zio10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 35 λεπτά πριν, 1comment είπε Το καλό που τους θέλω να αποφασίσουν και για Μαιο μείωση ενοικίων. Έτσι κι αλλιώς, αναγκαστικά θα μείνουν κλειστές οι επιχειρήσεις ως 4 Μαίου. Παρόλα αυτά, λέξη για το ενοίκιο. Πιστεύω πως όσα ανοίξουν δεν θα πάρουν έκπτωση.
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Με τις κατοικίες τι θα γίνει όμως; Ακόμα δεν έχουμε βγάλει άκρη για τις πληττόμενες επιχειρήσεις και όσους εργάζονταν σε αυτές.
Lalakis1975 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, phanispal είπε Με τις κατοικίες τι θα γίνει όμως; Ακόμα δεν έχουμε βγάλει άκρη για τις πληττόμενες επιχειρήσεις και όσους εργάζονταν σε αυτές. Από ότι διάβασα μόνο για τον Απρίλιο θα πάρουμε μείωση...
phanispal Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Πού το διάβασες; Εδώ και κάποιες μέρες δεν έχει ειπωθεί τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα. Βασικά δεν έχω ακούσει ούτε διαβάσει τίποτα από τότε που είπαν ότι θα νομοθετηθεί η μείωση και για τις πληττόμενες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους σε αυτές. Οι τροποποιήσεις στις αιτήσεις ΟΚ, έγιναν. Αλλά από εκεί και πέρα τίποτα.
Lalakis1975 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Πού το διάβασες; Εδώ και κάποιες μέρες δεν έχει ειπωθεί τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα. Βασικά δεν έχω ακούσει ούτε διαβάσει τίποτα από τότε που είπαν ότι θα νομοθετηθεί η μείωση και για τις πληττόμενες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους σε αυτές. Οι τροποποιήσεις στις αιτήσεις ΟΚ, έγιναν. Αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. Ανεβάζουν άρθρα σχετικά με αυτά στο Έθνος... Το διάβασα πριν 4-5 ημέρες... Πάντως ισχύει μέχρι στιγμής μόνο για Απρίλιο... Ίσως δώσει εξηγήσεις παραπάνω ο υπουργός από βδομάδα.
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 8 hours ago, 1comment said: Το καλό που τους θέλω να αποφασίσουν και για Μαιο μείωση ενοικίων. Έτσι κι αλλιώς, αναγκαστικά θα μείνουν κλειστές οι επιχειρήσεις ως 4 Μαίου. Παρόλα αυτά, λέξη για το ενοίκιο. Δεν το βλέπω πολύ πιθανό να μειωθούν τα ενοίκια και τον Μάιο, αν ανακοινώσουν άνοιγμα των καταστημάτων. Το μόνο που πιστεύω ότι θα γίνει θα είναι να δώσουν άλλο ένα 800άρι μέχρι να ομαλοποιηθεί η αγορά. Σε κάθε περίπτωση, με το που θα ανακοινωθεί άνοιγμα καταστημάτων, το ένα στα τέσσερα θα βάλει λουκέτο με συνοπτικές διαδικασίες, τα μέτρα που έχουν πάρει δεν είναι αρκετά για να διασωθεί η αγορά. Εδώ κοιτάζουν να ανοίξουν τα καταστήματα χωρίς να ανοίγουν τα σχολεία παράλληλα, τα παιδιά μας τι θα τα κάνουμε, θα τα φάμε; 2
GREGORYMO Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, 1comment είπε Το καλό που τους θέλω να αποφασίσουν και για Μαιο μείωση ενοικίων. Έτσι κι αλλιώς, αναγκαστικά θα μείνουν κλειστές οι επιχειρήσεις ως 4 Μαίου. Παρόλα αυτά, λέξη για το ενοίκιο. Θα δείξει.
Lalakis1975 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Malthador είπε Δεν το βλέπω πολύ πιθανό να μειωθούν τα ενοίκια και τον Μάιο, αν ανακοινώσουν άνοιγμα των καταστημάτων. Το μόνο που πιστεύω ότι θα γίνει θα είναι να δώσουν άλλο ένα 800άρι μέχρι να ομαλοποιηθεί η αγορά. Σε κάθε περίπτωση, με το που θα ανακοινωθεί άνοιγμα καταστημάτων, το ένα στα τέσσερα θα βάλει λουκέτο με συνοπτικές διαδικασίες, τα μέτρα που έχουν πάρει δεν είναι αρκετά για να διασωθεί η αγορά. Εδώ κοιτάζουν να ανοίξουν τα καταστήματα χωρίς να ανοίγουν τα σχολεία παράλληλα, τα παιδιά μας τι θα τα κάνουμε, θα τα φάμε; Θα σου πει.... Τα παιδιά που τα αφήνεις το καλοκαίρι ; έτσι μ είπανε εμένα.
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 9 minutes ago, Lalakis1975 said: Θα σου πει.... Τα παιδιά που τα αφήνεις το καλοκαίρι ; έτσι μ είπανε εμένα. Σε Summer camps έπρεπε να τους απαντήσεις, είναι ανοιχτά; 1
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Malthador είπε Δεν το βλέπω πολύ πιθανό να μειωθούν τα ενοίκια και τον Μάιο, αν ανακοινώσουν άνοιγμα των καταστημάτων. Το μόνο που πιστεύω ότι θα γίνει θα είναι να δώσουν άλλο ένα 800άρι μέχρι να ομαλοποιηθεί η αγορά. Σε κάθε περίπτωση, με το που θα ανακοινωθεί άνοιγμα καταστημάτων, το ένα στα τέσσερα θα βάλει λουκέτο με συνοπτικές διαδικασίες, τα μέτρα που έχουν πάρει δεν είναι αρκετά για να διασωθεί η αγορά. Εδώ κοιτάζουν να ανοίξουν τα καταστήματα χωρίς να ανοίγουν τα σχολεία παράλληλα, τα παιδιά μας τι θα τα κάνουμε, θα τα φάμε; Κι εγώ δεν το βλέπω πιθανό. Ένας λόγος που ανοίγουν τα μαγαζιά είναι να μην υπάρχει μείωση ενοικίου και επίδομα.
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 5 minutes ago, zio10 said: Κι εγώ δεν το βλέπω πιθανό. Ένας λόγος που ανοίγουν τα μαγαζιά είναι να μην υπάρχει μείωση ενοικίου και επίδομα. Δεν γίνεται να μην υπάρξει επίδομα, τουλάχιστον μέχρι να πάρει μπρος η αγορά.
Lalakis1975 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, Malthador είπε Σε Summer camps έπρεπε να τους απαντήσεις, είναι ανοιχτά; Δεν βγάζεις άκρη φίλε μου... Ας μας διώξουν να παίρνουμε επιδόματα, αυτοί τα προκαλούν αυτα τα προβλήματα. https://www.protothema.gr/economy/article/999191/enoikia-poioi-dikaioudai-meiosi-kai-pos-tin-katohuronoun-odigos/APP/ Έχω νέα για δείτε... Εδώ λέει για όλους ο Μάρτιος και Απρίλιος η κάνω λάθος; 9 ώρες πριν, phanispal είπε Πού το διάβασες; Εδώ και κάποιες μέρες δεν έχει ειπωθεί τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα. Βασικά δεν έχω ακούσει ούτε διαβάσει τίποτα από τότε που είπαν ότι θα νομοθετηθεί η μείωση και για τις πληττόμενες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους σε αυτές. Οι τροποποιήσεις στις αιτήσεις ΟΚ, έγιναν. Αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. Δες λίγο αυτό που ανέβασα μόλις τώρα και πες μου, εγώ δεν έβγαλα άκρη...
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 35 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν γίνεται να μην υπάρξει επίδομα, τουλάχιστον μέχρι να πάρει μπρος η αγορά. Θα δοθεί σε λιγότερους, αλλά μακάρι να κάνω λάθος.
logistoulis Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν γίνεται να μην υπάρξει επίδομα, τουλάχιστον μέχρι να πάρει μπρος η αγορά. επίδομα για τους υπαλλήλους σημαίνει και αναστολή σύμβασης, να μην το ξεχνάμε άρα για αυτούς δεν ανοίγει κανένα κατάστημα Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από logistoulis
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, logistoulis είπε επίδομα για τους υπαλλήλους σημαίνει και αναστολή σύμβασης, να μην το ξεχνάμε άρα για αυτούς δεν ανοίγει κανένα κατάστημα Η αναστολή σημαίνει αυτόματα και παράταση, έτσι δεν είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα