zio10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Το πολύ πολύ θα βάλεις ακόμα λιγότερα το Μάιο. 1
Lalakis1975 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, zio10 είπε Το πολύ πολύ θα βάλεις ακόμα λιγότερα το Μάιο. Τον πήρα τηλέφωνο θα βάλω Απρίλιο - 40% και για Μάη θα δούμε... Λογικά είναι για 2 μήνες το λιγότερο. Το δέχτηκε και μ είπε ότι όντως είναι δύσκολα, θα κάνει κ αυτός αίτηση για το γραφείο που νοικιάζει.
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Lalakis1975 είπε Λογικά είναι για 2 μήνες το λιγότερο. Δεν έχω δει πουθενά κάτι τέτοιο πάντως, για τη δεύτερη κατηγορία (πληττόμενες επιχειρήσεις). 1
Lalakis1975 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, phanispal είπε Δεν έχω δει πουθενά κάτι τέτοιο πάντως, για τη δεύτερη κατηγορία (πληττόμενες επιχειρήσεις). Ούτε εγώ το είδα, αλλά δεν μπορεί να είναι μόνο για έναν μήνα, η αναστολή σύμβασης ξεκίνησε 1/4/2020 οπότε +45 μέρες πιάνει και τον Μάη. Ας περιμένουμε διευκρινήσεις κ αν κάποιος έχει νέα ας γράψει.
Tzane Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Οταν κανετε τροποποιηση στην δηλωση,στο πεδιο : Η σύμβαση εργασίας μου με την ανωτέρω επιχείρηση έχει ανασταλεί από ________ Σας βγαζει την σωστη ημερομηνια? Οταν την εκανα πρωτη φορα την δηλωση μου εβγαζε την σωστη,ενω τωρα μου βγαζει 11/4 για καποιο λογο
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 31 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε Ούτε εγώ το είδα, αλλά δεν μπορεί να είναι μόνο για έναν μήνα, η αναστολή σύμβασης ξεκίνησε 1/4/2020 οπότε +45 μέρες πιάνει και τον Μάη. Ας περιμένουμε διευκρινήσεις κ αν κάποιος έχει νέα ας γράψει. Όχι, εννοώ ότι η δεύτερη φουρνιά απ' ότι φαίνεται χάνει το Μάρτιο, σε σχέση με τους πρώτους που δικαιούνταν μείωση ενοικίου για Μάρτιο και Απρίλιο. Για τη δεύτερη φουρνιά έχω διαβάσει μόνο για Απρίλιο. Ο Μάιος κ.λπ. είναι άλλη, επόμενη ενδεχομένως κουβέντα, ξαναλέω ότι θεωρώ πως αν δώσουν κι άλλο 800άρι θα επεκταθεί η μείωση ενοικίου τουλάχιστον για Μάιο. 1
phanispal Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μιας και κλειδώθηκαν όλα τα θέματα για τα 800€, θα ρωτήσω εδώ: Μπήκαν σε κάποιον άλλον; Σ' εμένα μπήκαν πριν λίγο. 1
Lalakis1975 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, phanispal είπε Μιας και κλειδώθηκαν όλα τα θέματα για τα 800€, θα ρωτήσω εδώ: Μπήκαν σε κάποιον άλλον; Σ' εμένα μπήκαν πριν λίγο. Μπήκαν... Νούμερο 9 α αφμ.... 13/4 έκανα τροποποίηση για το ενοίκιο. Όλα κομπλέ τήρησε τα λόγια της η κυβέρνηση.
Lalakis1975 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Σαν «πολύ νωρίς» δε μπήκαν; Αν εννοείς την ώρα τέτοια ώρα μπαίνει κ το επίδομα ενοικίου... Αν εννοείς την ημέρα ναι μπήκαν νωρίς, τα περίμενα στις 27. Τελικά παιδιά η μείωση ενοικίου είναι για Απρίλιο μόνο η και Μάιο, ακούσατε κάτι μήπως;
arma1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Καλησπερα λεβεντες ,να μην ανοιγω αλλο θεμα, αν παιρνουμε επιδομα ενοικιου πρωτης κατοικιας δικαιουμαστε εκπτωση 40% ; (δεν αναφερομαι για καταστημα)
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω μπερδευτεί. Η μείωση ισχύει και για κινητά πράγματα ή όχι; Έχω μακροχρόνια μίσθωση σε κάμποσα οχήματα και η εκμισθώτρια εταιρεία μου λέει ότι δεν δικαιούμαι μείωση γιατί αυτό δεν είναι κανονικό leasing και ότι ως leasing εννοεί ο νόμος μόνο το τραπεζικό προϊόν και ότι αυτό είναι operating leasing or smth. Δεν το καταλαβαίνω αυτό, έχει βγει κάποια διευκρίνιση; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από Malthador
pintourikio Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Ψιλικατζιδικο χωρίς υπαλλήλους, που συνεχίζει να δουλεύει, για πόσους μήνες δικαιούται έκπτωση? Και για ποιους μήνες?
1comment Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Το καλό που τους θέλω να αποφασίσουν και για Μαιο μείωση ενοικίων. Έτσι κι αλλιώς, αναγκαστικά θα μείνουν κλειστές οι επιχειρήσεις ως 4 Μαίου. Παρόλα αυτά, λέξη για το ενοίκιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα