο χώρο τα μισά τραπέζια», αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι θα χρειάζεσαι και το μισό προσωπικό. Απολύσεις δεν θα μπορείς να κάνεις γιατί σου το απαγόρευσε το κράτος, οπότε είτε θα δωθούν κι άλλα επιδόματα με αναστολή εργασίας, είτε θα πας το πιάτο από τα €15 στα €30 για να βγαίνει το μαγαζί και συνεπώς να του βάλεις λουκέτο μια ώρα αρχίτερα. Και άρα πάλι θα δωθούν επιδόματα, ανεργίας αυτή την φορά. μα και αυτοί που θα πήξουν, θα έχουν όπως λες είναι το θέμα του χώρου άρα ναι θα πρέπει να παίξει αναστολή
Lalakis1975 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, logistoulis είπε μα και αυτοί που θα πήξουν, θα έχουν όπως λες είναι το θέμα του χώρου άρα ναι θα πρέπει να παίξει αναστολή Η αναστολη Η θα δουλευουμε 15 ημερες και 15 ημερες Εργανη , εγω αυτο πιστευω!
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Μα θα ανοίξει το κατάστημα και μέχρι να μπει σε ροή η αγορά, ένα μέρος των εργαζομένων θα το έχει σε αναστολή, αυτό εννοώ. Τι λέμε τώρα, εγώ ανοιχτός είμαι όλο αυτό τον καιρό και το μισό προσωπικό μου το έχω σε αναστολή γιατί οι τζίροι έπεσαν κατακόρυφα, το κομμωτήριο και η νυχού που θα ανοίξουν αύριο θα πήξουν στη δουλειά από τη μία μέρα στην άλλη; Και άσε το άλλο, ανοίγεις αύριο το εστιατόριο σου και σου λέει το κράτος «θα έχεις στον ίδιο χώρο τα μισά τραπέζια», αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι θα χρειάζεσαι και το μισό προσωπικό. Απολύσεις δεν θα μπορείς να κάνεις γιατί σου το απαγόρευσε το κράτος, οπότε είτε θα δωθούν κι άλλα επιδόματα με αναστολή εργασίας, είτε θα πας το πιάτο από τα €15 στα €30 για να βγαίνει το μαγαζί και συνεπώς να του βάλεις λουκέτο μια ώρα αρχίτερα. Και άρα πάλι θα δωθούν επιδόματα, ανεργίας αυτή την φορά. Τα κουρεία-κομμωτήρια θα πήξουν όντως 2
phanispal Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Και άσε το άλλο, ανοίγεις αύριο το εστιατόριο σου και σου λέει το κράτος «θα έχεις στον ίδιο χώρο τα μισά τραπέζια», αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι θα χρειάζεσαι και το μισό προσωπικό. Απολύσεις δεν θα μπορείς να κάνεις γιατί σου το απαγόρευσε το κράτος, οπότε είτε θα δωθούν κι άλλα επιδόματα με αναστολή εργασίας, είτε θα πας το πιάτο από τα €15 στα €30 για να βγαίνει το μαγαζί και συνεπώς να του βάλεις λουκέτο μια ώρα αρχίτερα. Και άρα πάλι θα δωθούν επιδόματα, ανεργίας αυτή την φορά. Το πρόβλημα θα είναι αν αρχίσει να εφαρμόζεται το τετράωρο, που θα είναι σα να σου λέει μην έχεις κανέναν σε αναστολή, έχε τους όλους ή τους περισσότερους τετράωρους, δίνε τους 270€, επίδομα δεν έχει αφού εργάζονται, και κάπου εκεί θα αρχίσει το κλάμα. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Just now, zio10 said: Τα κουρεία-κομμωτήρια θα πήξουν όντως Όχι, δεν θα πήξουν γιατί δεν πρόκειται να αρθεί το μέτρο του ενός ατόμου ανά 15 τετραγωνικά και επίσης ο κόσμος φοβάται ακόμα. Εγώ που δεν είμαι υποχόνδριος πάντως, δεν θα ήμουν άνετος να έρθω σε τόσο στενή επαφή με έναν άγνωστο. 6 minutes ago, phanispal said: Το πρόβλημα θα είναι αν αρχίσει να εφαρμόζεται το τετράωρο, που θα είναι σα να σου λέει μην έχεις κανέναν σε αναστολή, έχε τους όλους ή τους περισσότερους τετράωρους, δίνε τους 270€, επίδομα δεν έχει αφού εργάζονται, και κάπου εκεί θα αρχίσει το κλάμα. Εντάξει, για τους εργοδότες είναι λύση αυτό, αλλά για τους εργαζόμενους που με τη σειρά τους είναι πελάτες των εργοδοτών δεν λέει.
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Όχι, δεν θα πήξουν γιατί δεν πρόκειται να αρθεί το μέτρο του ενός ατόμου ανά 15 τετραγωνικά και επίσης ο κόσμος φοβάται ακόμα. Εγώ που δεν είμαι υποχόνδριος πάντως, δεν θα ήμουν άνετος να έρθω σε τόσο στενή επαφή με έναν άγνωστο. Θα δουλεύουν με ραντεβού μόνο και ακούω ότι έχουν κλείσει για μέρες! 1
Lalakis1975 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Όχι, δεν θα πήξουν γιατί δεν πρόκειται να αρθεί το μέτρο του ενός ατόμου ανά 15 τετραγωνικά και επίσης ο κόσμος φοβάται ακόμα. Εγώ που δεν είμαι υποχόνδριος πάντως, δεν θα ήμουν άνετος να έρθω σε τόσο στενή επαφή με έναν άγνωστο. Εννοείται... Εμείς πήγαμε στην αστυνομία για το γνήσιο και μέτρησαν έναν δίπλα με 38.5 πυρετό... Βγήκε ο βλακας με πυρετό.
logistoulis Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zio10 είπε Εννοώ σε σύμβαση ορισμένου χρόνου. θα πρέπει να το ψάξω με συνάδελφο που ασχολείται αποκλειστικά με τέτοια αυτό, εγώ προσωπικά θα έκανα επέκταση να πιάνει και όλο το διάστημα της αναστολής αλλά αυτό που θέλω να ψαχτώ περισσότερο είναι για το μετά αν σε δεσμεύει να κρατηθεί κι άλλο όπως αυτούς με αορίστου δεν θυμάμαι κάπου να αναφέρει κάτι σχετικό, αλλά επειδή δεν ασχολούμαι πολύ με αυτά αυτό το καιρό, θα ρωτήσω να μάθω 57 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε Η αναστολη Η θα δουλευουμε 15 ημερες και 15 ημερες Εργανη , εγω αυτο πιστευω! ναι δυστυχώς φοβάμαι μην πέσει φτώχεια 54 λεπτά πριν, Malthador είπε Εντάξει, για τους εργοδότες είναι λύση αυτό, αλλά για τους εργαζόμενους που με τη σειρά τους είναι πελάτες των εργοδοτών δεν λέει. το οποίο με τη σειρά του θα γυρίσει μπούμερανγκ και στους εργοδότες όταν θα πέσουν οι τζίροι τους και αυτή τη φορά δεν θα είναι όπως στην πρόσφατη οικονομική κρίση "από άποψη", αλλά πραγματικό πρόβλημα Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από logistoulis 1
4saken Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Malthador είπε το κομμωτήριο και η νυχού που θα ανοίξουν αύριο θα πήξουν στη δουλειά από τη μία μέρα στην άλλη; Ναι 1
logistoulis Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, 4saken είπε Ναι υπάρχει σίγουρα τρομερή ζήτηση, για την προσφορά θα δούμε
phanispal Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Εντάξει, θα έχουν φουλ δουλειά τις πρώτες μέρες μέχρι να εξυπηρετηθούν όλοι, περισσότερο οι άντρες δηλαδή όσον αφορά στο κούρεμα. Μετά μια απ' τα ίδια, μη σου πω χειρότερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα