Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zio10 είπε

Το πολύ πολύ θα βάλεις ακόμα λιγότερα το Μάιο.

Τον πήρα τηλέφωνο θα βάλω Απρίλιο - 40% και για Μάη θα δούμε... Λογικά είναι για 2 μήνες το λιγότερο. Το δέχτηκε και μ είπε ότι όντως είναι δύσκολα, θα κάνει κ αυτός αίτηση για το γραφείο που νοικιάζει. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lalakis1975 είπε

Λογικά είναι για 2 μήνες το λιγότερο.

Δεν έχω δει πουθενά κάτι τέτοιο πάντως, για τη δεύτερη κατηγορία (πληττόμενες επιχειρήσεις).

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Δεν έχω δει πουθενά κάτι τέτοιο πάντως, για τη δεύτερη κατηγορία (πληττόμενες επιχειρήσεις).

Ούτε εγώ το είδα, αλλά δεν μπορεί να είναι μόνο για έναν μήνα, η αναστολή σύμβασης ξεκίνησε 1/4/2020 οπότε +45 μέρες πιάνει και τον Μάη. Ας περιμένουμε διευκρινήσεις κ αν κάποιος έχει νέα ας γράψει. 

Δημοσ.

Οταν κανετε τροποποιηση στην δηλωση,στο πεδιο :

Η σύμβαση εργασίας μου με την ανωτέρω επιχείρηση έχει ανασταλεί από ________

Σας βγαζει την σωστη ημερομηνια?
Οταν την εκανα πρωτη φορα την δηλωση μου εβγαζε την σωστη,ενω τωρα μου βγαζει 11/4 για καποιο λογο
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Ούτε εγώ το είδα, αλλά δεν μπορεί να είναι μόνο για έναν μήνα, η αναστολή σύμβασης ξεκίνησε 1/4/2020 οπότε +45 μέρες πιάνει και τον Μάη. Ας περιμένουμε διευκρινήσεις κ αν κάποιος έχει νέα ας γράψει. 

Όχι, εννοώ ότι η δεύτερη φουρνιά απ' ότι φαίνεται χάνει το Μάρτιο, σε σχέση με τους πρώτους που δικαιούνταν μείωση ενοικίου για Μάρτιο και Απρίλιο.

Για τη δεύτερη φουρνιά έχω διαβάσει μόνο για Απρίλιο.

Ο Μάιος κ.λπ. είναι άλλη, επόμενη ενδεχομένως κουβέντα, ξαναλέω ότι θεωρώ πως αν δώσουν κι άλλο 800άρι θα επεκταθεί η μείωση ενοικίου τουλάχιστον για Μάιο.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Μιας και κλειδώθηκαν όλα τα θέματα για τα 800€, θα ρωτήσω εδώ:

Μπήκαν σε κάποιον άλλον;

Σ' εμένα μπήκαν πριν λίγο.

Μπήκαν... Νούμερο 9 α αφμ.... 13/4 έκανα τροποποίηση για το ενοίκιο. 

Όλα κομπλέ τήρησε τα λόγια της η κυβέρνηση. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Σαν «πολύ νωρίς» δε μπήκαν;

Αν εννοείς την ώρα τέτοια ώρα μπαίνει κ το επίδομα ενοικίου... Αν εννοείς την ημέρα ναι μπήκαν νωρίς, τα περίμενα στις 27. 

Τελικά παιδιά η μείωση ενοικίου είναι για Απρίλιο μόνο η και Μάιο, ακούσατε κάτι μήπως; 

Δημοσ.

Καλησπερα λεβεντες ,να μην ανοιγω αλλο θεμα, αν παιρνουμε επιδομα ενοικιου πρωτης κατοικιας δικαιουμαστε εκπτωση 40% ; (δεν αναφερομαι για καταστημα)

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μπερδευτεί. Η μείωση ισχύει και για κινητά πράγματα ή όχι; 

Έχω μακροχρόνια μίσθωση σε κάμποσα οχήματα και η εκμισθώτρια εταιρεία μου λέει ότι δεν δικαιούμαι μείωση γιατί αυτό δεν είναι κανονικό leasing και ότι ως leasing εννοεί ο νόμος μόνο το τραπεζικό προϊόν και ότι αυτό είναι operating leasing or smth. 

Δεν το καταλαβαίνω αυτό, έχει βγει κάποια διευκρίνιση;

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Το καλό που τους θέλω να αποφασίσουν και για Μαιο μείωση ενοικίων. Έτσι κι αλλιώς, αναγκαστικά θα μείνουν κλειστές οι επιχειρήσεις ως 4 Μαίου. Παρόλα αυτά, λέξη για το ενοίκιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...